Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 279
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Малеее,само простотии ми идват в главата.Да ви ги кажа ли?????? Twisted Evil
И аз чакам ...  smile3521
Тази вечер направих 2 обиколки на близкия стадион тичайки и 4 ходейки! Гордея се със себе си, защото ми е за първи път! Обаче се "виснах" на един лост и се поразтегнах. Добре ми подейства сякаш, само дето после кланяйки се в страни си усетих другарката  newsm12
Желаещ да се присъедини към мен утре? За стадиона до новия център Явор иде реч, над Жижо и Марешки ...

# 136
  • София
Гледам и Булка Марулка е тук.
Булке, намини и ти във Фейсбук, съвсем ни забрави там, а ние те чакаме да се разпишеш
в една темичка.  Hug

# 137
Желаещ да се присъедини към мен утре? За стадиона до новия център Явор иде реч, над Жижо и Марешки ...

Булке, аз що не взема да дойда утре с колата до стадиончето и да се срещнем? Какво ще кажеш, а? Пък може и някоя друга обиколка с теб да направя. А аз съм си заплюла един нов фитнес близо там, ама и страхотна пицария има за после  newsm03

# 138
  • София
Ами, айде де, дайте тон с първата регионална среща!
Много ще бъде готино!  Peace

# 139
  • София
1   3,1    3 1   3 1   3 1   3 1   3

# 140
  • Бургас
А бе хора как да вляза във групата във фейсбука

# 141
  • София

За ключа към тайния код виж във Фейсбук.  Wink

# 142
  • София
А бе хора как да вляза във групата във фейсбука

Роси, Тишо ще те вкара.  Laughing

# 143

Обаче забелязахте ли какво ни събра всички на балкона, я погледнете, от кога не сме се събирали толкова народ   Party Party Party

ако някой не може да разбере да свирка, на лични ще му разясним.

# 144
нека ви е яд, тя го каза в ФБ hahaha

# 145
  • София
Къде ще препоръчате да отида на физиотерапия (за коляно и рамо) . по принцип баня Овча Купел ми е близо но не мисля да ходя там newsm78 ; препоръчайте и някой добър кинезитерапевт, ортопед, работещи със здравната каса  Peace

# 146
Добро утро!  Hug

Как сме днес? Аз съм ОК но усещам едно напрежение в дясно и май ще отиде към болка, но да видм  Thinking
Днес отивам да си запазя час за физитерапия  и IR, надявам се да преборя лекарката за УЗ и магнит Wink
Забравих да ви кажа в Петък ми беше последната инжекция, според някой сега трявба да ме боли 1-2 седмици яко, и после да съм по добре  Crazy

# 147
  • София
Къде ще препоръчате да отида на физиотерапия (за коляно и рамо) . по принцип баня Овча Купел ми е близо но не мисля да ходя там newsm78 ; препоръчайте и някой добър кинезитерапевт, ортопед, работещи със здравната каса  Peace
Води се център,,Ортомед,,в ортопедията Горна Баня-www.ortomed.einet.bg магистър-кинезитерапевт Елена Ставракова тел-8181780,моб.0888311877 работи с НЗОК.

# 148
  • София
Води се център,,Ортомед,,в ортопедията Горна Баня-www.ortomed.einet.bg магистър-кинезитерапевт Елена Ставракова тел-8181780,моб.0888311877 работи с НЗОК.

Благодаря, утре отивам да се редя за една тройка при Gp-то Peace   bouquet

# 149
  • София
В центъра на който лекар и да попаднеш всички са добри.Аз там ходя.

Общи условия

Активация на акаунт