Срамота вече 10 тема а аз все немоhа да смогна да пиша.
Иначе Ви чета почти редовно ,но нямам никакво време да пиша.
Ние да кажем сме добре.Жорко расте и от 1 седмица вместо биба ползва ръцете си .Май ще имаме скоро зъб
Батко му на 4 месеца имаше 2 ама Жорко май ще го изпревари.Какво да Ви кажа около нас се случват разни неприятни здравословни неща и с двете ми деца.Големия ми се роди с криви ходила 3 години ходихме по мъките преминахме през няколко операции и слава Богу вече сме добре .Даже доктора ме увери ,че вече няма да се налагат операции.Тъкмо заради това което преживяхме всички около мен ме успокояваха,че с малчо всичко е е наред ,защото съм трябвало да бъда компенсирана за мъките си с Ваньо,но не...Имаме увеличени бъбречни легенчета и сега ходим с него по невролози.Е по думите на доктора не било много страшно ,но и не е нещо нормално.Засега само ще го следим .Днес дадохме и стерилна урина да видим какво ще покаже.
Не знам при вас как е но ние не спим много през деня.Или по точно спим само в количката ,та тези два дни в къщи направо :crazy eyes:Като за капак баткото ми е болен и само се моля да не го прехвърли и на малкия.
И след като се оплаках нека да кажа и нещо хубаво .Все още се кърмим ,въпреки,че за разлика от предния път сега направо се мъчим.Жорко изкара много дълга жълтеница почти два месеца и когато и да го сложех да яде той само спеше в резултат на което беше нон стоп на цица,което обаче не се харесваше на батко му.
Я да спирам,че май се олях и то само да се оплаквам.
Някой може ли да ми каже как да Ви открия във фейсбук,че съм пропуснала къде сте го писали ,а уж Ви чета редовно
Надявам се да мога по често да пиша и да ме приемете отново в редиците си

До скоро писане