Отговори
# 60
На мен сьщо ми казват близките  ,че сьм била темерут.
1.Мразя да говоря много.Мога да мьлча с часове дори дни.
2.Мразя да има много хора около мен.
3.Най обичам да седя сама вкьщи .
4.Правя любимите ми хора на нищо ,без да има причина,просто се заяждам и аз не знам защо.
5.Не обичам да говоря по телефона.
6.Трудно приемам нови хора около себе си.
7.Козирог сьм .

# 61
Прочетох всичко в тази тема. Интересно ми е. Някои хора съм ги чела в други теми. Беше ми любопитно и приятно да прочета и за малките им странности. Това ги прави някак по-обаятелни, нормални, реални образи. А не просто автори на поста пред или след моя.

Ако е форумска мода да си откачалка, както някой каза, то аз бих се радвала тази мода да погребе онази другата - на идеалната форумка с: прекрасен, хипер потентен мъж; стилно собствено жилище и усмихнати деца, които по всяка вероятност ще знаят (или вече знаят поне 2 чужди езика) и ще следват минимум Кембридж; виртуозна домакиня; верен съпруг; средно 10000 лева семеен месечен доход; изобщо форумката, която е така идеална, никога не мрази и има съвсем леки прегрешения. Тая форумска мода пък аз не обичам.

Като чета всичките странности тук, май повечето хора ми станаха някак по-симпатични. Сигурно, защото приличат по малко на мен, на теб. Няма лошо.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:57 от stefka.k

# 62
Последната форумска мода е да си откачалка ли? Защото много от вас се опитват да изкарат супер странни неща, които всъщност не са никак странни.
Това са странности за пред хора WinkАко се кажат по-големите-  - повечето ще си помислят,че директно в психото е пътя tooth

# 63
Това не е първата такава тема. Нито последната.
Просто е някак гъделичкащо да си напишеш уж странностите.
Колко е важно да бъдеш различен?
Много, но това не е новина.
Почти никое от нещата не бих определила за "странно".

# 64
Не ме интересува форумската мода, но определено ми е забавно четенето и писането на странности. Grinning  

1. Настръхвам, когато някой дъвче и преглъща шумно до мен, особено ябълки, моркови, семки и т.н. (тук се повтарям с една съфорумка, което ме изненадва). Обаче ако ядем едновременно не ме дразни.
2. Не понасям да съм с мокри ръце, но  не мога и да си ги суша на сешоарите в обществените тоалетни.
3. Не съм гнуслива, обаче се отвращавам от влажни кърпи за ръце и лице, а ако и не са съвсем чисти - край. В къщи слагам нова кърпа всеки ден.
4. Не обичам да ми опитват яденето или да ми отпиват от чашата, дори детето и мъжът ми: "дай да си хапна", направо ме влудява.
5. Не обичам да говоря по телефона пред други хора.
6. И аз като Клер почти винаги съм усмихната, мога да видя нещо смешно в повечето ситуации, като си засека погледа с някой, усмивката автоматично цъфва на лицето ми.  Често ме гледат странно, ама не мога да го променя, а и не искам.

# 65
Това не е първата такава тема. Нито последната.
Просто е някак гъделичкащо да си напишеш уж странностите.
Колко е важно да бъдеш различен?
Много, но това не е новина.
Това е към оная тема на Холограма, за различността  Simple Smile

# 66
Най-вече телефона...

Тук искам да благодаря на Не тази вечер, Жозефина, едно време много ми помогна да се измъкна от телефонната фобия и то успешно. Не, че сега си
Олеле, трогната съм , ама убий ме, не помня какво съм ти казала?Че то аз много работи казвам....и понякога забравям?

По темата - не обичам да ми отхапват/отпиват от яденето/водата, изпитвам....параноя чак. От една бутилка пия само с детето и мъжа.
Спя на светната лампа, като често се оправдавам със Станислав. Laughing
Ето, сега ще кажа нещо странно-броя понякога буквите в една дума на пръстите на ръцете си.Не мога точно да обясня какво е, но го правя.

# 67
  • Между гори и планини
1. Немога да се разбудя, ако сутрин не взема душ и не изпия чаша кафе на тишина. Затова ставам рано, преди малкият (в 6ч. най-късно)
2. Винаги си слагам грим - дори да е само спирала и гланц и да знам,че няма да излизам. Ако някой дойде ненадейно, да не избяга списъци  Laughing
3. Никога не излизам с домашни дрехи дори и до магазинето на входа.
4.Ако не дремна дори и 30 мин. следобед, ставам ужасно кисела и зла. След това задължително пия кафе.
5. Мразя прах и дребни прашинки по килима и всеки ден чистя основно у дома. Свършвам за 30 мин, защото няма особено много за чистене  Mr. Green
6. Всяко нещо си има място,веднага виждам ако е помръднато и с милиметри, ако покривката е накривена, вазата не е точно посредата...
7. Не ям от едно ястие 2 пъти, готвя всеки ден 2-3 пъти, различни ястия в малки количества.
8. Не обичам да пия вода, с дни не пия, набавям си течности чрез кафе,чай,сок (рядко) и храна... и тъй като обичам жегата съм готова за преход през Сахара  Sunglasses
9. Ям само когато съм гладна и с дни мога да карам само на кафе и чай.
10. Когато съм ядосана или нервна обичам да ..... гладя!
11. В гардеробите  ни е пълно със сапуни между дрехите, чиято функция е само да стоят там.

Сигурно има и  още, но се сещам само за това.

# 68
Не си я спомням темата.
Май беше наскоро, нали?
Чакам да се появи мотивът "щипки" - цветове и т.н. и съответното самоуспокоение "Слава Богу, не съм само аз".
Уж да си странен, пък се самоуспокояваш, че не си.

За да не съм капо - странността ми е в недоумението, че това са важни неща.

# 69

За да не съм капо - странността ми е в недоумението, че това са важни неща.

По-добре да беше капо Simple Smile

Странностите не са важни за околните, освен ако не им нарушават спокойствието и ритъма на живот, но за всеки, който ги притежава са си важни. 

# 70

Наистина ли? А аз повечето ги намирам за толкова странни, че започнах да си мисля, че не съм разбрала правилно темата. Някакви натрапчиви навици ми се струват доста от описаните неща.  Simple Smile

# 71
Не подгъвам листи на книги, не подчертавам и не ги оставям отворени с корицата нагоре. Майка ми изпадаше в ужас като го направя, много трудно се набавяли книгите преди. Наскоро си позволих да подчертая в един учебник и ми остана някакво неприятно усещане. Незнам дали е странно.

Звукът, който се чува когато момиче с дълги нокти ги почиства, нокът с нокът, ме побърква. И ми е нечистоплътно. Изобщо дългите нокти ми оставят такова усещане, поддържани, неподдържани все тая.

Обичам да ходя на кино сама.

Никога не паля цигара от свещ, споря с тези, които го правят и ми става тревожно, когато въпреки това си запалят. Но това е суеверие.

# 72
У дома, а и родата и приятели не възприемат начина по който гледам на проблемите.Приемам ги с усмивка и спокойствие!Казвали са ми, че съм "дебелокожа", заради това!

# 73
Хъм, откога да си вземеш душ сутрин е странно? Или да не излизаш навън с домашните чехли? Или да обичаш да гладиш? Добре де, последното е леко странно за мен.

# 74
  • Между гори и планини
Не че естранно, просто обичам да е на тишина рано сутрин. А и познавам хора които се къпят  вечер... въпрос на вкус и избор....
Баба ми например и за да отиде да хвърли боклука сислагаше клипсените обици и червило.

Общи условия

Активация на акаунт