Коледни инициативи на ДБМ

• 65 603
  • 892
  •   1
Отговори
# 585
Аз искам да се отсрамя със сурвачки,но моля,дайте снимки да заимствам идеи  Praynig Няма много информация из гугъла,а и тук във форума търсачката нищо не казва  Crazy Иначе имаме един хубав дрян на вилата и всеки път като отидем го оглеждам и броя колко сурвачки могат да станат.Така че очаквам идейки  Hug

# 586
Аз искам да се отсрамя със сурвачки,но моля,дайте снимки да заимствам идеи  Praynig Няма много информация из гугъла,а и тук във форума търсачката нищо не казва  Crazy Иначе имаме един хубав дрян на вилата и всеки път като отидем го оглеждам и броя колко сурвачки могат да станат.Така че очаквам идейки  Hug
Аз мога да ти покажа, като идея, с майка ми миналата година какви направихме за базара. Основно тя ги прави, аз гледах Laughing:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/31/Koleda_08g#photo=20 и натам.

# 587
  • Пловдив
Страхотни неща сте показали, аз направих още малко украси, от тук нататък: http://donikatodorova.snimka.bg/holidays/koleden-bazar-2009.441849.16019305.big
Сурвачки и ние ще правим, аз ще крада идеи  от тук: http://zapernik.com/wp-content/uploads/2009/10/006.JPG
и тук: http://lh6.ggpht.com/_THf1SSsMFgg/SFQFZ30i-PI/AAAAAAAAAlU/T1Q70o … xNpc/DSCN1712.JPG

# 588
Музика и театър се обединяват в коледната кампания „Сцена за чудеса”

Проектът е съвместна инициатива между „Вирджиния рекърдс”, „Модерен театър” и фондация „Движение на българските майки”, чиято цел е да се съберат средства за допълнителен персонал в Дома за медико-социални грижи  в София  „Св. Параскева”, който приютява изоставени деца на възраст от 0 до 3 години. Освен материална база, за правилното развитие на бебетата трябва и допълнителна грижа, много често от специализиран персонал, с какъвто домът не разполага на този етап.

На 12-ти декември (събота) и 13-ти декември (неделя) фоайето и театралната зала на Модерен театър в София ще се преобразят и ще се превърнат в „Сцена за чудеса”. Всички инициативи, проведени през тези два дни ще имат за цел да съберат максимално голям фонд със средства за работна заплата на специално подбран и нает експертен персонал, който да подобри значително условията в дома „Св. Параскева”.   

Събитието ще започне с традиционния коледен базар, организиран всяка година от  фондация „Движение на българските майки”. Фондацията ще подготви ръчно изработени сувенири и подаръци, предоставени безвъзмездно от майки, подкрепящи идеята. Базарът ще бъде разположен във фоайето на „Модерен театър” и ще продължи и през двата дни.

Сцената на театъра ще оживее в неделя вечерта, когато актьорите от „Модерен театър” и звездите от Мюзик Айдъл ще я изпълнят с музика и спектакъл. Публиката също ще е част от шоуто, но това е една от изненадите, предвидени от организаторите.
Всички събрани средства ще бъдат дарени на най-малките деца, лишени от родителска грижа, а именно - на ДМСГД „Св. Параскева”.

Там живеят бебета и деца до тригодишна възраст. Сред тях има деца с увреждания, нуждаещи се от ежедневни и интензивни терапии. Недостатъчният персонал лишава тези деца от реални шансове да се развиват и да достигат възможностите на живеещите в семейна среда. Със събраните средства ще бъдат наети още шест души (с различни функции, специалисти или помощен персонал), които да помагат на децата за срок от една година. Това няма да замени родителската грижа, но поне ще даде възможност на малките да се развиват нормално – физически и ментално. В момента децата, израснали в ДМСГД, прохождат и проговарят много по-късно, тяхното умствено развитие изостава и те много често са асоциални поради липса на внимание. Минималната стойност на проекта е 38 500 лв., а ако бъдат събрани повече средства, срокът му ще бъде удължен.   

Всички участници – „Модерен театър”, „Вирджиния Рекърдс”, фондация „Движение на българските майки”, D&D Agency, CASE BTL & Event solutions, Dynacord България, Protechnica Event, Vinex Preslav  - ще предоставят безвъзмездно своята подкрепа. Всички средства, събрани от продажбата на билети за коледното шоу и от базара, ще бъдат 100%  предоставени за проекта.

Начало на базара: 12.12.2009 г. от 11:00 часа.

Концерт на финалистите от Music Idol: 13.12.2009 г. от 19:00 часа
.

"Модерен Театър" 

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 23:17 от gudzy

# 589
  • Бургас
gudzy  това е страхотно  Peace
Браво  Hug Hug Hug

# 590
страхотни неща показвате ! Hug
жалко че при нас няма такъв базар , за да се включа и като купувач ! имате златни ръце!

# 591
Супер сте   bouquet Вече няма да се притеснявам и в неделя отивам за дрян до вилата и почвам,че то като гледам време не останало  Mr. Green

# 592
  • София
Супер сте   bouquet Вече няма да се притеснявам и в неделя отивам за дрян до вилата и почвам,че то като гледам време не останало  Mr. Green
Хелта аз също правих миналата година сурвачки, бяха по-скоро декоративни, но също може да ти хареса нещо
http://bobolina.snimka.bg/other/koleden-bazar.307987.8968248  Peace

# 593
Боболинка,благодаря  Hug И от теб ще "открадна"нещичко  Peace

# 594
Малко от моята нова продукция.

# 595
  • София
Дидка, направо ми пълниш душата с тези сладури  Hug

# 596
Така...............пак аз Mr. Green
Готовите неща за София ще се събират на 5.12 от 10.30 до 12.30 ч. в Арена МЛАДОСТ   Peace подробности на по-късен етап.
Имаме огромна нужда от вашите красоти за Софийския базар,който може нека помага Praynig
Който ще праща по пощата да ми иска адресче на лични Peace
Всеки може да разпространява официалното инфо по-горе където сметне за необходимо,имаме нужда от реклама.
Флаери ще има началото на декември Peace
Търсят се още доста продавачи за базара,особено за неделя   Praynig
Някой дали може да ни направи подписчета за Софийския базар и концерта да си ги сложим тук във форума?

# 597
Така,ето последните ми две неща за базара.Отсега казвам,че е гадна снимката но след лака нещата се късат от сияния,то не че и Снимка.бг не яде от качеството ама айде.

Р.Р. Изтрих ги,като направя по-хубави ще ви ги покажа.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 15:27 от Кас

# 598
  • In the jungle out there..
Така...............пак аз Mr. Green
Готовите неща за София ще се събират на 5.12 от 10.30 до 12.30 ч. в Арена МЛАДОСТ   Peace подробности на по-късен етап.
Имаме огромна нужда от вашите красоти за Софийския базар,който може нека помага Praynig
Който ще праща по пощата да ми иска адресче на лични Peace
Всеки може да разпространява официалното инфо по-горе където сметне за необходимо,имаме нужда от реклама.
Флаери ще има началото на декември Peace
Търсят се още доста продавачи за базара,особено за неделя   Praynig
Някой дали може да ни направи подписчета за Софийския базар и концерта да си ги сложим тук във форума?

Направих страница на събитието във Фейсбук Grinning

# 599
имате ли неужда от още венци??? мога да направя

Общи условия

Активация на акаунт