Коледни инициативи на ДБМ

• 65 719
  • 892
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,много хубави осъществени идеи  Peace
Аз още не съм се спряла на нещо конкретно.Много интересни ми се виждат тези
снежни човеци
но ми трябва помощ за дървените трупчета.Ако някой може да ми помогне,нека ми пише на ЛС.

# 241
Хм, Верче, Бабче къде е, губи ми се, даже не я знам с къв бабин ник е в момента................я бързо да се издири моля Crossing Arms

# 242
Споко,Баби е заета в момента твори за Русе малко и каза,че вече даже е измислила какво ще прави за базара PeaceИначе сме го закъсали без нея Hug
Мери,не се сещам друго освен да отидеш в някой от големите строителни магазини Бриколаж,Практикер и т.н.,да си вземеш необходимата дъска или греда и да ти я нарежат без пари newsm78
Всичко,което видях много ми хареса,продължавайте в същия дух  bouquet
Иглика Hug Hug Hug

# 243
  • Costa Rica
Здравейте, мами!
И аз ще се включа тази Коледа с обички и др. дрънкулки от Фимо. Понеже разбрах, че в Търново няма да има базар - на кой да пращам? (То е още рано, но да знам отсега).

# 244
Здравейте, мами!
И аз ще се включа тази Коледа с обички и др. дрънкулки от Фимо. Понеже разбрах, че в Търново няма да има базар - на кой да пращам? (То е още рано, но да знам отсега).
Избираш си един град София,Пловдив,Русе или Бургас и ти пращаме адресче веднага  bouquet

# 245
  • пловдив
Здравейте, мами!

понеже ние всички не отказваме давай направо наред  Mr. Green Mr. Green
  bouquet

# 246
  • Costa Rica
Здравейте, мами!

понеже ние всички не отказваме давай направо наред  Mr. Green Mr. Green
  bouquet
Хубаво, ще видя първо колко ще направя и докъде ще стигне и тогава ще искам адреси.
Приятно творене!  bouquet

# 247
Споко,Баби е заета в момента твори за Русе малко
newsm44 newsm44 newsm44
Страхотно!Нещата `и винаги са перфектни, убедена съм ,че бързо ще се продадат!
Бабилия, Благодаря!  bouquet

# 248
Момичета,пускам ви малко инфо за София PeaceСкоро и за другите градове Mr. Green

Дати-12 и 13.12.2009 г.

Място на провеждане-„Нов модерен театър”
Традиционният Коледен базар на ДБМ ще е двудневна съвместна инициатива на „Нов модерен театър”, „Вирджиния рекордс” и Фондация „Движение на българските майки”.

Всички ние ще покажем това, в което сме най-добри. Фондация „Движение на българските майки” - звено София ще организира своя традиционен благотворителен базар с ръчно изработени сувенири и подаръци за предстоящите празници през тези два дни във фоайето на театъра . „Нов модерен театър” предоставя възможността събитието да се състои в сградата напълно безвъзмездно и ще представи детски  спектакъл, средствата от който ще бъдат предоставени за крайната цел.  „Вирджиния рекордс” ще закрият инициативата с организиран концерт на 13 Декември със своите звезди от „Мюзик айдъл”, като звездите ще участват напълно безвъзмездно.

Средствата, които ще се съберат ще бъдат използвани за дейността на Фондация „Движение на българските майки” по проект за подпомагане дейността на Дом за медико социални грижи  за деца „Света Параскева”.

Програмата се уточнява като часове,но за сега е ясно:
12 и 13 .12.-два дни базар.
13.12-сутрешно детско представление
13.12-вечерен концерт .

Информацията е неофициална и си запазваме правото на промени ,в случай на настъпили в хода на организацията непредвидени обстоятелства.
Допълнително ще публикуваме окончателната информация за събитието.

# 249
  • sofia
Оле  bouquet

Организацията е голяма и ще помолим за още малко търпение Praynig
Искам да благодаря за отзив4ивостта и за това,4е за поредна година приносът на приятелите ни от форумите ще е огромен  bouquet

Подготвяме  голяма кампания с много приятни моменти ,само дано няма проблеми по трасето Mr. GreenЗА сега вси4ко е по план Peace

Страхотни сте Hug
Вер,  bouquet

# 250
  • София
Ей, звучи супер!! Grinning Но къде е този театър? Нали като се потвърди всичко и стане официално, ще пишете и къде се намира? Peace
Това с Мюзик Айдъл е супер! Hug

# 251
  • София
Здравейте на всички трудолюбиви джуджета  Hug
не съм се записала още в темата, но ви чета  Grinning
тази година съм с ограничено време, но колкото мога ще се включа  Blush
това е играчка за елха от една материя като гума ( не знам как се казва точно)
, ще има и други модели.

Ще правя и от мъниста, като миналата година,

затова ако някой знае къде мога да намеря по-голямо разнообразие мъниста да свирка. Също така търся подходящ конец- като много тънка тел, да може да се огъва в оределне форма.

# 252
Bobolina големи красоти, супер са играчките наистина. Браво на теб!!! Мъниста на пакети на ниски цени на едро се продават разбира се на Илиенци, в китайското хале.  Виждам, че си от София, та затова ти пиша за там. Аз също трябва да отида там, за да търся часовникови механизми, че обещах на Катито70 за нейните суперски декупажни сувенири. На други места като разпитвах  за тези часовникови механизми са ужасно скъпи по 5-6 лева. Така че на Илиенци ще потърся или часовникови механизми, а ако са много скъпи ще видя и китайските часовници, ако са по-евтини те.

# 253
 Момичета, в началото натемата писах, че имам доста неща приготвени за коледния базар и обещах да ви ги покажа. Надявах се да намеря отнякъде хубав фотоапарат и да направя качествени снимки, обаче така и не успях. Снимките са с телефон и за това не са твърде ясни,но се вижда какво има на снимката де Grinning
Снимах част от нещата. Има и още. Ако успея до довечера, ще ги кача всички.
И да споделя една тайна с вас. Аз съм една голяма крадла Rolling Eyes Сума ти идеи откраднах миналата година от тук. Надявам се реализацията се хареса и най-вече да се продадат, за да се съберат повече средства.
http://veshticaa.snimka.bg/other/za-koledniya-bazar.435753
Отново отправям призив. Ако някой пътува от Хасково към София, нека ми пише на ЛС. Има още време до декември.

# 254
Момичета,айде да се запиша и аз при вас Peace
Миналата година много исках да се включа ,но нямах никакво време.Дано тази се отсрамя като за две!
Вижте какво мисля да направя,според вас дали ще се търси,или да мисля друго?

Мога освен като малки играчки да им сложа и връвчици за да станат и за елха?

Общи условия

Активация на акаунт