''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 136
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
Аризона,права си,но предполагам след множество спорове относно негативни мнения за парфюми и потребителките просто се опитват да бъдат по тактични(разбери го негативно безмълвни).Аз не съм от тактичните,скоро за Бланк се изказах,че не мога да го дишам,а момичето писало преди мен искаше да си го купува,защото и бил харесал.Дано не съм я обидила,но аз си казвам всичко и не се обиждам ако някой за мой парфюм се изкаже по този начин.

Ето,вчера бях с
и наистина не мога да си представя,че може да има жена,която да го харесва.Невероятно натрапчиво цветен-бели цветя ooooh! без никакъв намек за сладко.

Днес съм ок с
вярно не вярвам да го повторя,но ми действа супер успокояващо и хич не ме дразни.
Ако някой тръгне да ми описва колко му е безличен,например,не бих се обидила.Ще ми е интересно да чуя всякакви коментари,защото възприятието за даден парфюм е супер относително и не трябва да се караме за такива неща.Напротив,нека споделяме Peace

# 526
Почти напълно съм сигурна, че Атти и ГагаМага няма да харесат ЛуЛу. Ще съм любопитна за мненията като го  пробвате.    А за новия аромат - 100%-ова целина е в началото, не се шегувам. Сега вече е готин!

# 527
Бижу, наистина изби рибата с тази целина.  А като я спомена да не ти казвам как ми се прияде телешко варено  hahaha hahaha   chef

И да ви се похваля, в петък в някой софийски пощенски клон е пристигнал моя дългоочакван She Wood и сега чакам с нетърпение братчеда да ми го прати насам bowuu newsm44

# 528
Момичета, този парфюм лесен ли е за харесване? Че ще купувам подарък...

НЕ  Peace Това е много силен ориенталски аромат. Би допаднал на мъж,който обича силни и тежки аромати. За мен е много труден аромат  Peace

Мерси за отговора  bouquet

# 529
Днес пробвах следните:
1. Новото Кензо;
2. Кашарел- Скарлет
3.Ferre -In the mood for love
4. Aqua di Parma - Magnolia Nobile
5. Ange Ou Demon Le Secret .
И за мой ужас съм влюбена. И в 5-те!

# 530
  • Враца
Снощи бях при едно бебе и се оказа, че майка му има това:

http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Fragile-Ea … Toalette-436.html

Осезаемо усещам тубероза, и ... момини сълзи които не присъстват в пирамидата. За мен това е аромат , който тотално се доближава до Жадор.  newsm78

Не е моят определено.  Naughty

# 531
  • София
Това ЕДТ ли е?
Аз познавам само ЕДП,но никак не ми прилича на Жадор...много го харесвам,Жадор никак.

Днес май пак ще съм с Готие 2,влезнал ми е под кожата Heart Eyes

Идилито и в двете БЗ ли го има вече newsm78

# 532
Very Irresistible закъсала си го Laughing
Aqua di Parma - Magnolia Nobile това не го знам, в БЗ има ли го?
Към мен пътува една отливка на МаДам Heart Eyes и проба на Бялото пачули на Том Форд благодарение на една любима моя парфюмна фея Heart Eyes Ще закрепя положението, следващата партида парфюми ще са подаръците ми за Коледа, тъкмо ще душа и преценявам на спокойствие до тогава.

Идилито на Герлен ми е мерак да пробвам много, тази седмица ще водя детето за обувки и пак ще са намацотя. Аз Герлените не ги тача много, та това май ще ми допадне. Laughing

# 533
Снощи бях при едно бебе и се оказа, че майка му има това:

http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Fragile-Ea … Toalette-436.html

Ауу - като чета пирамидата е все едно извадка на това, което обожавам и нищо в повече - нито ванилия, нито амбър, нито някакви сладко-подправкови нотки - сигурно адски ще ми допадне, а ако прилича пък на Жадор, направо ще се влюбя Heart Eyes Heart Eyes
Обаче и цената му в Ягодка е доста соленичка..... Cry ще почака............

# 534
  • виртуално
Добро утро,
днес наново преоткривам Либерте
Имах го лятото, беше ми прекалено сладък и го размених.
Сега в това време обаче стои съвсем различно  Crazy, има сладост, но е и леко горчив от портокалите
За мен сега това е една по-добра и по-интересна версия на 212Sexy

# 535
Добро утро  Hug
Аз продължавам упорито с Императрицата  Mr. Green

# 536
  • София
Добро утро,
днес наново преоткривам Либерте
Имах го лятото, беше ми прекалено сладък и го размених.
Сега в това време обаче стои съвсем различно  Crazy, има сладост, но е и леко горчив от портокалите
За мен сега това е една по-добра и по-интересна версия на 212Sexy

Леле, Рапунцел, запали ме!!!
От толкова време се каня да го тествам това Либерте /на Кашарел, нали/ и толкова много харесвам 212 Секси, имала съм го.
В дъждовното време всичко стои супер! Аз оня ден бях с Ангелче.

# 537
  • Враца
Борислава, да Fragile Eau de Toalette.
Обаче сега четох отзиви в http://www.fragrantica.com ,
там също го сравняват с Жадор. Бе аз когато я подуших за пръв път още я попитах не е ли с Жадора.
Но този е с една нотка по мек и определено по ми харесва.

Asinka , за съжаление тя си има по един и нито разменя , нито продава, нито знае какво е това Wink
Ползва си го докато и свърши и после друго. Simple Smile А със сигурност е оригинален, защото и е подарък от Франция. Тя много си го харесва, иначе бих и предложила нещо друго за него.

РЕ, дръж се здраво за Императрицата, този аромат е пълен с живот и младост!!  Peace

# 538
....
РЕ, дръж се здраво за Императрицата, този аромат е пълен с живот и младост!!  Peace
не мога да го изпусна изобщо  Mr. Green радвам се,че и на теб ти е харесал   bouquet

# 539
Алиен, не знам дали има Magnolia Nobile в БЗ. Аз го открих в една друга парфюмерия във Варна. Тоест продавачката ме "светна"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт