гризане на детето

• 4 065
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  Казали са ти вече за гелчетата,не помагат, но освен да му купиш намордник за картинката която пресъздаваш, друго не знам.

Joy

Също така може и да го храниш отвреме навреме.

# 16
Може да му липсва някой елемент в храната и да се опитва да си го набави някак или пък да му е скучно.

# 17
мазилката е признак за анемия

# 18
Спомням си, че в гимназията една бременна учителка скришом си близваше тебешир. Mr. Green

# 19
Crazy
Пак добре....аз реших, че някой гризе деца...Доста ти е малоумно заглавието...Гризе, казваш Mr. Green..ми това си е сериозен разход на мебели наистина Thinking

и на мен Joy Joy JoyВикам си,лелеее,кой ли е тръгнал да гризе детето hahaha tooth

# 20
Доста се посмях дотук....
А сега сериозно - плаче ли детенцето докато гризе?

# 21
  • София
Да, заглавие - уникат!

Ако детето наистина гризе и наранява мебели, значи не го прав ис венците си, не знам защо давате съвет за гелчета, те се мажат на беззъба уста, нали така.

Аз разбирам какво има предвид - и детето ми (първото) дращеше със зъби по решетката на креватчето, но колкото да надраска лака, но да е изгризало мебелите, че да не стават за ползване... посмали малко.

Моята версия е, че зъбите на детето ти са новост за него и му е интересно да прави нещо с тях. Препоръчвам ти да му даваш нещо за ядене, по което да се упражнява - някакви твърди бисквити, по-стар геврек... Ще отмине.

# 22
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=89.0 Може да пуснеш тема тук, ще ти отговори психолог, пък и съфорумки няма да могат да пишат в темата.

# 23
Joy Joy Joy

# 24
Е аз като съм анемична , не ям мазилка. И не съм яла , сигурна съм.

Тебешир- само в сирене!

# 25
Колкото и да е странно, някои усещат какво им липсва, и си го набавят.
Ако беше яла мазилка, нямаше да си анемична. Папагалите чоплят хоросан.

# 26
Имайте милост, хора! Joy Joy Joy Joy Имам само един корем и той вече ме боли....Joy Joy
Гризе, викаш! А къса ли и после да плюе? newsm78
Не ти е лесно! Thinking Нищо, не се шашкай, ще си купуваш мебели по-често, но пък обстановката вкъщи все ще ти е разнообразна и няма да ти омръзне! Peace

# 27
Колкото и да е странно, някои усещат какво им липсва, и си го набавят.
Ако беше яла мазилка, нямаше да си анемична. Папагалите чоплят хоросан.
Аха. Затова ли някои кокошки си  ядат яйцата?

Късно ми е за мазилка ...

# 28
Я да видим кой не е чел Маркес?  Mr. Green
Мазилка (вар) се яде при липса на калций. Едно време - от зор, сега от цинцарлък, защото препарати с калций по аптеките - колкото щеш.  Laughing

ПП И моят син гризеше пръчките на кошарата си. Не, че нямаше играчки за чесане на венци...   Rolling Eyes
Да гризе детето, щом го влече... Тъкмо повод да си подмените мебелите.  Laughing

# 29
Говори с педиатъра. Той може да ти даде някаква насока за причината.

Общи условия

Активация на акаунт