Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 578
  • 816
  •   1
Отговори
# 480
Моите не  са в кутия от вафли, но са уплътнени с брошури от Метро  Grinning. Честно, аз като видях къде им е офисът и ме гони голямо съмнение, че това са истински Бахови есенции.
Освен това, доста се издразних, че на сайта си са дали разни аптеки, в които би трябвало да се продават есенциите. Аз питах в няколко аптеки в София и в Русе и въобще не бяха чували, че такова нещо съществува  ooooh!

есенциите на Пашкулев отстъпват на английските само по цена (четирикратно, че и отгоре) и по опаковката.
самите есенции са чудесни! пробвала съм и английски и неговите, няма разлика.
а в аптеките няма, защото самите аптекари вече не взимат да продават, не знам дали е заради някакви формалности или по друга причина.
пък това, че човекът продава в дома си, който не е мезонет, видиш ли, изобщо не се отразява на самите есенции.

някъде по-напред в темите и Monda беше казала същото.
за мен опаковката е несъществена, ноооо....
но в крайна сметка всичко въпрос на личен избор  Peace

# 481
Аз съвсем отскоро научих за тези есенции и не съм толкова навътре с инфото, както вас. Трябваше да ги купя спешно, за това нямах време да прочета всичко (а то си е доста, което е чудесно) по темата. Капките пристигнаха вчера, поръчах ги в понеделник. Както и да е.

Признавам си, че мярнах тук там инфо за Пашкулев, но нямах време да се задълбоча и подходих с недоверие, за това предпочетох да поръчам от чужбина.

Как се разбира, че няма разлика между есенциите? Не се заяждам, просто ми е интересно наистина. И къде мога да прочета повече за него (не визирам неговия сайт), по какъв начин приготвя есенциите, за да отговарят те на оригиналните?
И моля простете невежеството ми, опитвам се да се ориентирам и да намеря време да се ограмотя повече по въпроса.   bouquet

# 482
  • у дома
Една билка има най-силен ефект върху теб ако е расла в района където живееш.   Peace

Това е принципът.

В този смисъл за живеещите в БГ есенциите на Пашкулев са за предпочитане.

Ако живеете другаде, поръчайте си местно производство с местни цветя, ако изобщо е възможно.

# 483
Това за билките и местоживеенето съм съгласна. Peace
Важното е да се приготвят по оригиналната технология .За по-добър търговски вид и цената би се качила .Щом сте доволни и действат,може и аз да се реша. Hug
У дома хубава кутия ще им намеря,важно е съдържанието   Grinning

# 484
За кутията не ми пука -както казах трябва ми по олекотен и компактен варият,защото често пътувам и не ми е удобно да влача и "кашони"А винаги има за какво да забъркаш едно коктейлче с толкова деца около мен Grinning.За направата им не мога да се произнеса (според моя позната използвайки и от двата вида -казва че няма разлика ,но аз дълбоко се съмнявам fingerscrossed )Така или инъче ще проверя и в най лошия случай ще си имам шишенца за 500лв newsm62 ,които ще си ги пълня когато ми свършат с "тукашните "есенции

# 485
Здравейте, моля за малко помощ.
Не мога да намеря достатъчно инфо  при болест какво се дава. Например сега ми трябва за Бронхит и Варицела и освен Grab Apple, друго не знам какво да давам...Имам всичките есенции по принцип.

# 486
Пак да си питам-в Пловдив курс организирал ли се е,има ли надежда?
Ще чакам децата да порастнат,за да отскоча до Сф ,пък ми се щеше да е по-скоро ( курса)
  bouquet

Фея,благодаря за идеята,ще звънна да питам  Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:46 от Трапезица

# 487
Пак да си питам-в Пловдив курс организирал ли се е,има ли надежда?
Ще чакам децата да порастнат,за да отскоча до Сф ,пък ми се щеше да е по-скоро ( курса)
  bouquet
защо не се обадиш в Едикта и не питаш?Възможно е ,ако се съберете повечко желаещи да се организира и в Пловдив курс.

# 488
Esme_bolger,
за опаковката нищо не казвам, но това за аптеките ме потресе. Как ще сложиш един куп аптеки на сайта си, а там хората не са чували, че съществува такова чудо като Бахови есенции.
Не че са ги продавали някога и са се отказали, а просто не знаят за съществуването им. Оттам тръгна цялото ми подозрение. Аз като пълен тъпан обиколих три града, докато се светна, че инфото там е напълно грешно и трябва да ги поръчам да ми ги доставят вкъщи.
Иначе с доставката бяха точни.

# 489
за тези,които не са пробвали оригиналните,и само защото са английски им имат повече вяра ....без заяждане...явно само на ваша глава бихте повярвали!?хората,пробвали...казват ви,че не намират разлика....затова не разбирам защо изобщо питате newsm78

съвсем лично-от малко време се занимавам с Бах/година и половина ползвам есенциите на Пашкулев,преди това около година  съм ползвала оригиналните/,но с две ръце и два крака се подписвам,че от 90те процента есенции,които съм пробвала и сравнила...НЯМА РАЗЛИКА дали са английски или български  Peace

Soleil* ,аз съм от Варна
майка ми  също ми ги поръча и донесе чрез сайта/куриерска доставка/,но в аптеките във Варна ги познават,просто на много места ги няма всички есенции или не ги зарецдат поради слабо търсене ...-помисли ли ,дали персонала,който си попитала е запознат,след като са спрели да ги продават?

# 490
Все пак питах в няколко аптеки в София и в Русе . Първо бях в Търговище и търсих една аптека, дадена в сайта, но се оказа, че на дадения адрес никога не е имало аптека, така че не е само от персонала.
Сигурно има някаква част от аптеките, където са запознати и са продавали. Хубаво е все пак да си обновяват инфото на сайта, защото така хората губят доверие. Не ми мина дори през ум, че инфото на сайта не е вярно. Колко шеги отнесох от приятелките ми в София в търсене на Баховите есенции, за които никой нищо не беше чувал Joy
Както и да е, щом им харесва така, нека ги държат тези адреси за престиж Wink

# 491
не съм тръгнала да адвокатствам на Пашкулев,спирам дотук...
но ми се струва че малко Beech или Larch няма да е излишно   Peace

# 492

но ми се струва че малко Beech или Larch няма да е излишно   Peace
Това за мен ли се отнася? Mr. Green

# 493
не приемайте нищо лично!
да,за недоверие и мнителност,може би  Peace

# 494
Мерси, ще си забъркам едно коктейлче и следващия път ще пробвам пак по аптеките без недоверие. Дотогава може и да започнат да ги зареждат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт