Лятото ще свърши вече - ще пълзи ли ФЕВРУАРСКОТО човече?

• 23 147
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честито на рождениците!!!
Готино се разходихме днес. Алхимиче, ама как ще се сърдим - и от този и от миналия път все сме си хубавици с Мишето Simple Smile
Рися, в твоята група съм засега ама да видим дали ще издържа дотогава.
Алхимиче, супер снимки.
Десика, миличкия, бързо да се оправя!

# 646
EEE Desika кога успяхте да се разболеете?Да знаеш и при вас е от зъби(не давам да има болни Naughty)  да му минава бързо на Йо Hug
Нежно цвете аз съвети за захранка не давам,никакви схеми не спазвах и започнах с телешко Blush
Елисори май френд ама съм хетеросексуална и не мога да дойда да ти го нацепя Joy Joy Joy
И както Гея казва(а тя къде е?) аз като стара баба си повтарям и ще потретя КЪДЕ СА СНИМКИТЕ ОТ ПЛОВДИВСКАТА СРЕЩА??????
И Наиема не се отбелязвала а май Белка и тя нещо не беше ок,ей ще ни разсипят тези ми ти зъбки.

# 647
Добър вечер!
То стана време за лека нощ,ама аз нали съм си толкова заспала,милата,че даже забравих да почерпя днес по случай 8-мата ни месечинка ooooh! Така че черпя ви виртуално и за по-сладък и дълбок сън по една чаша топло мляко..

И кратък отчет от днешната консултация: и двете ми джудженца са по 69см и тежат съответно Гошко-8100гр. и Наско-8200гр. Накрая стана така,че по-малката мишка подмина брат си Laughing Ама ми се струва,че сме доста мънички на сантиметри.Айде килограмите не са чак толкова малко,обаче на сантиметри хич не растем много Sad Има ли по-малки от нас newsm78

Утре ще ви чета.А сега набързо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ ДНЕС И ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ Hug

Ааа,това за бебеправенето на февруарче 2011 и аз си го мислех,ама е по-вероятно да стане през 2012 или 2013година..То е ясно защо Laughing Само да има и кой да ми го направи,де,щото засега желаещи няма...А и представяте ли си пак да се получат две бебета? Тия станаха с малка помощ от фармацевтиката,обаче в същото време носим и ген за близнаци.........

Хм,защо на тикерчето ми долу не е отбелязано 8 месеца newsm78

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 23:57 от foxy81

# 648
Здравейте мацки   bouquet
Малко ви поизоставих и много ми липсвате , ама тези дни имаме много задачки закачки за вършене и нямам време за компа  Crazy Пък и другата седмица ще заминаваме за селото за известно време и само се моля там да има wi-fi за да мога да ви следя. Идването в София се отлага за след селото  Sad щото ни дадоха час за прехвърляне на колата чак за 5 ноември. Надявам се и тогава да има слънчеви дни за да може да се видим с всички  Praynig

Диде ще я папкам Заринка  Heart Eyes много сладка   Mr. Green

Честито на рожденничките днес Савина и Янита,както и на патерица на Лейдимакс

Фокси  hug Аз не съм го изпитала на свой гръб това , но съм го виждала около себе си и не мога да разбера как един родител може да дели децата си  Confused особено пък майка. Като знаем всички вече как трудно идват на този свят и как се гледат малките бебончета просто не мога да си го представя newsm78 И аз както са ти казали момичетата мисля , че е по-добре да не я търсиш. Остави я тя да те потърси. Явно това е начина при нея. Тя си мисли , че си и в кърпа вързана и няма нужда да се старае, така и така каквото и да направи ти после пак си насреща, когато има нужда да си излее проблемите пред някой, пък после ..............пак същото  Confused
Аз много се очудих като беше писала , че майка ти е на почивка когато беше в БГ .Стана ми много странно как толкова време е далеч от теб, пък и никога не е виждала внуците си и хоп идва тук за малко и айде на почивка  newsm78 Ама кво да се прави явно има и такива родители за съжаление  Confused Съжалявам , че точно на такъв хубав човек като теб се е паднало  Hug Но може би пък точно това те е направило такава мила , позитивна и обичаща и .... и .... и ..... т.н  , мацка   bouquet Гушкай си сладурите и мъжлето и остави тези ,които не те оценяват да си трОшат главите  Whistling Има достатъчно хора , които те обичат около теб пък и във виртуалното пространство и да цункаш специално Жорето от Ева  Heart Eyes
То ние като отиваме към селото минаваме през Пд , но незнам дали ще има време да се видим с пловдивчанки мноооого се надявам  Praynig

Айде и за да не ни забравите да ви се похвалим с новата си придобивка  Mr. Green

Ето и още малко снимки от нас от последните дни
 с обедното пюре си пийваме по една биричка  Wink
ето така спим понякога  Flutter
това ни подари тати  Grinning може да е малко късничко за него , но пък  му се кефим:mrgreen: Пък и то става на футболна врата и като почнем да ходим може пак да се ползва (нищо , че сме момиче все пак мама е тренирала футбол  Mr. Green)

абе май и още нещо щях да пиша  newsm78 Ама толкоз дълго го писах тоя пусти пост , че забравих всичко , което мислех  ooooh!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

Лелеееееее ква съм п.тка непоръбена  ooooh! забравих да честитя на зетя и брат му месечинката  smile3538
Ми хайде Честито на патерица вече  Embarassed

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 00:21 от wondertedy7

# 649
Привет и от мен!
Днес голямото ми момче е цял ден с температура и искаше да го гушкам непрекъснато...

Пате, честито! Аз също смятам че породените дечица имат мноооого предимства, сигурна съм че ще се справите! Ти как се чувстваш?

Фокси, и аз съжалявам за отношенията ти с майка ти. Но пък ти много позитивно постъпваш като си взимаш поука- така че в крайна сметка малките ти бонбони печелят  Hug И пак да ти кажа- поканата ми е съвсем сериозна! Само трябва да намериш как да стигнеш до Банско, тук пари няма да ти трябват!

# 650
  • пак там
И ние сме с хрема, температура и стискайте палци бебчо да поспи поне тази нощ.  Sad

Стискаме, стискаме  Hug а ако не свърши работа, те каня на среднощна виртуална биричка, че ние вече трета нощ спим силно казано, буди се на всеки час... да видим тази нощ...

# 651
Хехе и аз искам още едно февруарче  Mr. Greenама съм за 2012 - 2013 , че ми се ще поне 3-4 год разлика да имат дяцата

Така, че оклоло юни месец на 2011 може да се пробваме  Mr. Green Желаещи за моя списък ?
1. Теди - wondertedy7
2. ............;
3. ............;
4. ............;

# 652
И аз да взема да се включа по- тъмни доби Joy Първо добро утрооо на назаспалите още като мен!
Пате, леко бременеене Flutter
Честит РД на патерица на малките и големи / Савина, Янита и брата на Мимето/ рожденници!   bouquet  newsm59 newsm67
Честити  tooth tooth tooth на озъбилите се, а пък ние още си нямаме Whistling
Много сте хубави на снимките, чакаме пловдивките мами да се вкл. с  smile3509 матриала от срещата.
Всички бебоци толкова са се разхубавили, нямам думи просто. Сладурковци и сладуранки големи Heart Eyes
Мале, кога минаха тея 7/8 месеца...вече децата ни са големички, някой мислят да правят пак  newsm30. На вс, които ще работите  2009,2010, 2011... успях и какво си поръчате такова да ви донесе  stork-boy  ; stork-girl  Laughing
Ето малко снимки и от нас за лека нощ Hug

# 653
Айде и ние в отбора на болните  Confused
Вчера Гого се събуди със запушен нос, ходихме на лекар, освен хрема друго няма. То не е точно и хрема де, но говори носово.
Днес сутринта се събудих от пръхтенето и кашлянето на Ванеса. И нейния нос запушен  Shocked Айде пак при педката, същата работа. Само капки ни изписа и стеримар.
Помежду другото ни пусна и кръвна картина, защото Ванеса от известно време жълтее и аз се бях притеснила. Всичко с изследванията е наред - хемиглобина е 112. Педиатърката каза, че е от морковите в пюретата. Ние освен пюрета на Гербер други не признаваме. Зеленчуково пюре яде по веднъж на ден, не мисля, че прекалявам с дозата на морковите. Дали в възможно да съдържат изкуствени оцветители? Осъмни ме и това, че днес като се прибрахме от следобедната разходка Ванеса се беше наакала и дупето и се беше забоядисало с оранжево. От понеделник сме на кухня, дано да и хареса и да приключваме с тия пюрета.

Коте, отново страхотна снимка на Венци! Голям сладур!!!

Теди, и ние сме със същата проходилка.  Mr. Green Прясна, прясна, от оня ден. Голям кеф, изсмука им сока на тия животни нашата бандитка.

Ками, и Сияна е прелестна!

Фокси, честито на месечинковците! И има, има по-дребни от вас, ама ние не сме много критерий за кг и см. Само за успокоение ти го казвам

Лека от мен!

# 654
Добро утро!

Сега ще ви прочета, че имам неизвинено отсъствие за вчера, а после ще пиша.  Grinning

# 655
  • Пловдив
Зеленчуково пюре яде по веднъж на ден, не мисля, че прекалявам с дозата на морковите. Дали в възможно да съдържат изкуствени оцветители?

Не мисля,че съдържат оцветители.Морковите имат такава способност да оцветяват кожата на човека,които ги приема.Виждала съм човек на морковена диета и му се беше променила цвета на кожата от морковите.Малката поема нормално количество моркови,но колко й трябва на нейния детски организъм,за да реагира на морково с оцветяване.Колко често ядете моркови ?

# 656
  • София
Добро утро, момичета!

Честито на патерици на рожденичките от вчера - Савина и Янита!   bouquet

Срещата беше супер и хубаво се поразходихме и хапнахме.  Mr. Green След като се разделихме, ние обикаляхме още из квартала.  Laughing

Момичета от Света Троица, разхождате ли се в парка или някъде другаде из квартала и по кое време. Аз днес мисля да прескочим до там /имам жилище в района и смятам да го посетя/ и заради ремонтите около нас не бързам да се прибирам  #Cussing out, та бихме могли да се видим, ако се засечем във времето и пространството и ... естествено, ако не вземе да завали Simple Smile

Лек ден   bouquet

# 657
Дали в възможно да съдържат изкуствени оцветители?

Добро утро!!! Flutter
И аз съм нас мнението на лекарката ви, не прекаляайте с морковите Laughing

В морковите се съдържат: 10 - 12,2 % сухо вещество, 0,3 - 0,8 % суров протеин, 4,5 - 4,8 % захари,основно инвертна захар; пектин, лецитин. Главно достойнство на морковите са витамините: каротин (провитамин А), витамини B1, B2, РР, С. Налице са още много ензими, етерични масла, терпени, кумарини, минерални вещества - калий, натрий, калций, магнезий, фосфор, йод, желязо и микроелементите манган и мед. Морковите съдържат малки количества ценни и незаменими аминокиселини.
Най - богати на каротин са морковите с интензивно червен или оранжев цвят. Дневната нужда на човек от витамин А може да се задоволи само от един морков, който тежи около 100 г.
Морковите отдавна се използват, освен като храна, и като лечебно средство.Свойствата им са известни още на древните гърци. Знаменитите лекари Хипократ и Гален ги препоръчват като противокашлично, болкоуспокояващо и противовъзпалително средство. Още тогава те ги прилагат за лечение на кокоша слепота, кръвоизливи и пикочно - каменна болест, както и за увеличаване на кърмата. По - късно известният арабски лекар енциклопедист Авицена също  прилага  морковите при лечението на някои заболявания.

# 658
МамаЗ,тези пюрета на Хип "Био чисто пилешко месо" и "Био пуешко" са концентрирани и на етикета пише половин бурканче да се смеси с едно зеленчуково! Ако си го дала в чист вид нищо чудно,че не го е одобрил Бобо!  Laughing

Теди,ама разкажи за футболните си пристрастия,деее.. Laughing

Снимките стават все по-красиви и бебоците все по-одухотворени!  Heart Eyes

Много списъци направихте...как ще следим толкова отчетни теми?!  Joy

Пате,като "звезда на месеца" очакваме по-често да се включваш! Hug

# 659
Момичета сутринта Йоан беше с 38.8 и от тогава след Панадола поддържа 38.0  Cry

Давайте съвети какво да правим?

Общи условия

Активация на акаунт