Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
и    Nature Sunny ден

Благодаря на Тинчето, че качва серийте и успях да гледам този феноменален финал  newsm51

# 376
Добро утро и от мен. Кафе не пия вече три дни но от баничките на Ивето ще си взема дори две.Много усмивки през днешния ден момичета  love001

# 377
добро утро и от мен  Hug
и аз се черпя едно кафе и ще заседна да гледам повторението по диема фемили
усмихнат и слънчев ден от мен

# 378
  • София
и аз да се запиша
добро утро  kaffeetrmker_2
ИВ тенкю за баничките ама ще пропусна, тва е последното нещо за което съм способна да мисля сутрин - храна ooooh!
лек ден и от мен на всички....

newsm19

# 379
Джамал ага е уж контрабандист,
но винаги излиза чист'
хитрец е той голям
и хич не го е срам,
че момиче младо си доведе,
нищо че е старо деде Joy
Освен това е много умен,
всичко разрешава без проблем,
Аси изпраща в Адан,
Демир да се усети зор заман,
че може да я изтърве,
бързо да се вземе във ръце.
Интригата веднага спретна,
и по местата всички метна hahaha Joy Joy

Джамал ага ме вдъхнови какво да се прави Blush hahaha Joy

Здравейте, момичета Hug

Дафи, браво страхотно си го написала Hug Hug Hug

Хубав ден и от мен  bouquet

# 380
сега изгледах и повторението на вчерашната серия  Mr. Green
много ме изкефи Керим ... как готино отряза Сухейля  smile3508
а и сцената с Джамал ага  ме изкефи  Whistling
нямам търпение да видя какви ще ги сътворят  Joy

сега да си кажа още нещо .. не че някой ме е питал де  Mr. Green
Там под дървото в сцената с Демир и Аси - много силна игра от страна на Мурат... но Туба въобще не и повярвах на сълзи и ... някакси не ми хареса тоя път  newsm43
плс не ме почвайте с доматите ... но так го видях аз. И снощи като гледах нещо не ми хареса и сега на повторението пак се загледах ама .. нъц.
Мурат толкова силно игра..... а тя нещо не  newsm78
а Нериман как ме дразнииииии
иде ми  bash че все е недоволна и мрънкаща  ooooh!

# 381
  • София
и аз да се разпиша
добро утро и от мен днес съм почивка  newsm44
ще си запълня деня с пропуснатото във вбокс и ютубе
мерси за кафенцето и баничките ,но моля ви сервирайте ни нискокалориина закуска ,че после.....

# 382
  • София
Ха добър ви ден и от мен! Полазиха ме още с идването навлеци та чак до сега!
Е какво направихте вие? Изпихте кайвето, изядохте баничките, за Демирчо не се и надямвам да е останал за мен.
Ми кво ше работя тогава.............

# 383
Добро утро и от мен! HugТо вече добър ден! ooooh!
И аз затвърдих епизода по диема.Много готин епизод,а финала си е направо за златния архив. Joy Joy Joy
toniak едва ли някой ще те почне с доматите,така е, Туба не може и на малкия пръст да стъпи на Мурат.Той просто е феноменален. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАз харесвам Туба,но не мога да отрека,че на моменти и аз не хващам много вяра на играта и.Обаче и тя си има своите силни моменти. Peace
Днеска малка изненадка от мен,че гледам дедко снощи понатрупа фенки сред вас. hahaha hahaha

# 384
Здравейте и от мен!  Hug
Дафи_83 поздравления за творбата, много добре се получила   bouquet
Дядката май изненада всички ни с тази млада дама, ама да не остане на сухо горкия, че таз певица май нещо му крои..........

# 385
Аз да взема да направя някой друг клип и за дядо Джамал, то ще е по-скоро, комедийна колекция  Mr. Green

# 386
Аз да взема да направя някой друг клип и за дядо Джамал, то ще е по-скоро, комедийна колекция  Mr. Green
smile3521

# 387
Давай хубаво ще е, все пак той си е голям образ..... Mr. Green

# 388
Аз пък да ви кажа се изкефих.
И аз да бях на мястото на Аси, и аз щях да постъпя така.
Да не би да сте очаквали, че ще му се хвърли веднага на врата. Абсурд!
Това е Аси, няма да се даде толкова лесно. За да е с него, Демир трябва да си го заслужи, както и обратното разбира се. Много доказване ще падне, много тестове ще се направят докато се уверят, че могат да си покажат чувствата.
Да не забравяме, че все пак г-н Доган е първоначалника на всичко последвало, което не е малко.
А и никак не е малък факта, че Аси плаче пред него. До сега сме били свидетели, че тя винаги спира когато той се появи. Докато сега си се нарева хубаво, ами и се гушнаха. Тя направо се разля. Колкото до убеждението в сълзите. Всеки човек плаче по различен начин. Трябва ли да се нарува като магарица, за да й повярваме!
Серията беше уникална за мен!!  bouquet

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 12:08 от iva81

# 389
Добре, но ще е след като завърша тези, които правя сега за Демир Аси/ Керим Дафне, защото дедко го има до едно време в сериала и тъкмо ще успея да събера моментите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт