Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ако са клетките на звездите - те си остават на първо ниво....

# 466
Имам предвид специалните сгради -влечуги от саваната и джунглата, насекоми и водни животни.

# 467
  • София
да не би да се отключва второто им ниво след като минеш определено ниво...нали има някакъви такива неща...

# 468
да не би да се отключва второто им ниво след като минеш определено ниво...нали има някакъви такива неща...
И аз така си мислех, но насекоми от саваната и джунглата вече съм ги вдигнала на второ а нямат нито костенурка, нито крокодилче на покрива затова реших че трябва да се вдигат още Thinking

# 469
  • София
оооо аз съм крайно неадкватна днес...прочетох, че не може да ги качиш на второ, а то било на повече от второ ниво Simple Smile)))

те нямат повече нива - до второ са си, като вс други клетки. животните на покрива, получаваш като си купиш съответните мондозки животни, които живеят вътре (под мондозки имам предвид тези, които двойката струва 1 мондоз).

# 470
  • София
Животните от черния пазар са ми безплатни, без да имам някаква новина или червено човече. Някой нещо да знае. Белия носорог ли беше най-скъпото разпространено животно? Че нелегалния ми директор, не е много добър и не ми се иска да ме гепнат.

# 471
  • София
да, само разпространените ли са ти безплатни???
ако не - аз бих си взела рядко Simple Smile)) и ад те гепат, ще продадеш  няколко новородени на уаф и ще я оправиш репутацията...

# 472
  • София
И редките са ми безплатни. От тях няма опасност да полилавея нали?

# 473
  • София
не, аз лично бих си зела слон и бих го продала - чиста печалба 140 000 Simple Smile
мен през ден ме хващат да продавам слон, оправям го с няколко пилци и овци...така да се каже....

# 474
  • София
И аз за него мислех. Мерси, жива да си за бързите отговори  Hug
Взех си слонче и не ме хванаха  Grinning Няма да го продавам, че и без туй си нямам - след няколко дни ще му взема другарче.

# 475
  • София
Simple Smile аз лично предпочитам да нямам слонове...само тях съм си оставила в саваната, да ми идват мисии и всеки ден купувам и продавам слонове...и добре се печели...но ест с добър нелегален....
но  пък ако няма да ти трябват бързи средства - пази си го Simple Smile))

# 476
  • София
На нивата с посетителите съм 8000, после 10 и 15 хил. и реших, че наличието на слон все пак може да им е интересно на посетителите. Като ги мина, ще сменям директора и ще предприемам тактика за печалби.
Между другото имам и едно сърце в повече днес. Добре ми дойде бавния изгрев  Sunglasses

# 477
Момичета, в голяма чуденка съм  newsm78 Приех мисия за африкански седлоклюн, а в каталога изобщо не виждам да се продава това животно. Чак се минах да построя специалната зона в джунглата, да не би да е там, ама не би.. Thinking От търговете ли е тази птица?

# 478
  • Sofia
При птиците в саваната е Африкански седлоклюн щъркел, с него живеят в една клетка Африкански папуняк, Зелен дървесен папуняк, Африканска якана и Африканска лопатарка.

# 479
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хип хип урааааааааааааааааааа  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 Жива бях  - спечелих от охлювите 2 Мондоз!!! Егати родилните мъки.. откога ги кюткам.... ееее ама много ми е гот!! ИЗработих си ги сама...??! И сега какво, ще си ги пазя нататък като имам нужда, за животни тъй ли?? Може и за мондоветото да ги пазя, ама май няма смисъл за там! Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт