Здравейте момичета, позагубихме се малко с Диди, но то от хайманосване не ни остана време за форумчето и последните темички. Сега се опитвам да ви изчета, но имам още доста да наваксвам. Бяхме в Карлово и се направихме мини среща с Ваня1975, беше ми много приятно, двете с Бела са чудесни. Съжалявам само, че не успяхме да повторим срещичката, защото тръгнахме за Пловдив на гости на кумовете, после ходихме до Хисаря, много кръчми имаше и почти всеки ден на пикник с огромна компания и така 10 дни. После бяхме в Добрич на рожден ден на племеника ми. Върнахме се във Варна за консултация и третия Пентаксим в началото на месеца. Този път не плака, когато й го сложиха и нямаше реакция или поне аз не съм усетила. Наддала е 1200 и е порастнала с 4,5 см на 42 дни и така на 4 месеца и половина беше 7560 гр и 66 см. Продължавам да кърмя и аз не знам по колко пъти на ден, защото ако взема да ги броя ще се стресирам
О, и да не забравя днес Диди става на 5 месеца и бих искала да ви почерпя, но и аз не знам как се поставят тези радващи окото картинки

Днес бяхме на лекцията за захранването, ами изкараха някаква схема за захранване от 4 месец и казаха, че късното захранване от скоро навлизало в Бг и можело да доведе до дефицит на желязо в организма на бебето и всяка майка, трябвало сама да прецени и реши кога да захрани детето си.
Варненки, ще се опитам да дойда на срещата в събота, но без Алекс на Минолтичка моя синковец ще ме подлуди, така че май нашето присъствие зависи от Алекс

Боби, с това наше хайманосване без план, излязох несериозна

Добре дошли на новите мами и техните съкровища!
Мигле, честит рожден ден и от нас
Бъди здрава, усмихната и заредена с положителни мисли и енергия!Честит имен ден на всички именници днес!
Дени
Дени, прекрасна си 
Аз ли нещо не съм прочела или....
За съжаление, нямам никаква идея, къде може да е подходящо за много колички и малки бебета. Трудна работа е да си намериш заведение в което не се пуши, достатъчно обширно за 15-20 колички
и да не ни гледат на кръв, че им задръстваме пространството. Що се отнася до гостуването по къщите, което някои майчета предложиха (включително и аз) при мен сте добре дошли, но поради ограниченото място, ще трябва да идвате на смени.
, затова сега се записвам рано-рано 
Биха ни и последният пентаксим, мина без проблеми.
Направо е ужасТ и вече повече от месец с такъв интензитет, няма подобрение ... добре че имам в повече 
И аз се ухилих като зелка доволна

желая ти цялото щастие на света,любящ съпруг и здраво и послушно дете