В тази тема се спри,виж и сподели,или ако искаш се похвали

• 63 057
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Аа,купуваме си ,защо?    Mr. Green
Аз миналата неделя от Джъмбо си взех силиконова шпатула и четка.Не че нямам,де...ама пусто,като видя нещо и....

И аз търся сърце с падащо дъно,ама в Пловдив още не съм виждала никъде...    Sad
Ако някоя пловдивчанка види,да свирка...!

# 286

• И аз да се запиша с първата ми придобивка за тази година

• невероятен силикон - без  петна след измиване

# 287
    • При елфите ...
    Ето това си взех аз

Моето е оранжево.

# 288
    • Варна

• И аз да се запиша с първата ми придобивка за тази година

• невероятен силикон - без  петна след измиване
      Силиконовата ти формичка много ми харесва, честито!
      От къде си я купи и колко струва? И аз искам такава  Simple Smile[/list][/list]

# 289
      Не че нямам,де...ама пусто,като видя нещо и....
      Мани,мани,и на мен домашните потреби са ми като лунапарк за малките деца,направо вече си забранявам да влизам,че винаги намирам какво още да си купя goodandevil
      Дина.К,формичките ти изглеждат много добри,а като се има предвид и марката няма съмнение в качеството.Но и аз не съм ги виждала никъде да се продават. Tired

# 290
      Анелиз &  PURE ELIXIR – от Карфура, но в Париж в момента  са на промоция-11е. Не само, че са красиви, но и качеството на силикона е мн.мн. добро за разлика от другите. Имам  червени и сиви силик. форми , но след  измиване и исушаване по силикона остават капчици от изпарилата се  водата и мазни петна ужас –мия, бърша,  но силикона е попил от самата мазнина при печенето. Този път определено съм доволна заложих на цената,  заслужаваше си – уникални са. Не е изключено да ги пуснат и по нашите Карфури след време,  някои от артикулите които са в Парижкия ги има и в Карфур  – Бургас.
      Нкои момичета поръчват чрез eBay, но не знам дали предлагат продуктите на Tefal   ето цялата серия от форми   http://www0.fr.shopping.com/xGS-tefal%20proflex~NS-1~linkin_id-8034769

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 15:29 от Dina.K

# 291
      • Варна
      И аз да се похваля с новия буркан за кафе

# 292
      Честито,много е стилен! Peace

# 293
      • Вече на село
      И аз да се похваля  Hug
      По празниците се сдобих с сушилня за плодове и зеленчуци, каквато търсех от години и хлебопекарна. Мноооого полезни уреди  Peace

# 294
      Арина,да си ги ползваш със здраве! Peace

# 295
      • Вече на село
        Simple Smile

# 296
      Това ни е последната придобивка:

# 297

И аз търся сърце с падащо дъно,ама в Пловдив още не съм виждала никъде...    Sad
      Ако някоя пловдивчанка види,да свирка...!

Не съм от Пловдив, но да ти кажа, че и аз си купих такива формички - квадратна, кръгла и сърце, откопчаващи се, от Кауфланд. Струват 15лв трите, много са хубави.

# 298
      краси.мира, не се справих нещо с цитата, извинявай, но се надявам да съм ти помотнала  Embarassed

# 299
      vily78 ,   bouquet    ти!
      Но в Пловдивския Кауфланд не съм виждала,а ходя почти всяка неделя...

Общи условия

Активация на акаунт