Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 958
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, може би можехме малко да изчакаме, ама стана без да ни пита. Доста ще ни е трудно, защото нямаме баби наблизо, аз от едното майчинство на друго, т.е паричките ще са малко, на квартира сме, от която може и да ни изгонят скоро, но ние  сме авантюристи.

# 541

И сега да разбия мистерията със забременяването - има вече между нас бременна и това съм аз. Затова ви казвам - не разчитайте прекалено много на това, че кърмите, особено ако сте с възстановен МЦ.
newsm53 Тази новина за "честито" ли е? Ще задържиш ли детенце?
Аха ясно Честито тогава  Hug лека и безпроблемна бременност и послушен батко   bouquet

# 542
Пате,Честито...ау страхотна новина...лека и безпроблемна бременност ти желая Hug

# 543
ФОКСИ, много е тъжно това,че майка ти дели така и така те пренебрегва.Аз нямам личен опит,но съм чувала и виждала подобни случаи и не мога да си го обясня.Баща ми е "нелюбимото" дете в семесйтвото му,но пък толкова се старае да угоди и помогне всячески на техните.А за техните другият им син е светлината в тунела.Незнам кога и как майчиният инстинкт става избирателен и как едното от децата може да е по-любимо от другото.А пък при някои жени въобще да липсва.Например дъщеричката на мъжа ми/от предния му брак/ е отгледана от баба си и татко си/мъжа ми/,защото майка й е  от тази порода жени,които просто явно се раждат без майчин инстинкт.Тя сега има още две деца/от различни мъже/ и с тях е същата работа.
Важното ти да бъдеш всичко това,което майка ти не е и да дадеш на децата си много много любов.
При такива родители една част от децата могат да станат като тях,защото самите те не са видели родителска/майчина обич,а други КАТО ТЕБ ще се стараят да избегнат това да се случи с децата им,ще се стараят да им дадат всичко,от което са били лишени те самите.Хубаво е,че си добър човек и го разбираш.Пожелават ти децата ти да ти върнат обичтта,която си им дала многократно и да забравиш всичко това,което ти е липсвало Hug HugСамо мога да предполагам колко ти е трудно понякога и колко голяма нужда имаш някои да те отмени за мъничко.Хубавото е,че имаш прекрасен и любящ съпруг и свекърва,която помага и обича децата. Hug
Леле,ПАТЕЕЕ!!!А,честито!Голяма изненадааа!Кога е терминът Wink Wink Winkда идваме да надничаме в другата темичка Grinning

# 544
Пате, честитоооооо! EFP
Ако знаеш как съжалявам, че моя тест излезе отрицателен...

# 545
леле Heart Eyes Laughing Hug smile3501 newsm51колко яко браво Патеее,ще си имате още едно патенцеее,пожелавам ти да е розово ако искаш момиченце.
А за срещата нищо не казваш.Айде ела,много ще е приятно.в коя седмица си?

# 546
  • София
Леле, Боже, какви новини! Shocked Shocked Shocked

Пате, честито, малко ти завиждам, ама аз в момента не бих се оправила с бременност и после с второ! #Crazy Страхотно е това, имаме си първата бременна!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 preggo

# 547
  • София
Леле супер! smile3525 newsm51 newsm68 preggo
Честито, Пате!
Ще се оправите няма страшно.

Фокси прочетох ти поста.Майка ти е от този тип жени,които не харесвам.По-добре (знам, че лесно се казва, но по-трудно е да го направиш),но просто се постарай да не и се впрягаш.По-скоро не разговаряй с нея.Покжи и , че това което прави е грешно.Оф май по-добре без(далеч от тук) отколкото с такава.
Гушни си мъжлето и децата и се успокой.

Леле, Диде тая Зари е егати фурията.Моят мързелан е много далеч от тези работи.

# 548
Пате, честито и от мен. Мога да ти пожелая лека и безпроблемна бременност и след около 7-8 месеца едно женско-бебешко попълнение в отбора Simple Smile  Hug

Фокси, мен не ме изненадва това, което си писала, защото аз самата съм свидетел на подобно делене на децата и на внуците. И се опитвам с всички сили да се преборя отсега , за да не може Йоан да усети това разделение като порасне.

Относно моите родители такова деление никога не е имало нито по отношение на мен и сестра ми, нито по отношение на Йоан и племеницата ми. Но явно всичко си е до човек и възприятието му към света и околните.

Момичета утре ще се опитам да се класирам за срещата в Борисовата, но не го знам тоя ти ми слон къде се намира  newsm78

И малко топли снимки от нас:

pipeg не се е включвала от доста време. Някой да има инфо за нея  newsm78

Диде
, явно Зари ще е от първите проходили. Направо ме смая това дете

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:50 от ^desika^

# 549
Лелеееееееее Пате честито Леко бременеене  preggo

Пък аз днес с такова облекчение въздъхнах като видях МЦто ( не съм вярвала , че така ще му се радвам някога) Не ме съдете, но определено не съм готова още за второ  Wink Бих искала , но поне след 3-4 год.

Но за Патето и за всички , които искат вече да си имат следващо бебче искрено се радвам

# 550
Божееееее, Пате страхотна новина.
Патееееееееееееее, честито EFP, Боже така се развълнувах все едно аз съм бременна.

И аз И аз... Joy Даже се обадих на мъжа ми. Милия ми най - добър приятел.
Казвай бързо в коя седмица си? И да ни държиш в течение..а с каквото можем да помогнем насреща сме. Желая ти безпроблемна бременност и здраво и хубаво бебенце и послушен и услужлив батко!!!   bouquet

Фокси, дръж се както досега. Аз съм ти казвала Господ знае на кой какво и кога да даде. Може да ти липсва майка, но пък имаш приятели и ние сме с теб.   Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:56 от ladymax

# 551
ПАТЕЕЕЕ, ЧЕСТИТО! Не мога да повярвам!  smile3544 Това е страхотно! Желая ти лека и безпроблемна бременност, здраво и красиво бебче на финала! И Красунчо-сладунчо много да те слушка!  newsm51  newsm51  newsm51

Десика, невероятни снимки! Йоан е прекрасен! Много е сладък, да го нацелуваш от мен!

# 552
  • София
Деси ама много сте пораснали бе.Я се включвай по-честичко, че нещо ни липсваш.
Слончето(пързалка) е при катерушките преди редиците с пейките.Как го обясних само. ooooh!
Ако искаш може да се чакаме и при езерото, ако не се сещаш за слончето.

# 553
Дани, срам не срам да си призная в Борисовата съм ходила точно два пъти, като единия беше щото бяхме на мач  Embarassed Така, че въобще не се сещам  newsm78 Но няма да те ангажирам да се чакаме на друго място, защото не мога да гарантирам, че ще съм навреме.

Ако чак толкова не ви открия, което ме съмнява ще ти звънна.

# 554
Диде,я издай тайната как научи всичко това Заринка....аз като гледам Ивко някъде след 5 или 6 месеца ще сме там където сега сте вие Laughing

Общи условия

Активация на акаунт