Коледни инициативи на ДБМ

• 65 741
  • 892
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Калаза,една лека препоръка ако мога да отправя.....Ако може мястото за цената да е по-високо,защото миналата година трудно събирахме цифрите,налагаше се да ги пишем дребни и тежко се виждаха.... Rolling Eyes
И още нещо-бастунчето е много сладурско....,но не е от нашите традиционни "елементи"Колкото и банално да е,бих предложила да има елхово клонче с панделка на мястото му...Моля,да бъда извинена,ако съм те засегнала с предложенията си Blush  bouquet

# 346
  • In the jungle out there..
Не, ще се отпечатат наведнъж от k_savova Peace

DjastaPrasta, изобщо не се засягам, нали затова го показвам. Абсолютно съм съгласна със забележката ти за бастунчето, но е трудно да се намерят нашенски картинки в подходящ формат. Ще опитам все пак Hug

# 347
На мен пък ми допада бастунчето.Да ,не е традиционен мотив за нас,но пък вече нали сме европейци.Символиката става доста по обща.Просто мотива е изчистен а весел и ефектен.На мен по-скоро ми се струва,че ако надписа Движение на българските майки е с цвета на Весела коледа ще  е по-добре.А и ще се акцентира именно на това.

# 348
Така, или иначе, на всеки ще хареса различен вариант. Нека оставим момичетата от ДБМ да кажаткое е най-подходящо Peace

# 349
Без да засягам когото и да било искам да кажа мнението си за етикета.
1.Бастунчето според мен стои добре.
2.Ако всички букви са ITALIC етикетът ще  придобие вид на ръчно написан и изработен,което ми се струва подходящо за целта.Да не прилича на стандартен етикет.
3.Ако се сложи някаква рамка по края /да се обточи целия надпис/ ще има по-завършен вид.
4. Ако се завързват етикетите,може да се използват и двете страни и тогава цената ще е по-голяма.

# 350
mery_poppins1 , стикерчето е твърде малко и не позволява излишни украшения, за сметка на съществената информация.
Ето реален размер: ,
и малко по-голямо:

# 351
  • София
Привет момичета.
Страхотни неща правите.  Hug
Прочетох дискусиите за продаваемите и непродаваемите неща и понеже за първа година ще правя нещо за базара Ви моля да си кажете мнението за тези неща http://mirageorgieva.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-2009.437549.15686200. Ако мислите, че ще се купуват да продължавам, ако не - ще си ги оставя за мен като украса или ще подарявам  Laughing

kalaza, много ми харесват и двата варианта на стикерчето, т.е. с бастунчето и с елховото клонче.  Peace

Лек ден и продължавайте да творите прекрасни неща.  Hug

# 352
  • Пловдив
Второто предложение за стикера на мен лично повече ми харесва, шишарките, панделката и елховото клонче някак стоят по коледно Peace
Да питам за Пловдив ще ни имате ли впредвид за стикери, защото мислих аз да пускам, извинявам се предварително ако сте го обсъждали по-напред в темата Hug

# 353
  • Sofia - TelAviv
kalaza
на мен михаресва последното стикерче, само , кажи моля те какъв размер ще е стикера, като предишните години нали?

Мира, н амен са ми сим патични плетените снежковци  Peace

В тая връзка за плетени играчки, нали се правят и тая годинна кукли з апръсти, защото все не мога да се добера до тях  Crazy  Ако някой прави да си признае бързо и да прати и за Софето.  Mr. Green

violenza   k_zavova  печата за всички звена на ДБМ, които правят инициативи.  Peace

# 354
Да, стикерът ще е със същия размер, пак ще ги печата k_savova, като предишните години, просто сменяме малко визията Grinning

# 355
Ок,значи стикера така остава Peace  bouquet

# 356
http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM&NR=1 - един поздрав за всички, да творите в музика, и той най - хубавата на земята Hug

# 357
Квилинг картички трябват ли Ви? Отскоро се пробвам, но ще се радвам да Ви изпратя.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 17:30 от Аурора

# 358
момичета можели да ви помоля докато разглеждате сайтове за материали ако срещнете някъде пера да ми кажете,че спешно търся а не мога да намеря.предварително много ви благодаря и ви поздравявам за невероятните неща които сътворявате и за инициативата която подкрепяте  Hug

# 359
rosssito , виж тук.

Общи условия

Активация на акаунт