"Плетачката и философския обръч"-48

• 48 462
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
mar4elita, чакам да покажеш  Simple Smile

Абе не е някакъв шедьовър,ама на мен си ми харесва.......Плетах я с 5 куки и затова няма ръбче от шев. bowuu bowuu bowuuЕто:

# 286
Марчелитке, страшна е.  Hug Сподели сега как ги заплиташ тези соленки като шапка.

# 287
Pinkito - много интересен модел. Супер си го направила.

Да се включа в черно-бялата серия. Готово ми е пончото. Преждата ми стигна. Към 250 гр. отиде. Ето го:
http://media.snimka.bg/4509/015272764-big.jpg
http://media.snimka.bg/4509/015272766-big.jpg
Това му е предницата:
http://media.snimka.bg/4509/015272767-big.jpg
Това гърба:
http://media.snimka.bg/4509/015272768-big.jpg
/шарката малко се различава от двете страни/

Вече трябва да си поръчам прежда, че останах без. Laughing

# 288
  • Варна
Марчелитке, страшна е.  Hug Сподели сега как ги заплиташ тези соленки като шапка.

Благодаря ти,ама не разбирам какво ме питаш newsm78...............

# 289
  • Бургас
Браво zoo много е хубаво.Боже,боже някога дали ще мога да си оплета такова нещо.Момичета по тия форми и аз се зарибих.В Бургас дали ще ги има на склада за турски прежди,някой знае ли?
Искам да питам майсторките на една кука дали им се намира схема за малко слънчице или някаква животинска муцинка.Ще започвам шапката на Еко ,а на мъж цвете не му ходи.

# 290
zoo , моля те, сподели схема, моля! Praynig Страхотно е! smile3501
Честит бизнес на Доци! Магазинчето има много приятна атмосфера, доколкото успях да усетя от снимките! Сигурна съм, че ще имаш много клиенти!
Марчелита, страхотна шапка!
На всички показали красотите си по - рано, дълбок поклон!  bowuu

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 20:01 от Желязна ръка

# 291
zoo , пак изби рибата!!!!!!!!!! Респект!

mar4elita , мен ако питаш, шапката е абсолютен шедовър! Много е равна, супер си я събрала отгоре, чудесно изпълнение!

Доци, все те пропусках тия дни, но сега няма - честит бизнес! да се развива успешно,безпроблемно и печелившо!

# 292
  • Варна
zoo , моля те, сподели схема, моля! Praynig Страхотно е! smile3501

Е то това пончо не е ли изплетено със стълбчета с 1 или 2 наметки.Въпреки,че е много ефектно и красиво,на мен ми се струва,че е лесно за плетене.Аз сега си плета едно нещо със стълбчета с 1 намерка и така се получава.Може и да греша. newsm78

mar4elita , мен ако питаш, шапката е абсолютен шедовър! Много е равна, супер си я събрала отгоре, чудесно изпълнение!

Благодаря ви за комплиментите,момичета!!!!!!!!!
Аз като бях на 13-14г (сега съм на 26г) ако знаехте какви блузи си плетях!!!!!!!!!!И за мен тази шапка е нещо елементарно.Аз на 2 куки съм плела какви ли не плетки,ама тоя ентрелак не го знаех и ми беше предизвикателство.Сега искам за се науча да плета на 1 кука.Добре,че е ютуба и вие!!!От повече от 10г не съм плела,но сега имам доста свободно време,а и като плета много се забавлявам и успокоявам.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 20:12 от mar4elita

# 293
Да, Марчелита, това са така наречените столбики с накидом  Embarassed ( какво да правя, като все руски сайтове ползвам) , на български мисля че се казва висок пълнеж, но аз питах да например колко е бил дълъг синджира, отгоре или отдолу го е започнала, и как е направила рисунъка  върху изплетеното нещо, каква прежда, каква кука ...  Blush

# 294
  • София
Леле, момичета, толкова съм бясна че не виждам буквите от нерви.

Тия Хоби, направо нямам думи. Пишем си писма цяла събота и неделя, както вече се оплаках. И помолих изрично ако някоя прежда я няма да ме предупредят, за да сменя цвета или вида. Е едната я нямаше. Смених. Пуснаха ми табличка с артикулите и стойността. Всичко дотук добре. Днес в 18 часа ми пускат нов статус, че са пратили поръчката по куриер и въпросната прежда въобще я няма. И така за 13 лв поръчка - 6лв за куриер. Е утре няма да му отворя на куриера. Първи, последен и неуспешен опит да си купя нещо по интернет от тях.

# 295
mar4elita, чудесна е просто!!!  bouquet

zoo, за рибата ясно -  избита. Поздравления!  bouquet

Доци, чусено е магазинчето! Поздравления! Успешен бизнес!  Hug

# 296
Марчелита, чудесна шапка! Снимай и пуловерите и ни ги покажи.
Ваня благодаря за линковете, полезни са.
Зу, прекрасно пончо. Много артистично!

И аз имам да показвам пола.  Wink

# 297
Момичета, благодаря Grinning
Желязна ръка - Наистина се плете лесно - стълбчета с висок пълнеж. Тези дни ще гледам да ти обясня как го плетох и каква е преждата, че сега трябва да оправям малкия.

# 298
  • Севлиево
Момичета Hug Hug Hug
За бобчената прежда да си изкажа мнението. Плетох мостра за магазина от Мълбери с 7 номер игли, днес заплетох лилаво-виолетово и ми дойде много добре на 8 номер, така че много зависи на какво разстояние са бобчетата.

# 299
  • Варна
Да, Марчелита, това са така наречените столбики с накидом  Embarassed ( какво да правя, като все руски сайтове ползвам) , на български мисля че се казва висок пълнеж, но аз питах да например колко е бил дълъг синджира, отгоре или отдолу го е започнала, и как е направила рисунъка  върху изплетеното нещо, каква прежда, каква кука ...  Blush

Ок.Извинявай! Hug

Марчелита, чудесна шапка! Снимай и пуловерите и ни ги покажи.

Мерси!Няма как да ги снимам.Не пазя толкова стари дрехи.Все пак те щяха да са над 10-годишни.

Общи условия

Активация на акаунт