да си разтълкуваме съня 2

• 102 714
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Бояна, хората пари взимат за тази работа, недей така безплатно да си раздаваш труда. Party

# 646
  • София
Бояна, хората пари взимат за тази работа, недей така безплатно да си раздаваш труда. Party
Joy Изразих едно предположение.  Whistling Не съм квалифицирана да извършвам подобна дейност, да не говорим за взимане на пари. Но при по- хубаво време мога да вържа една шарена кърпа и да завзема едни централни и комерсиални позиции. Mr. Green

# 647
Тя Бояна зарибява в момента. До довечера ще е зарината с поръчки  Peace  Joy Ама който си го може-си го може  Wink   bouquet

# 648
Умрял като сънуваш - с жив ще се видиш!
Или ще срещнеш някой , който отдавна не си виждала

# 649
  • Варна
Ъъъъ, като сънуваш баба си и дядо си не беше ли на дълъг живот? Толкоз от мен. Времето навън е кофти, като пекне слънце ще ти мине.

# 650
Защо трябва да се търкува? Аз сънувам какви ли не щуротии и какво - ако взема да ги мисля, ще стане весело  Joy

# 651
  • На земята, която е всъщност звезда.
Здравейте!Миналата вечер сънувах,че татко предлага брак на мама,а тя приема(в реалния живот са си женени).Но самата сватба в църква и т.н ..мисля,че не я сънувах..само сънувах,че вече са се оженили,но самата сватба със всичките й подробности мисля,че не ги сънувах..Сноши сънувах продължение на този сън,и майка и баща ми отново не присъстваха в съня ми.Сънувах само мен и баба ми в кухнята стояхме,и изведнъж се появи дядо(той почина мин.година) Тя ,когато го видя в съня ми също знаеше,че е починал и се изплаши..виждахме духа му,иначе знаехме,че е починал в съня ми.Ние с нея се чудехме дали ще идват някакви гости..по случай сватбата на майка и татко..и дядо тогава се включи в разговора и ми каза : "Ела да видиш,и аз: какво да видя? И той отваря прозореца и виждаме,че навън е натрупал сняг,и той казва в същия момент,ще имаме гости,и затвори прозореца.После си спомням,че сънувах,че късно вечерта идват там някви гости..или един човек май беше (не си спомням,за съжаление) и беше облечен/облечени в черно.Никога до сега не съм виждала жената,която беше в съня ми,беше голяма колкото майка някъде..и отидохме с нея някъде..охх много ми е мътно,нищо не помня както трябва,и много съм притеснена..родителите ми са в чужбина(татко е тираджия ,майка е с него) т.е нон стоп пътуват..и се притеснявам..Защото знам,че сватба като сънуваш не е на хубаво..а и гостите в черно,и починалият ми дядо,който беше в съня ми...Охх..някой знае ли какво означава..как да го тълкувам?  Confused Sad Cry

Споко, щом не си сънувала сватба и бели одежди, няма страшно. Simple Smile

# 652
  • Талант на 2012,2013 г.
Подсъзнанието ти работи на МАКС... Не се притеснявай. Сънуваш ли починал, значи ще видиш близък когото не си виждала отдавна...

# 653
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Умрял като сънуваш - с жив ще се видиш!
Или ще срещнеш някой , който отдавна не си виждала
И аз знам, че да сънуваш умрял човек е на хубаво.

# 654

сънувах много неприятен и подтискащ сън
отрязани бяха ръцете до лактите на близък човек
лежеше на пода и ми казваше "виж какво стана, виж какво стана"

моля ви разтълкувайте ми го, че от 2 дни само за това мисля

благодаря Praynig

# 655
От няколко месеца сънувам постоянно. Винаги различни сънища. Някой лек за това има ли? Искам да несънувам вече  Crossing Arms

Иначе какво значи да сънуваш близък починал човек, пак починал?

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 10:31 от Реа

# 656
  Herzen, имаш ли наяве усещането, че е безпомощен?

# 657

имам усещането, че се чувства в капан,
но не и толкова зловещ колкото беше съня

# 658
имам усещането, че се чувства в капан,
  Е, тогава е ясно, че заради това си го сънувала.

# 659

благодаря ти,
дано е това  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт