''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 528
  • 644
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Някой познава ли L'Instant de Guerlain Eau de Noel Iris ?
Ох...като чуя Ирис и желанието ми нараства мигновено.  Crazy
не, но бих искала да го опозная  Heart Eyes

да се тълкува като - купи и за мен  Grinning

Ето какво ще ти донеса да душиш.  Grinning

# 196
  • виртуално
Karen   bouquet

# 197
Знаете ли дали утре мегашоп ще работят? Не са написали нищо по повод празниците...

# 198
Жаки, нямам идея...Чак сега загрях, че мойта Самсара ще дойде най-вероятно чак в Петък Tired
Аз като не почивам и забравих, че са неработни дни Blush

# 199
Уффф....аз искам като поръчам да ми го донесат веднага Grinning
Ще изчакам тогава по-добре няколко дни преди да пусна поръчка.

# 200
  • Враца
Жаки,
не работят!
Чак след празниците поръчки.  Peace

# 201
Аз пък днес се полях с Baby Doll magic и много му се радвам.много е траен.
Иначе чакам Angle La Rose.Мисля си и за и ,обезателно ще са следващите ми парфюмни похождения. Peace

# 202
  • при морето
Момичета,помня,че тук четох много добри отзиви за Badgley Mischka Couture-edp Thinking
Коя от вас го ползваше и би ли споделила нещо повече за него,плз. Peace

А да кажете нещо и за Moschino Glamour  Praynig

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 03:54 от Winter fairy

# 203
  • Sofia
Moschino Glamour  го пробвах бегло, не ме впечатли. Младежки, свеж, плодово-цветен, с цитрусово начало. Като безброй други.

# 204
http://-spam292-/?L=products.details&id=776&buy=true
купували ли сте от тук
защо не можем да го набутаме в количката
Сайта е читав , но има проблеми с директните поръчки от сайта. Мисля че трябва да се поръчва по телефон или мейл.
Ирисовия линстатнт го нямат, отговориха ми миналата седмица на запитване.

# 205
  • Враца
Мерси, Moria!
Аз току що им писах.
Поне да не храня надежда. Sad

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 11:38 от vmarinska

# 206
  • София
Здравейте! Искам да попитам, някой купувал ли е от тук http://bgparfum.com/index.php. Цените са горе-долу като в другите  бг. сайтове,но за прърви път попадам на него,та знам ли newsm78.

# 207
И аз го виждам за първи път този сайт, но цените са доста височки в сравнение с други БГ сайтове, които са изпитане вече.

# 208
Пойзънчето за пореден път ми показа, че не е за мен. Хубава база (макар, че никъде не усещам сладкото от сливи, смокини и др. прекрасни неща, които прочетох като описания), но пътят до нея е много трънлив, жесток и мъчителен. На мен ми мирише на прецъфтяло мушкато в началото и то не се маха много дълго време. Един такъв аромат на престояло растение. Ужас.
Преди известно време бях споделила чуденката си тук, как може Пойзън да е бил масов аромат навремето, след като изобщо не е лесен за харесване. Не намерих отговор, но явно този вид парфюми са се възприемали нормално тогава. Аз го носех през 90-те, когато бях тийн, и никога не го възприемах като нещо ядрено и тежко. Но пък и тогава не се замислях за парфюмите особено, да не кажа хич; други работи ми бяха в главата. Mr. Green
Към днешна дата, насред всичките плодово-цветни сладости /нямам нищо против тях/, които бълва парфюмната индустрия, Пойзън си е направо един своеобразен монстър /не че и той не е сладък, ама не баш само/. Сега не го ползвам като всекидневен аромат, макар понякога да ме увлича до степен да не мога да го оставя цяла седмица. Предпочитам го за по-специални поводи или за "дийп енд дарк" настроения.
Между другото, много добре се държа в минусовите среднощни температури в полите на Витоша. Mr. Green  superuu

# 209
  • София
Ето ме и мен....
Тези дни разхождах Фракас, Елиън и Класик... Сега като се прибрах и си погледнах парфюмния рафт и взех решение да взема на нося поне по един път ароматите, които още не съм носила...

Жаки, Еуфорията ми дойде изненадващо, аз бях пробвала само някой от вариантите, хареса ми и така... Grinning Ти си късметлийка, очаквам твоята да дойде съвсем скоро... Praynig

Ох, красота... не правя никакви планове за покупка на парфюми... позабравено чувство... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт