109 САЩ-50 стр. са нужни... другарки чатете, спамете, пишете, плана изпълнете!

• 30 718
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Мики, ако може да минете да ме вземете и мен като тръгнете за Рио.  Wink

# 241
Мики, ще го пропусна, отивам в Helen на Octoberfest. Де се лее бира пО ме блазни. Ти да разкажеш как е било, аз и миналата година го пропуснах, язък.

# 242
О, Рио, идваме! Ипанема, пази се!

# 243
# 244
МВК, тоя твой Пухкавел Heart Eyes
И аз се мъ4а в тези магазини Laughing

облак, мерси!

Мики, и аз на опашката за Рио, мъжа ми е бил преди доста години и каза, 4е е страхотен град.

И ние планирахме тук да ходим на фест, ама се оказа, 4е ще вали Tired

# 245
Микиииии къде тръгнахте за Рио без мене  Naughty . Мъжа ми не ще да ме заведе, тъй че на теб разчитам...и на твоя мъж  Joy . Е аз докато напиша и още 1000 човека ме прередиха на опашката. Алоуууу айде не се блъскайте  hahaha

# 246
Спокойно, лейдис, ние до Вегас всички отидохме... няма да му се размине и на Рио...  Laughing
 Само не създавайте излишно напрежение, хахаа....

# 247
  • Чикаго / София
То стана ясно, че ще се ходи в Рио!Дайте направо да се организираме групово! Предлагам да направим първо едно пробно посещение до Рио, да не вземем да се изложим през 2016г. Нека поопознаем града по-рано. Whistling Мики! Flutter

Ох, по-полека, моля ви, настъпихте ми новите обувки и не се бутайте така, ааа-ма-ха!

# 248
Чакайте бе хора не се блъскайте аз съм с предимство щото знам "обригадо" така че ви пререждам Mr. Green  Laughing

мики много ми се идваше на греек утре...текат ми слюнките....,еххх и щяхме да се видим тъкмо,язък!  Ние заминаваме за 5 дена и няма да съм в Джорджия.

Така ми се пие винце девойки,направо ми се реве като мина покрай винцата в супера. Купувам си сок от нар ,сипвам във винена чаша и си представям че е червено вино хахаха.Луда бременна съм аз.

# 249
вики съчувствам и разбирам  Hug, че и кърмене ти предстои... аз си умирах за бира, цяла година (и повече) кърмих малката.

момичета, за рио някаква групова отстъпка може да ни дадат, моля не се ритайте по кокалчетата  Laughing

# 250
Ако ще правим пробно ходене до Рио, моля да е 2014  Sunglasses

# 251
Момичета аз в Рио не съм ходила, но има кой да ни покаже.Една от племенниците на мъжа ми  редовно ходи всяка година...и да кажа-да не си забравите мъжете,че трябва някой да гледа децата...а ние вечер ще дивеем... Partyа относно моя мъж-златен е.Вече 6 години не е гъкнал, а все го тормозя, че като излизахме в Бг с приятелки обикновенно се оказваше със 7-8 жени.... Joy

# 252
Аз предлагам преди пробното ходене до Рио да направим пробно събиране на американска земя и там да доуточняваме Рио.  Mr. Green

# 253
Аз предлагам преди пробното ходене до Рио да направим пробно събиране на американска земя и там да доуточняваме Рио.  Mr. Green

Моля уточни "Американска земя"  Flutter

# 254
Моля уточни "Американска земя"  Flutter
  Joy Започна се....

Общи условия

Активация на акаунт