® E-bay - тема 36

• 40 745
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря.Все пак значи има някаква надежда, че може и да ми се размине
А какъв е лимита?150 евро ли?
150Е ако едното лице е юридическо и 45 Е при две физически лица.

# 106
Благодаря.По принцип е магазин, а не физическо лице продавача, но ще видим като дойде.Вчера получих мейл, че са я шипнали и тракинг номер.Сега се надявам до 2 седмици да дойде

# 107
Искам да попитам,с оглед на това да знам как да се предпазя от разкарване по пощи и митници.Мислите ли,че едни ботуши ще излязат повече от 2 кг заедно с опаковането и по-добре ли е да пиша адреса на емпреса,за да си нямам разправии?
Особено като се има предвид,че ми искат £9 за доставка до тук.

# 108
rorrr може ли стелката да измериш? Аз носа 39-40 и много им се чудя по тия ном. за кой съм??

27-28 см  Peace

# 109
Наддавам за едни ботушки. В обявата си пише шипинг до България 4.95 паунда. Но като влезя в Active Buying, шипингът вече излиза 6.95  ooooh! На вас случвало ли ви се е такова нещо? Гледах, гледах-няма допълнителни такси и прочие...

# 110
Трябва да си получила и мейл,в който да е сумирано всичко,което трябва да платиш.Аз получих такъв и се оказа,че към шипинга е добавена и застраховка от 2 паунда.

# 111
Наддавам за едни ботушки. В обявата си пише шипинг до България 4.95 паунда. Но като влезя в Active Buying, шипингът вече излиза 6.95  ooooh! На вас случвало ли ви се е такова нещо? Гледах, гледах-няма допълнителни такси и прочие...
И на мен ми се е случвало - в Active излизаше шипинга до Америка, като тръгнах да плащам си беше до БГ, няма проблем.

# 112
Трябва да си получила и мейл,в който да е сумирано всичко,което трябва да платиш.Аз получих такъв и се оказа,че към шипинга е добавена и застраховка от 2 паунда.
Аз в момента наддавам, не съм ги спечелила още, така че нямам мейл. Освен това когато има застраховка, тя би трябвало да е обявена в самата обява и се добавя по желание на купувача(май).
Arizona, благодаря  Hug

# 113
Аз пък съм бясна. От два дни разпитвам продавачи за някакви козмветики дали ще шипнат до тук, и всички ми отказват. ooooh! Пък сега за една спирала, две четки, и едно несесерче изобщо не ми се иска да пращам на адреса на Е. ooooh!

# 114
  • Шумен
Аз пък съм бясна. От два дни разпитвам продавачи за някакви козмветики дали ще шипнат до тук, и всички ми отказват. ooooh! Пък сега за една спирала, две четки, и едно несесерче изобщо не ми се иска да пращам на адреса на Е. ooooh!

Av4e и аз съм така, всички дънки, които харесвам за дъщеря си, не се доствят до България  Crossing Arms. Какво им става  Thinking.

# 115

Av4e и аз съм така, всички дънки, които харесвам за дъщеря си, не се доствят до България  Crossing Arms. Какво им става  Thinking.
За дънките може да се даде адреса на емпреса,мисля.Какво пречи?

# 116
Да, супер тъпо, нещо наистина им става. И нещата които искам са много малки, и не си заслужава после да плащам куриери, само това ме спира. Като гледам ще се почудя още малко. ooooh!

# 117
  • На черешатааа
Здравейте момичета, днес забелязах, че е изтрита обявата за обувките, които все още чакам. Да почна ли да се притеснявам и се чудя от какъв зор е изтрита  newsm78.
Аз имах такъв случай, след като платих 2 дни след това беше изтрита обявата, но си  ми дойде покупката. Така, че не се шашкай още, изчакай  Peace

# 118
  • Шумен
Китана, не пречи, ама директо до България ми е много по-удобно. Не ми се занимава и с куриери. Sunglasses

gold laydi, благодаря   bouquet.

# 119
Здравейте отдавна не съм се включвала, но ето че имам проблем - купих едни обувки, но не ги платих веднага и ми изпратиха инвойс, но тъй като си бях променила рег.адрес с английски инвойса е с P&P за Англия. А си имаше обявена доставка до Бг., но явно след като са ми пратили инвойс вече не мога да платя обявената доставка до Бг, а ми дава да платя доставката до Англия /всъщност тя е безплатна/. И сега не знам какво да правя, писах им имейл и се опитах да им обясня с моя английски за какво става дума, но отговор не съм получила вече 3 дни. Помагайте със съвети.
Влез в обявата и виж колко са пощенските за България и като плащаш смени си адреса с българския,полето за пощенски ще е празно и ще ти иска сума,там ти на ръка ще добавиш пощ. за БГ  Peace Правила съм го по обратния начин за Англия..

Общи условия

Активация на акаунт