''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 522
  • 644
  •   1
Отговори
# 15
Ами да - като имам голям избор и започва великото чудене с какво да съм. Сега имам точно 11 и са ми предостатъчни. Даже съм мислила да не си взимам нов докато не изхабя поне два Simple Smile Делнала съм ги условно на ежедневни и официални и не мога да се пръскам с повече от 2-3 в рамките на една седмица.
Другото ми прозрение Wink е да не си взимам повече 100-тици!

Иначе от много години неизменното присъствие в гардеробчето ми е класическото Бърбъри, смятам да поддържам и КМ, който сравнително скоро открих - преди много ме ...респектираха Шанелите, но май дораснах за тях вече.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 15:23 от fata_morgana

# 16
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, парфюмни феи!  Hug

Тес, , с благодарности за красивата тема.

Еее, малко да ме няма и виждам, че съм изпуснала поредната среща, м**ка му.  Sad  А бях обещала на Жаки да си поделим тежестта от парфюмите на Бритни. Защо все ви изпускааааммм .......

Гласувах за 20-30, смятам, че и тези са ми предостатъчни, за да се обърквам и да се чудя към кое да посегна, но в същото време непрекъснато ламтя за още. И докога така?!

# 17
Aз гласувах за 20. Но 20, които наистина харесвам много Simple Smile
Днес ми се носи нещо флорално и леко като Жадор....

# 18
Момичета, давайте да правим парфюмна среща скоро, че ми изпратиха пробички от Champagne\Yvresse, а и си поръчах Shalimar Shine...
И аз да има какво да покажа Mr. Green

За Шампанското само ще кажа, че е за-ше-ме-тя-ващ!!!!! bowuu Heart Eyes

# 19
  • София
Ей ме тук.
Страхотна тема!!!

# 20
Гласувах с първа опция. Мисля, че около 20 парфюма, ще са ми достатъчни, но не съм убедена. Laughing Днес пробвах Guerlain L instant magic. Страхотен е. Не мога да отлепя носа си от китката и взех окончателно решение, че ще е той за РД.

# 21
Момичета, давайте да правим парфюмна среща скоро, че ми изпратиха пробички от Champagne\Yvresse, а и си поръчах Shalimar Shine...

За Шампанското само ще кажа, че е за-ше-ме-тя-ващ!!!!! bowuu Heart Eyes

след като се оказа че имам сапуна мноооооооого искам да видя парфюма  Twisted Evil сигурно е приказка!

# 22
  • София
Tes,темата и оформлението са приказни както винаги  bouquet
Есента ми е любимото време за парфюми,имам чувството че се развиват най-красиво Heart Eyes

В анкетата гласувах за между 20 и 30,мисля че това е оптималното количество за мен.Сега имам точно 20,но имам няколко желания Whistling

А относно среща-аз съм за,много добре ми се отрази вчерашната,искам пак Mr. Green

# 23
Хоп, и аз тук.  bouquet
Питам за последно: PACO RABANNE - Pour Elle , PAUL SMITH - Paul Smith Floral или UNGARO - Apparition , че поръчвам .
Харесвам нежните и несладникави аромати.  bouquet

# 24
Хоп, и аз тук.  bouquet
Питам за последно: PACO RABANNE - Pour Elle , PAUL SMITH - Paul Smith Floral или UNGARO - Apparition , че поръчвам .
Харесвам нежните и несладникави аромати.  bouquet

аааааааам аз от тук познавам Пако и Унгаро и за мен са си сладки  newsm78

# 25
Значи, другият?

# 26
  • Варна
Тес,страхотна темичка.Благодаря.   bouquet

Гласувах с втора  опция,20-30 мисля,че ме удовлетворяват.
Моите есенни парфюми: Mango Delirium,Armani Code,Hypnose,Bulgari Jasmine Noir,Euphoria Blossom,Dior Pure poison,Bruno Banani woman и два на Avon.
 Много искам да си купя Коко М за зимата и се подлудих отново по DKNY Be delicious(летничък,но го искам страшно много).

# 27

А току ще се прибрах с едно любимо съкровище на супер цена в супер готин комплект - приказна опаковка и още по-приказно за мен съдържание - ORGANZA
От къде?

# 28
Шушулче, този на Пол Смит е нежен.
И май е траен, доколкото си спомням Rolling Eyes

# 29
Съвсем никакво значение няма "колко", важно ми е "какви" са. Както вече съм казвала, обичам да се запознавам с нови аромати, но не държа да ги притежавам. А и съм твърде импулсивна и ако тръгна да си купувам всеки парфюм, който ми се е приискал в някой момент, сега нямаше да пиша тука, а щях да прося някъде пред ЦУМ /или да обслужвам поредния клиент на Околовръстното/.

Пък иначе не съм Везни и нямам нищо въздушно в наталната карта, освен една луда водолейска луна Mr. Green, ама понякога ми се пържи мозъкът от чудене между две работи, а ако има и трето - край, направо горя в Ада. Ако трябва да избирам между 20-30 парфюма, накрая няма да се парфюмирам с нищо, щото ще се ядосам. Rage

Общи условия

Активация на акаунт