БългЪрски нокаЛутирани прЪвописТни сАоВШТения-36

• 33 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Еее, не! И аз идвах да постна за конските паци, а сте ме изпреварили! Хиени!  Crossing Arms

# 631
Изтъркано и банално като грешка, но не мога да го приема за нормално.

Не е от форума, от представяне на сайт е:

Цитат
LED Технологий и реклама
Техника и стил в рекламата и лед технологийте. Запознанства с водещи рекламни компаний.

Дано тези компаний да не правят много рекламий, че с техните технологий не искам да си представя какъв ще е резултатий.   ooooh!

# 632
Моля, да запазим добрия тон. Престанете да искате линкове! В тази тема не се публикуват източниците. За тези, които не могат да ползват търсачка, има лични съобщения. Освен това фразата вече е с номинация.
Авторът не е "извайвал" други скъпоценности.

# 633
  • Mediterraneo
Моля, да запазим добрия тон. Престанете да искате линкове! В тази тема не се публикуват източниците. За тези, които не могат да ползват търсачка, има лични съобщения. Освен това фразата вече е с номинация.
Авторът не е "извайвал" други скъпоценности.

То не му и трябват други скъпоценности на уважаемия автор, тази е достатъчна за три живота  Joy

# 634
Според мен няма никакво значение чия е фразата - сама по себе си е страхотен бисер.
Неслучайно е прието в темата да не се споменават имената на авторите и да не се дават линкове.
Темата е забавно-поучителна, но не бива да се превръща в табло, на което да се изтипосват имената на "слабите ученици" за порицание.

# 635
Цитат
Благодаря, ами децата на баща си са такива бландита,
ooooh!

# 636
Какви, какви са?  Shocked

# 637
блондита  newsm78 или бандити  Joy

# 638
блондита  newsm78 или бандити  Joy

Или 2 в 1  Laughing

Днес търсих кое е правилното - олук или улук. По-скоро бях убедена, че олук е правилното, и започнах да ровя, за да докажа правотата си. Според това, което открих, и двете са правилни, но олук е по-новата форма...Така ли е наистина?

# 639
Цитат на:  link=topic=442596.msg13027591#msg13027591 date=1257519607
Така добре ли, е за финната ви чувственост, госпожо?

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 23:02 от Aнн@

# 640
Днес търсих кое е правилното - олук или улук. По-скоро бях убедена, че олук е правилното, и започнах да ровя, за да докажа правотата си. Според това, което открих, и двете са правилни, но олук е по-новата форма...Така ли е наистина?

Не знам коя е по-нова и коя по-стара форма, но в моя правописен речник фигурират и двата варианта.

# 641
Така добре ли, е за финната ви чувственост, госпожо?
Муцка, в тая тема не се цитира така, излагаш ме.

# 642
Извини ме
Но и ти ме цитира в тая тема с ФюрерА

# 643
  • Stuck in a moment
"След първия преглед каза, че има много уголемена ностна лигавица."

# 644
  • СТАНДАРТНО.
Цитат
Тези, които ********** са или конски паци или безскруполни нагълци.

rotfImbo

О, да - трябва да се включи в следващото заглавие

ООО, дааааа Joy  Joy  Joy

АЗ като дете си мислех че Режисьорна Дублажа е име (което съответно се пише така), ама съм била 9-10 годишна, а това със сигурност не е писано от 10 годишно дете Simple Smile

Конските паци са върхът  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А за Режисьорна Дублажа - аз пък като малка си мислех, че тази, която е чела текста се казва Трендафил Канемска Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 10:48 от късметчето

Общи условия

Активация на акаунт