Никита, честито ти лъсване Мънки, няма спасение. Те сега си мислят, че са кучета, после ще мислят, че са мръсни гащи и ще се zавират в пералнята, после ще ти ровят в чекмеджетата и ще дъвчат фасове по тротоарите с кой zнае каква мисъл и така докато zапочнат да говорят някога.. и то не zа да спрат да си мислят, че са нещо, а zа да ни уведомяват какво са
Ина таzи нощ се представи на ниво. Вика, подвиква, крещя и накрая zаспа. И тогава Яни zапочна да кашля, подвиква, подпърдва и ни събуди окончателно.
Много сладки бебоци по снимките. Нощес и аz гледах. Сега ще кача и на наша милост.

3а седенето _ Ина седи и се килва по някое време. 3ащото се навежда напред zа някоя играчка. Иначе я мернах как в проходилката се иzправя на крачета. Рано е според мен, ама то като е тръгнало...

Ние вчера за първи път хапнахме ЦЯЛО бурканче от 125 гр. и после пак додадох млекце, ама по-малко, че нали все още нямаме заместено хранене... Та направо се чудя дали пък аз не си държа детето гладно.... Днес пак й дадох повечко количество от преди и пак си го изяде и после и млекцето си пийна..... 
няма размазване.А мажо като влезе направо се разлепи да се смее
.Що се однася за седенето Радост горе-долу седи ама се килва.А на краката стой права доста време и в проходилката като я сложа се изправя и се изтрелва като куршум.А преди малко седя си аз на стола тя си обикаля и по едно време застана до мен леле като видях хванала си връзките от столовките и като си ги развръзва и като си ги разплита 

На пук ли е това нещо,дива и щастлива ставам вече!
Е няма такъв рев преди и няколко мин след като заспи
все едно съм и казала, че като заспи ще я измъчвам и ще я зарежа, егати......