Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 43 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Добрич
ББ [/white] Една приятелка ми каза,че Демир май щял да умре!Нали не е вярно?  ooooh!

ББНяма да умре, разболява се от левквмия но му правят трансплантация и оживява. Донор е 5 год. му дъщеря която имат с Аси

# 556
Само да ви светна,че като пишете отговор има бутон "предварителен преглед".Той визуализира написаното от вас,не е лошо да го ползвате,за да не стават фалове! Peace

# 557
  • Learn to fly. Fly away.
Коя от вас е гледала целия филм? Тази вечер рано са качили серията в нета. Браво!

# 558

Само да ви светна,че като пишете отговор има бутон "предварителен преглед".Той визуализира написаното от вас,не е лошо да го ползвате.
 PeaceТака е по-добре!

Ще го имам предвид!

# 559
  • София
Само да ви светна,че като пишете отговор има бутон "предварителен преглед".Той визуализира написаното от вас,не е лошо да го ползвате.

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

Гале добро изказване.....

# 560
  • София
 queen_of_spades, аз съм гледала преведените сцени, ама си кажи болката, може да ти помогна, ако някой друг ще ти отговори  Hug

# 561
Хич не ми е болка,Морганче, но питах поне 3 /три/  пъти, а никой не отговори. Важно ми е да знам, понеже вярвам в знаците, които ни изпраща съдбата.
Та да си дойдем на думата все пак:
ББ Какво стана с жълтицата след като Демир я хвърли за втори път в сапуна?

# 562
  • София
Хич не ми е болка,Морганче, но питах поне 3 /три/  пъти, а никой не отговори. Важно ми е да знам, понеже вярвам в знаците, които ни изпраща съдбата.

ми в преведените сцени нищо повече не се казва  newsm78
ако става изобщо дума за това и някой е гледал турските серии нека сподели  Hug

# 563

Аз съм гледала в yuotube до последната серия с англ субтитри, но там не показват какво става с нея след повторното хвърляне newsm78

# 564
  • Добрич

ББ  Пак я намери Аси, това става след като Демир се връща. Май малко объркано го написах дано да ти е станало ясно

# 565
  • София
аааааааа мата къде е?

В къщи съм и не ми дават да седна накомпа. В момента синковеца се къпе и аз съм тук. Благодаря за комплимента утре съм на линия обади се.  Или тук или на скайп Ellyfire но пиши че си ти.
Лека нощ и до утре!

# 566
Аз нали от два дена бистря на Туба очите,та гледам,гледам и не мода да и се нагледам! Heart Eyes

# 567
Хайде още една.....

# 568
Magika76, една от нас е в грешка. ББ От къде се връща Демир? Той хвърли жълтицата след като се завърна и откри дъщеря си, нали така? Thinking
 Laughing Мдаааа, както винаги, не чета внимателно, сега те разбрах. Благодаря за инфото  bouquet

# 569
Magika76, една от нас е в грешка. ББ От къде се връща Демир? Той хвърли жълтицата след като се завърна и откри дъщеря си, нали така? Thinking
 Laughing Мдаааа, както винаги, не чета внимателно, сега те разбрах. Благодаря за инфото  bouquet

ББ   Ама той не знае ли,че има дъщеря!Защо?

Общи условия

Активация на акаунт