"Вип денс" - тема 5 (05.10-11.10)

• 19 015
  • 379
  •   1
Отговори
# 330
Абе Орлин нали певец беше, изказва се като егати професионалиста в танците.  ooooh!
По бързо да го нахранят, че май много гладен  Whistling
Певец  беше и май е  още беше Joyа КАФФЕ  ако не вме лъже  паметта е  група  създадена от богатите татковци на две от момчетата  единия   но Орльо, така , че и за талантлив певец едва ли можем да говорим
Явно силата му е в танците не в пеенето  Mr. Green

# 331
....
Жоро не е много търпелив......
Кой Жоро  Thinking

# 332
Май на Николета половинката беше Жоро  Thinking

# 333
  • София
момичета аз ли нещо недовиждам, но къде е  групата, музиката на плейбек ли е Simple Smile

# 334
Да де, Жоро кой  Laughing

Мария и Боби бяха много готини.

А, Орлин май не вижда, че имаше толкова танц, колкото и при Нед и Зара  Whistling

# 335
Орлин определено тази вечер има думата  Mr. Green Егати коментира повече от Нешка  Laughing

# 336
  • София

Жоро главата

# 337

Жоро главата
Не го познавам този човек  Laughing

# 338
Сори, че се намесвам така, обаче на мен Мария ми е фаворитка. Нед и Боби не могат да и стъпят и на малкия пръст по глупости, но нейните определено ме разсмиват.

# 339
  • Варна
...аз също не мисля, че "танцът" на Николета и Нед заслужава повече от 3...това нямаше нищо общо с танц за мен ...
а аз си мисля, че Нед ще го нахрани в оригинал ... не знам защо Орлин така се впрегна обаче  ooooh!

# 340
Чакайте и аз да се изкажа, че се занимавах с някакви капацитети а ла Орлин, в друга тема  Laughing

Тоя нормален ли!? Искам си паричките за няколкото смс-а дето пуснах в ДС1 за него и Яна!  Crossing Arms Това е смешно - Нешка ще даде 5, другите 5...той капацитета над Нешка и Галена - 3!? Ма толкова е прозрачно тъп  ooooh!

Ако не го набие Нед или Жоро ще го набия аз, барем паричките си взема да ги пусна за ощетените  Sunglasses

Мария мен също ме разсмива - абе техния отбор ми харесва от самото начало, макар че като чух Боби Турбото си казах - малеее ужас, но сбърках  Peace

# 341
  • София

Жоро главата
и аз искам да зная,  каква е  тази глава , очевадно е , че не всички познаваме  мутрите Simple Smile

# 342
Аз чак сега стоплих защо отново танцуват Бродуей  ooooh!. Явно всеки от отборите трябва да го представи, и сега е ред на останалите  Thinking.

# 343
Няма по-голямо говедо от Орлин. Радвам се, че миналата година гласувах за Вили Марковска. Пази боже сляпо да прогледа!

# 344
Много ми харесва Райна как танцува. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт