В МАРТенската ни дружина пълзящи вече има !

• 23 536
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
 Joy Никита, честито ти лъсване

Мънки, няма спасение. Те сега си мислят, че са кучета, после ще мислят, че са мръсни гащи и ще се zавират в пералнята, после ще ти ровят в чекмеджетата и ще дъвчат фасове по тротоарите с кой zнае каква мисъл и така докато zапочнат да говорят някога.. и то не zа да спрат да си мислят, че са нещо, а zа да ни уведомяват какво са  Whistling

Ина таzи нощ се представи на ниво. Вика, подвиква, крещя и накрая zаспа. И тогава Яни zапочна да кашля, подвиква, подпърдва и ни събуди окончателно.
Много сладки бебоци по снимките. Нощес и аz гледах. Сега ще кача и на наша милост.  Blush

3а седенето _ Ина седи и се килва по някое време. 3ащото се навежда напред zа някоя играчка. Иначе я мернах как в проходилката се иzправя на крачета. Рано е според мен, ама то като е тръгнало...

# 436
  • Варна
Мънки, тоя твоят вандал е върха! Явно каската е абсолютно необходима  Mr. Green
И на Тошко колко му е смешно на памперса.  Сладури!  Пък за кучето не знам  Rolling Eyes, кой знае наш'тУ като плъзне какво ще си хареса да ръфа. Засега се Фърля на метал - лампи, часовници ....
Аз днес имам среща с една мама от Продавалника и май и ние ще се бънджосаме. Дано й хареса на малката мръвка, че аз да рахатясам малко Simple Smile

Уфффф, стига с това потене на главата, че ще се вкарам и аз в някой филм. На Ния много се поти на моменти, ама тя нали е с дълга коса, все си мисля, че е от това. Пък и понамаля със захлаждането на времето, но из къщи все още се случва, особено когато я кърмя. Ние ще ходим на ортопед след някоя и друга седмица, та той ще каже де. Аз се тревожа понякога, защото главата й отзад доста промени формата си, а не спи само по гръб. Т.е. най-често е по гръб, но с извърната глава.
Аз пък искам ръководство как да обясним на детето  "Спи, като ти се спи, що ревеш!?"   Twisted Evil

# 437
  • София
Ей момичета, много ви благодаря за милите думи за нашата Биба... и за загрижеността на Rila пак да благодаря специално за онзиденшната подкрепа, която ми оказа - думите ти се потвърдиха едно към едно от няколко доктора  Hug

И аз си мислех вчера, че гарджето вече е оздравяло, ама преди малко пак й текнаха сополките... А мен как ме боли глава... от два дни, просто вече едвам се издържам сама себе си... а съм и нервна и кислека... а Билянката вика ли вика.....

Ама да не се оплаквам толкова. Наистина са ни чудесни бебоците, а отдавана се каня да кажа, че Тошко на Jivotinche е страшен чаровник  Blush

И да споделя - аз си милсех, че Биба си хапва нормално и достатъчно, но като чета вашите дечица какви количества поглъщат... за по-ящните говоря.... #Crazy Ние вчера за първи път хапнахме ЦЯЛО бурканче от 125 гр. и после пак додадох млекце, ама по-малко, че нали все още нямаме заместено хранене... Та направо се чудя дали пък аз не си държа детето гладно.... Днес пак й дадох повечко количество от преди и пак си го изяде и после и млекцето си пийна..... ooooh!

За срещата в неделя и аз имам желание да се включим - стига да е хубаво времето и да сме здрави. Ще се обадя

И пак нещо, което ми стана интересно докато четях - Мами, тези с пълзящите деца, вие на пода ли си ги пускате, че ядат чехли и т.н. Аз все още не смея, оставям я на спалнята или на дивана и все съм около нея... Днес постлах едно по-голямо одеалце на пода, ама хич не ми беше спокойно, а и тя все извън него искаше да ходи... И после стана една киселка.... все си мисля, че й е студено на пода....

Ама май много съм се размислила

# 438
Да се запишем и ние.Леле само колко е весело днес всеки има някакви исторйки.Аз снощи след баня ще мажа Радостина но вместо маслото съм взела един крем тип ''Здраве'' знаете какъв е гъст и като я мажа и си викам абе много трудно се маже и като погледнах doh няма размазване.А мажо като влезе направо се разлепи да се смее newsm62.Що се однася за седенето Радост горе-долу седи ама се килва.А на краката стой права доста време и в проходилката като я сложа се изправя и се изтрелва като куршум.А преди малко седя си аз на стола тя си обикаля и по едно време застана до мен леле като видях хванала си връзките от столовките и като си ги развръзва и като си ги разплита ooooh! тя научила ли се е все ще ги дърпа та по тоя повод аз си имам малко коте newsm62. Вчера сме на центъра с една една колешка и с детето и то е в 1 клас и като викна ''Айде бе мамо роди ми едно бебе да си играя с него'' а тя умря от срам Blush всички се обърнаха да ни гледат.Ох какво се разписах ще ставам да правя на котето ми пюренце Hug

# 439
здравей те мами,
ние се загубихме отново  Blush, гледам има болни4ки, и нас ни тръшна някаква гадост, цялото семейство, бебо и той е със сополи, не може да спи, съответн и ние... само хърка и сумти, слагам му някакви 4ерни капки, низита, витамин ц и панадол, взели сме и студал за всеки сл. като м види, 4е посягам към нослето и запо4ва да си върти бясно главата и да пищи...
нямам време да ви следя много много, 4е борим последните слън4еви дни, още е на 2 капки вигантол...

4естити месе4инки, зъбки и всякакви хубави поводи на бебоците, както и на вси4ки с повод   bouquet

ето едно клип4е от нас как се катери дзвера, ве4е джитка с проходилката съвсем уверено във вси4ки посоки и не иска да седи на едно място...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=162068203178#/video/vi … hp?v=162068203178

весел ден на вси4ки и се пазете, 4е и 2та грипа са ужаст...   bouquet

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 13:46 от беба

# 440
  • София
Тихичко да се похваля, че ние спахме тази нощ.  Имаше 1 хапване в 5ч. и после откарахме сън до 10.30ч. Между другото тия дни има май някакви магнитни бури, щото вчера няколко човека ми се оплакаха, че не се чувствали добре. Възможно ли е бебетата да плачкат, заради това?
И пак относно седеното, ако има за какво да се държи, седи
 http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.15151000
Иначе няма зъби, лази, пищи, гука и се опитва да повтаря някои неща, като например ръмжене на тигърче  hahaha
Запис за срещата на Южния парк, да видя хапете ли, не хапете ли  Joy
До преди малко играх палячо, за да яде мойто диване, но след половин час борба и само 30мл пюре/картоф с тиквичка/, си се нацока едно хубаво и сега си мирува в креватчето.

# 441
Аз трябваше да го обрисувам едно хубаво моя човек,че да направи нещо като хората. LaughingЕй сега си стоя седнал човека на пода,изсипах му една торба играчки и той не помръдна-ама не се и заклати. ShockedВзе си няколко неща в ръце и след около минута чак щеше да тупне на една страна,щото се протягаше за една далечна играчка.
Егати изненадата,ще рече човек,че не аз го гледам туй дете. Laughing
Явно човека като усети,че го придържам се отпуска на мен,търтейчето,а иначе си може и сам. Twisted EvilУмници.
Вероники,пуснахме жалба и сега чакаме включване. Rolling EyesЧестно казано малко ме е страх даже да не дойде вкъщи като сме сами със сестра ми и децата... Confused Със сигурност ще се вбеси като го уведомят и се притеснявам много,че пак ще налети на някого,вероятно и на моя... Sad

# 442
Здравейте и от нас - надявам се че не сте ни забравили - аз тези дни само четях и не пишех, че хич не ми се искаше да се оплаквам, но днес вече ми се насъбра та реших да пиша, та белкем се обърнат нещата.

Честито на всички имали поводи тези дни.

Ивелина, Никола изглежда много добричък на синмките. Такъв ли е? [
Мънки - много благодаря за думите за моето момче - да той е много добро бебе - спи по цяла нощ, хапва стабилно по 5 пъти на ден, през деня продължава да спи между всички тези хранения.... Бебе мечта. Вечер заспива към 20,30-21,00 - сутрин става към 7,00 часа - той е часовника на кака си за училище, но днес и направи номер и тя се поуспа. Лошото е обаче, че сега е малко сополив благодарение на кака си - докато тръгне на училище и двамата се разболяха - но тя е голяма и бързо се оправи, а Ники още се мъчим да го оправим. Както каза Елвинг - това е трудното с две деца. По този повод - честити ясленчета и градинарчета - дано не се разболяват и да пренасят вирусите на бебетата.  

Днес бяхме на ДК - та на нея се установи, че хемоглубина на Ники е нисък и от днес е на Малтофер. На мен явно видимо ми се е проличало безпокойството, защото докторката започна с думите - Недей да се чувстваш виновна... Каза да включа жълтък през ден в зел.пюре и да редувам с местно. Аз дадох месото преди седмица - и до сега съм дала само пилешко - дали може следващото да е телешко? Или пуешко? Кое е по добре за увеличаване на Хемоглубина? И за капак на всичко се е обринал от едната страна на крачето където са ластичките на памперса и е на мазило с АБ.... И за да е пълна картинката около нас - нямаме никакви зъби и всичко де го се намери се лапа. Доброто в случая е че не мрънка. Откъм двигателните умения - може само да пълзи. Стои седнал само в количката - сам без опора не може. Обича да подскача като го държиш под мишничките. Душичка ми е той, ама кака му много ме ядосва - ето сега от 10 мин се чуди как да почне да пише дом. без да и седя на главата...
Как да я науча да пише без мен? Thinking

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 15:09 от ivelina

# 443
  • София
 Ей, днес много бързо минахме при педито. Сложиха му хепатитната ваксина, а утре ще ходим да носим урина и да му взимат кръв. Вече е 7670гр. и 64см. За първи път е качил само 270 грама, досега все по 800-900 качваше.

Мами, тези с пълзящите деца, вие на пода ли си ги пускате, че ядат чехли и т.н.
Моя си щъка по пода, да. В началото бях сложила една олекотена завивка, но понеже и той все гледаше да излезе извън нея вече не я слагам. Сложила съм от гумените пъзели и го оставям там, но след секунди той вече не е върху тях - предпочита си паркета детето  Mr. Green Мен обаче, не ме притеснява факта, че ще му е студено, даже понякога балконската врата си стои отворена докато той е на пода (стига да не духа де).
 В тази връзка да ви питам вие извеждате ли ги по къси панталонки и къси ръкави. Аз последните дни така го извеждах и всеки познат, който срещнахме, ме питаше не му ли е студено (иначе и те бяха по къси ръкави, де).

Аз пък искам ръководство как да обясним на детето  "Спи, като ти се спи, що ревеш!?"   Twisted Evil
Ако го намериш, вземи и за мен един екземпляр

Всеки момент ще ми донесат блузките за кърмене и нямам търпение да ги пробвам. Може да се изтупам за срещичката в една от тях, че да не ми гледат хората телесата, като кърмя по пейките  Mr. Green

# 444
Ха здравейте и от мен.
Много ви благодаря за милите думи за Яна.
Еля и аз много се притеснявах да и давам, но вчера я наблюдавах внимателно и установих че тя като го наплюнчи едно хубаво той става като каша и  си го мляска с кеф.
Мънки Илийката е страхотен бонбон с тази каска и вярно гледа много невинно.
Бодливка аз глутен дадох попогрешка миналия месец с едни бисквити на Хаинтс, уж четох, уж гледах пък от всички видове баш с глутена бях купила Crazy
Никита много се смях на случката.  Joy
Вероники те твоите телеса не са хич за криене, мен ако питаш.
Десис моето диване си спи, даже ме е срам да кажа колко Embarassed ама пак...

На Яна днес и е първото падане. Така е като си има глупава мама. Хем знаех че ще се изръси и пак. Оставих я в количката без да я вържа уж до мен и за малко, ама тя се изхлузи отдолу, тупна на дупе и бааавничко се катурна по нос. Не се удари, само ми приплака, все едно ми се скара и това беше.

Момичета поуспокоих се че Яна не седи, не лази и няма зъби.  Отивам да я видя че спи от 2 часа вече...

# 445
Ние пък днес минахме без дълъг сън-спал е 3 пъти по 20-25 мин. и това е.Много се ядосвам,спи му се,търка очи и нервничи,прозява се,а като усети,че ще го приспивам,започва да се криви целия и да реве. ooooh!Какво е това нещо незнам,рекорд напревихме ей сега-2 часа го приспивам.Нерви се,оставям го,пак се нерви!Аман!!!
Вашите така правят ли или мойто не е човек! #Cussing outНа пук ли е това нещо,дива и щастлива ставам вече! ooooh!Туй сестра ми с 2 деца,едното от които бебе на 1 месец,другото на 2г. приспала ги жената и дошла на мен да помага!Срамота!
Ivelina,мале твоето наистина е бебе-мечта.Сега ако кажеш и че не плаче... Crazy Бяла завист от половината съфорумки ще имаш. Hug

# 446
  • София
 Таня, оправяйте се, че много време отсъствате от парка Hug
Алекс-мама и Влади е така, но след около половин час мъки заспива.
Вероники - по къси ръкави го извеждам, по къси панталони - не, умаляха му вече, а за кога да купувам Laughing
 Влади си мислехме, че се поти нощем, но се оказа, че повръщал и то не веднага след хранене и дрешката е влажна на следващото събуждане за сукане, а то нали е на кърма и няма цвят..иначе е на  2 капки витамин Д и това ми е най-големият пропуск, все забравям да ги давам Embarassed
 Ивелина, имам инфо за желязото в храните, ако искаш да ти пратя не лични ми пиши, да не флуудя:)

# 447
Досега се разхождахме да използваме времето.Изпратихме баба и на танцува и се пребрахме.Ние в Етрополе имаме танцув ансамбъл.Млади и по-вазрастни те се водят ''Етрополска китка'',а малките Бълканска младост'' .Ходят по чужбина и се срещат с други кадето играят народни танци.Радост сега ме обикаля и ходи все да дърпа на баща си блузата от стола я разнася с нея.Сега ще ви пратя снимки от днес.
http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=0&a=13813& … 4260&i=146975   за сега ще ставам да готвя ама нз. какво newsm78

# 448
Да взема и аз да се разпиша от СПА-то. Мами взех да се чувствам като бял човек вече - разходки, спане до късно сутрин, закуски, басейнче, сауна....Макар че Алек вече ужасно ми липсва, добре че има нет, та го виждам по скайпа доста често.
Те с баба му добре се гледат. Само дето много го мъчат тия зъби - намалил си е дажбата хранене, кисел е през деня, нощно време не спинка нормално - майка каза, че тази нощ е била особено ужасна (а тя жената рядко се оплаква).
Вчера са ходили на консултация, били са му ваксината, пораснал е с 350 гр и вече е 7,250 и 69 см ( 3 см е дръпнал). Лекарката е казала, че май 4 зъбчета на веднъж му излизат, затова е толкова кисело детето.

Аз ви оставям, че отиваме да вечеряме някъде с жива музика Mr. Green

# 449
  • Варна

Искам и аз, искам и аз  wavey  Е няма такъв рев преди и няколко мин след като заспи  smile3514  все едно съм и казала, че като заспи ще я измъчвам и ще я зарежа, егати......

тази нощ спах цели 3 часа и половина без да ме събуди  Mr. Green

Болничките да се оправят, сигурно е много гадно  Praynig

Аз днес малко се депресирах, ама ще ми мине, няма ви се оплаквам.....просто и аз издавам багажа чат пат......  Tired

Общи условия

Активация на акаунт