''Парфюмни размисли и страсти'' 45

• 27 987
  • 705
  •   1
Отговори
# 225
  • Враца
а пък аз си го харесвам ...
мирише ми така уютно когато е студено,
на липов чай -> топлина -> хижа -> кеф!
Simple Smile

# 226
Забравих,харесах си ей това Валентино,но ще почака  Peace

# 227
а пък аз си го харесвам ...
мирише ми така уютно когато е студено,
на липов чай -> топлина -> хижа -> кеф!
Simple Smile
Понеже ме чакат и не мога да пиша надълго и широко -  сигурно съвсем ми се се смахнало обонянието, но имах чувството, че усещам и здравец в цялата какафония newsm78  Липи-да, запарено-да, но И здравец....луда работа Joy

***Ди***!  Hug
Разправяй за Голд.
Wink
той и е от мен  Mr. Green  Laughing
Точно  Hug А всъщност може и за това да ми хареса  Mr. Green
Шегата настрана - определено странен, но и интересен Peace

# 228
Чакам от размени ей този на Еивън на Кристиан Лакроа- Rouge  някой знае ли как е откъм трайност  newsm78 Аромата съм го душкала в списание и ми допадна,леко натрапчив и силен,но колко е траен се чудя  Thinking

# 229
Рени, честита ти Долче и Габана...като се сетя каква невероятна диря оставяше след себе си на срещата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега ще си трепач навсякъде Laughing

Идилията на Герлен я има в Ebay- за около 100 долара ...Излезе на 21 Септември. Много рози имало в него. На мен обаче ми е адски любопитен Rolling Eyes

# 230
Чакам от размени ей този на Еивън на Кристиан Лакроа- Rouge  някой знае ли как е откъм трайност  newsm78 Аромата съм го душкала в списание и ми допадна,леко натрапчив и силен,но колко е траен се чудя  Thinking

Сестра ми го има, траен е и много хубав  Peace

# 231
....
Сестра ми го има, траен е и много хубав  Peace

ее,супер:)нямам търпение да го получа:)

Miss_Smart ,наистина много трайно това чудо бе:)А е ЕДТ:)

# 232
  • София
Rouge е много,ама много траен,майка ми го има и като е с него цялата къща мирише,има страхотен шлейф

# 233
Rouge е много,ама много траен,майка ми го има и като е с него цялата къда мирише,има страхотен шлейф
оо,.говори ми,говори  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3539 smile3539 smile3539

# 234
Хахахаха, представям си Рени как няма търпение...както аз си чакам всичко ново.
Понякога имам чувството, че съм като малко дете с камионче, друг път съм като наркоман пред поредна доза Crazy

# 235
Хахахаха, представям си Рени как няма търпение...както аз си чакам всичко ново.
Понякога имам чувството, че съм като малко дете с камионче, друг път съм като наркоман пред поредна доза Crazy
да,има нещо такова;)После,порадваме се малко,захвърлим го настрани и ревем,че искаме новооооо  smile3504

# 236
Абсолютно...
След Chloe се бях зарекла, че друг няма да погледна...това е МОЯТ парфюм и т.н.
А тя каква стана? След него 3 нови.. ooooh!

Момичета, сетих се...ние сме КОЛЕКЦИОНЕРИ НА АРОМАТИ  bouquet

# 237
Руж на Лакроа ми е интересен, студен един такъв - някакси го възприемам повече като алдехиден, учудих се че е шипрово флорален Peace

# 238
Имало и шести!   Dolce Gabbana D G Anthology La Force 11
Някой да е успял вече да се запознае с него?

# 239
Руж на Лакроа ми е интересен, студен един такъв - някакси го възприемам повече като алдехиден, учудих се че е шипрово флорален Peace
да,нещо в него ми напомня пак на един Ейвънски- Пешън денс- от него изхабих 2 шишенца преди много години.Една мъжка натрапчива нотка имат,ковто обожавамSimple Smile

ПП.номер 11 не го знам май Simple Smileщом е ориенталец,щеше да ми направи вчечатлениеSimple SmileВсички са свежи и леки,само 10 е по-сладичкаSimple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт