В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
и аз не знаех,че в месните пюрета не се слага АМ  Rolling Eyes
сега му направих кисела на Нинчето,дано му хареса,ще го пробвам за следобедна закуска  Laughing
Алекс-мама,как е племеника ,слушка ли,има ли колики  Simple Smile
И един малко тъп въпрос  Embarassed - значат ли нещо лепкавите и малко зелени сополки  newsm78(не,че иначе не са лепкави,но сега са по-странни  Mr. Green ),бяхме малко болнички тия дни,от това ли да е  Thinking

# 271
  • Стара Загора
За домашните пюрета аз слагам на върха на лъжичката малко масълце. Току що правих за утре сложих и съвсем малко зеленчуков больон от кубчетата, но съвсем малко колкото да пречупи вкуса. Иначе сол досега не съм слагала и не мисля да слагам. Направих и за първи път грис и да видим ще го яде ли.
Ние тази вечер сме на заведение. Моята свеки ще си празнува юбилея. Утре ще ви покажа снимки с тоалета  Wink

# 272
Ние бяхме на Похода с Вероники и Тео. Ама да ви кажа то бяха повече медиите, отколкото майките с колички. Голямо снимане падна, от много телевизии. Не знам дали ще го излъчват днес- но бяха БТВ, Нова, Про БГ и още имаше...7дни, евроком...
Много добре ни се получи срещичката- бебоците, пяха, мрънкаха, ядоха, спаха малко...ние с Вероники си побъбрихме, огледахме магазинчето за дървени играчки на Г ургулят, а после бая се разходихме...То и времето беше супер слънчево.

Крисче- ти  досега я пази Вики само на кърма, сега за масло питаш- ами то нали е на базата на краве мляко, а то се дава след годинка...По- добре сложи зехтин или някаква друга растителна мазнина Peace Виж в темата за захранването скоро писаха по такъв повод мисля..

Някой питаше за чаши, различни от Авент. Аз съм взела тази, но Мария като разбра , че пуска вода, я ползва само за чесалка.

# 273
качих малко снимки от Кипър,на кйто му се гледат http://roxy22.snimka.bg/?album;aid=423718 заповядайте  Simple Smile
много му хареса кисела,Нинче,златна си   bouquet

# 274
vesi_petrovska далечко сте от нас,нагоре този район ми е познат но съм без кола през деня иначе щях да дойда.Нищо,другия път. Peace

oki4 чудех се от къде ми е позната кръстницата на Мария,ама днес сутринта я видах по ТВ та се сетих. Wink

Ядохме,заспахме (сутринта я изкъпахме днес по изключение) и се качвам, че имаме гости та да им обърна Фнимание..по-късно ще ви прочета. Sunglasses

# 275
Здравейте и от нас
много му хареса кисела,Нинче,златна си   bouquet
браво, радвам се! Blush
Аз днес за сефте дадох попара-ееее, нямаше такава погнуса от страна на Радослав, направо му се гадеше.... Sick Rolling Eyes Защо не му хареса незнам...Направих я така-4 сухара на Пападопулу, сирене-колкото кибритена кутийка и 1 ч.л. масло.Първо му я дадох намачкана с вилицата и след като видях че му е трудно така да я яде я пасирах.После добавих и малко захар, но нъцки... ooooh!Утре мисля да пробвам с препечена филийка хляб да му я направя.Че иначе незнам.
Да почерпя, че днес имаме мини рожден ден! Laughing

# 276
Ха здравейте пак,

Ние се поразходихме стабилно днес. Минахме през центъра, та на ВНИМАНИЕТО НА СОФИЙСКИТЕ МАМИТА, на Екзарх Йосиф (посока Мария Луйза, след Базара) има малко магазинче с много намалени бебешки и детски дрешки. Явно чистят стоката. Мама миналата седмица беше купила на Елия едно якенце за сезона само за 5лв. Днес купихме грейка без ръкави за 14лв. Има зимни якета пак по 14лв. Ватирани панталонки за 5лв. Магазинчето е много малко и по стъклото има лепенки с цени.

Зеленкото, аз пак като една блейка съм пропуснала какво му е на Калин, но стискам палци да се оправя бързо.
Тони- добре сте си дошли.
Крисче- аз сол и масло не слагам в правени пюрета, но пък ги смесвам с купешки.
Кикокрис- много са ви хубави снимките. Като стане тук студено, ти да ни пускаш такива летни снимки.

Хайде от нас лека и мека.

# 277
  • София
Здравейте и от нас!  Hug

Ние вече си имаме нормален интернет и съм много доволна. Остана само кабелната и вече ще сме като белите хора  Whistling

Да ви питам нещо - днес купих на Тошко грейка за зимата - яке и гащеризон с презрамки, обаче всичките етикети са или отрязани напълно, а този, на който пише марката е така срязан,. че въобще не може да се прочете коя е тя всъщност. Много странно ми стана, ама го взех де, щото беше много хубаво комплектчето  Embarassed
Та се сетих, че май тук някъде бях мярнала нещо за дрехи с рязани етикети - ако може някой да обясни, какъв им е случая?
Отказах се да му купувам космонаВт. Комплект от 2 части ми изглежда по-практично.

# 278
  • София
Ха здравейте и от нас! Преди малко по канал 1 видях Вероники и Тео и Оки4 с Мария - даваха репортаж за похода. Много ме е яд, че не можах да се присъединя.  ooooh!
Сега на кратко за нас, че отиваме да се къпем.
Вчера и ние станахме на 6 месеца (сори, че минах без почерпка, но нямах грам време за компа). Бяхме и на консултация - Стела е 68 см, 7,600 кг - досега бяхме само на кърма, но вече ще захранваме и много се вълнувам (както вече писах). Биха ни хепатитната и поревахме, после ни взеха и кръв и пак поревахме. Четох назад, че много бебоци спят много неспокойно и много се будят - и ние сме така и днес почнах дормикинда - дано има подобрение.
ох, утре пак ще пиша, че малката взе да дава зор.
цунки

# 279
Бодливка няма нищо дано другия път да се видим.Досега с никоя от вас не съм се виждала ще ми бъде приятно.Аз не знам София но 6том ти знаеш този район няма страшно все ще успеем.

# 280
  • Варна
Момичета да знаете - търся гумен пъзел с голяма картинка на мечо пух на пикник, като този на аватара на бейби мони, пъзела е от 9 части, 30х30см парчето, ако някой види моля да ми пише  Praynig вече 2 месеца търся без успех  Tired

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 23:14 от dessiss

# 281
Момичета да знаете - търся гумен пъзел с голяма картинка на мечо пух на пикник, като този на аватара на бейби мони, пъзела е от 9 части, 30х30см, ако някой види моля да ми пише  Praynig вече 2 месеца търся без успех  Tired

Виждала съм го в Джъмбо Thinking

# 282
Добър вечер и  от мен
СЗА, много ти благодаря, че ме подсети за книжката за Франклин (относно падналите зъбчета). И ние я имаме, но отдавна не съм я чела. Ето сега се задава повод и е добре да си я припомним  Wink
Тони, добре дошла. Онази вечер те сънувах, че раждаш второ момиченце  Laughing
Роси, честиа ви половин годинка!  balloon аз явно съм пропуснала, но какво е дормикинд?
Нинчето, честито ви мини рожден ден  Laughing Като стана въпрос за попарата и аз мисля скоро да я давам, ще изчакам още седмица (Лора да навърши 8м.) така ще въведа глутена, но се чудя кога да я предлагам. Сутрин тя си пие мляко, а не ми се ще да го замествам все още.
kikoikris, снимките са страхотни. Като ги гледам и започва много да ми липсва хубавото топло време. Мразя студа  cold

Е, хайде лека и спокойна, и бебоците да спят цяла вечер ... а и мамите покрай тях

# 283
sia, надявам се второто да го правим догодина... но като я чета Тедсана се чудя аз на дърти години как ще се справям с две... Embarassed

Дентокинд е хомеопатично лекарство, помагащо за по-безболезнено никнене на зъбките. То при вас така лесно изникнаха, че може и да не ви е необходимо. Peace

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 08:36 от Tony_st

# 284
Добър вечер!
Аз още не съм вечеряла   Crazy понеже съм се зазяпала в Mytoys-а. Кога са коледните намаления? Аз предпочитам тогава да се включа, ако има обща поръчка ( и ако може де  Rolling Eyes ).

Днес си поръчах каубойски ботушки и едни други за бебка  Party . Една позната плете и продава. Даже се запалих и аз по плетенето, но не мога чак такива красоти да сътворя  Sad . Като станат готови ще се похваля. Тези, които ми показа са мнооого сладурски  Heart Eyes

Питане за кашата (пак) : бях питала някой, но нито помня кой, нито помня, какво ми беше казано   Embarassed Embarassed . Сега имаме две хранения различни от кърмене. Искам да въведа кашата и помня, че трябва да се въвежда 10-ина дни. В момента бебка яде по 1/2 бурканче плодово пюре и като започна с днес 1 л., утре 2 л. каша и т.н. трябва ли да дохранвам с пюре или първите 10 дни е само каша  Embarassed

Ние пак сме си сами с бебка, но този път тати не е на работа, а на пенсионирането на колега. Така или иначе ми е мнооооооооооооого скучно  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт