Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Ха здравейте и от мен. Знаех си аз че тук ще намеря подкрепа. newsm51
Бодливка абе те ако пара искат аз да дам, ама тук нали всичко е безплатно, та няма и как да им предложа. Аз и утре няма да мога да отида, че рано сутринта има някакво тържество на  Бояновия клас, та трябва да съм там, и няма да мога да си запиша час. А час се записва м/у 8:30 и 9:30, и е само за деня, не мога да си запиша за другия ден. За спорта и аз много се чудя ама като го питам винаги ми отказва.
Иначе Яна днес ми събра очите, яде 7 пъти и то всеки път път м/у150 и 200гр. солидна храна. Само дето не мога и на памперсите да и насмогна, имам чувството че все е насрано това дете. Whistling
Глафира честито ви зъбче.
Elwing честито и на вас трето.
Окич аз че ще свикна, ще свикна, но много се възмущавам че ако не ги накарам няма и да я пипнат. Да си призная много ми липсват консултациите с нашата Бг педка. Тя като си ги хване и двете деца, на шега на игра прегледа всичко, пипне където трябва, обсъдим хранене, развитие, упражнения, а тук нищо. Ако не ги накараш зорлем да ги прегледат, няма и да ги докоснат, а ако забравиш да кажеш нещо те сами не пипат. Добре де ама аз мога да не видя нещо или да забравя нещо. Направо не мога да си го обясня, като се има в предвид че маса от хората не знаят, колко трябва да е нормалната телесна температура (не се шегувам наистина е така) как се оправят.  33uu
Както и да е.
Обещавам да се опитам да прочета предишните страници и да не изчезвам така. Лека ви вечер, smile3525 много ви прегръщам

# 316
dideto пълна ти е кутията,затова пиша тук:
по няколко начина се опитах да запаметя Константин и все не ми излиза цяла снимка Thinking не мога да разбера защо,иначе я отварям цялата,след като я запаметя и ми излиза почти само главата ooooh! ще се мъча още пък каквото стане,ще измислим друг вариант на пращане на снимка Hug

списъка с децата,което го няма или който иска да си смени снимката съм насреща Peace

----------------------------------------
Алек на вили_ст
Алек на алекс-мама
Александра на мелинда
Александър на елуинг
Александър на хели_хели

Ангела на кикоимери
Биляна на били били
Биляна на ТаняР

Борис на цветка-кокетка
Борис на поли+
Борис на васида
Боян на крис 77

Виктория на дессисс
Виктория на крисче

Владимир на елле
Гиновева на димгинджан
Дариян на нагаина
Денис на светлето_
Джан на ази84
Димитър на мама_бебчо

Елия на еля
Ивайло на галинаГ24
Илия на нани_в
Илия на дърта маймуна
Калин на зелено човече
Калия на стаси8510
Константин на дидето
Константин на айрис

Крис на кикоикрис
Лора на сиа
Любомира на веселина_с_п
Мариа на оки4
Мария на шуши_13
Марта на инкогнито

Мартин на добро_настроение
Митко на ТаняТ

Никол на астуриана
Никола на ивелина
Никола на СЗА

Петя на зора
Радослав на белла
Рая на танчето_рс
Рая на тони_ст
Светлана на глафира
Симона на дилейн
Симона на гери_мор
Симона на слънцето
София на кафе с мед
София на никита

Станимир на анастасия 22
Стела на росикв
Стилиян на натси
Теодор на бейби мони
Теодор на Дума
Теодор на вероники

Тия на мечо пух
Тобиас на дезидерата
Тошко на животинче

Яна на каяна

извинявам се ако съм написала грешно името на някоя майка Hug

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 13:32 от baby_moni

# 317
  • София
всъщност да, хвалиме се с първото зъбче  Laughing

# 318
Добро утро

Днес се надявам да е по-меко времето, че в този студ не ми се мисли как ще я караме зимата.
Аз забравих да си похваля мерките на дъщерята - 8.520 кг и 73 см. Около 200 гр. е наддала за месеца, но иначе   е добре. Сравнявам с тези на баткото на нейната възраст, той е бил по-висок - 75 см, но все пак Лора е момиче може да е малко по-ниска.
За зъбките да си кажа и аз, нали нашите излязаха най-рано, няма такава зависимост. То си е най вече генетично. Моите са излезли рано и явно двете деца на мен приличат в това отношение с ранни зъбки. Ами да ви кажа не съм имала някакви сериозни проблеми. Въпрос на добра хигиена и периодични консултации. Нищо друго.

Зора, хайде и аз да ти честитя и да ти кажа че Петя е голяма хубавица.
Бейби Мони, още веднъж, поздравления за големия труд който хвърляш за този колаж.
Таня Т, добре дошла и от мен!
Глафира, сега редактирам - честито първо зъбче! Дано всички да излязат лесно и без проблеми.

Честито на бебчетата, родени на днешна дата и на всички останали с повод!   bouquet

Хубав и слънчев ден на всички

# 319
Алоха!  Mr. Green

Ама какъв е студ днееес! Но пък за сметка на това е слънчево!  Hug Трябва да гледаме по-позитивно, че тези температури ще ни охладят страстите (от всякакъв вид май.. )

Ние вчера излизахме 2 пъти следобеда, ама в Дружба няма такъв вятър значи.. Отивам на 2км от нас до едно магазинче за детски дрешки да се обзаведем малко - ми то там вятър никакъв. Викам си, еййй намерихме къде да си купим апартамент значи, на най-ветровитото място. Както и да е.

Отиваме да се храним.. до после! Hug

# 320
Добро утро  Flutter
Бейби мони  smile3501  за колажа,нямам търпение да го видя готов  Peace
Току що казаха,че Митко Бербатов има момиченце  newsm68,да им е живо и здраво ,малко не е по темата,ама нали съм му фенка  Crazy Mr. Green
Бейби мони,все забравям да те питам купихте ли лятна количка  Rolling Eyes
За яденето ние сме на моменти,има дни в които изяжда цяло бурканче от малките 130 гр,има дни в които нищо не иска да близне,но забелязвам,че така наречените бели пюрета (картофи с нещо си..) не ще и да види,иска да са оранжевки,да се маже хубаво така и после да не мога да му измия цял ден лицето  Laughing ooooh!
Вчера цял ден съм търсила пюрета със заешко,но уви,в тъпия Кипър такова животно няма  smile3516 и сга ще я караме само на пуйка и пиле  Laughing

# 321
Здравейте,

Глафира честито зъбче.
Elwing честито ви трето зъбче.
Айрис- честата ти малка победа. Hug

Ние след малко излизаме да си вземем нещата от щатите- чувалче на Елия и за мен една грейка. Столчето ще ни дойде по-късно.
Та после ще си пробваме чувалчето.

Хайде от нас приятен и усмихнат ден.

# 322
  • Стара Загора
Добро утро от мен. Прибрахме се снощи благополучно с Митко  и мойта мома като ме видя не ме позна  ooooh!
Как ли не я залъгвах, чак тази сутрин се усети, че мама е при нея.
Честито на всички с поводите.
Глафира честито ви първо зъбче.
Айрис  newsm10 незнам за какво става дума, но успех и кураж занапред ти пожелавам
Сега отивам да приготвям пюре за обяд

# 323
Здравейте!!!
Студ не студ аз съм решила да сме навън - да се калява детето пък и в къщи .... кво да ви кажа   Twisted Evil
Сега и направих кус кус за първи път да видим дали ще го яде ,че с това ядене сме голям зор!
Тази седмица мисля да купувам паяк ,но педиатърката не дава да я слагам преди да започне да стои стабилно ,та се чудя  newsm78
Отивам да се оправям, че като стане дребосъчка и хукваме!!!

# 324
  • София
Здравейте и от нас. Еми Россикв и Свате (да оздравяваш бързо!!!!!), и Калин е вече в отбора на много често сучещите нощем - на 2 или 3 часа.

Пък да ви кажа, с риск да ме оплюете, вчера от немай къде купих на Калин от тези детските ГСМ-и, дето са по 2 лв., ако се сещате, свети и пищи, ако натиснеш копче... е няма такава радост! Като омагьосан е! Залепихме отделението за батерийки, защото не се завинтва с винтче, измихме го и му го дадохме. Ами не ми се дават 15-20 лв. за бебешки ГСМ, който прилича на всякаква друга играчка, но не и на истински ГСМ  Embarassed

И да ви кажа, че мойто диване онзи ден каза първата си дума. Нали бяхме в Панагюрище, та сутринта, докато аз съм била в банята, а Калин се гушкал с татя си, влязла свекърва ми да му се порадва преди да отиде до магазина. И Калин я погледнал и казал много ясно БАБА. Пред мен каза БАБА и МАМА едва вчера, докато се лензеше на листата на разходката Simple Smile

Зелено човече, препоръчителната доза месо на ден е 15 гр, ама как ще ги измериш не знам Simple Smile

и към Окича: има пюрета само месо, например на ХИПП, чисто пуешко, телешко и пилешко (разбира се, може и други фирми да имат, де!). Чисто заешко има Плазмон, но е със сол. Пише, че се дава 1/2 бурканче на ден, но съдържанието на месо в 1 бурканче е 50 гр.  newsm78 Писала съм и в ОНАЯ тема  Whistling

Поли+, проба манту, поне в нашата поликлиника (12-та в Люлин) става така: отиваш в понеделник в 9 ч. на втория етаж, каб. 35. Оглеждаш се за дълга опашка. Питаш, защото понякога сменят кабинета, без да предупредят, и може да се окаже, че чакаш на опашката за детска консултация  Mr. Green В интерес на истината върви бързо. Като ти дойде редът, казваш името на педиатъра, на детето и възрастта, записват те в една тетрадка. Сестрата го боцва (трябва да си заголила ръчичка, при нас беше до сгъвката на лакътя на дясната ръка) - много бързо и не боли, каза сестрата, Калин не плака въобще. В четвъртък отиваш пак там 9 ч. и мерят реакцията (на Калин беше 10 мм.), записват я в тетрадката и ти казват дали всичко е наред. Доколкото разбрах, на лекарката служебно се съобщава. Това е всичко, поне в 12-та поликлиника, де!

Айрис,  wavey Радвам се, че делото ти е минало успешно и ще се радвам да се видим!!!

ТаняТ, добре дошла  Hug

КаЯна, (уф, още не мога да свикна с вече не толкова новия ти ник), много ми е мило да чета постовете ти и пращам честичко положителни мисли във ваша посока  Hug

Глафира, честито ви зъбче   bouquet

Елвинг, честити ви зъбчета - Калин няма ни едно още... И, срам - не срам, поолеква ми, като чета, че има и други тъй да се каже едрички бебоци (и Радо на Белла Нинчето)

ДЕВЕТНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕЩА: събота, 17.10.2009 г., паркчето до Сити Център София, 11 ч. - събираме се пред входа на мола. Предлагам следния ред: разходка - почивка, стопляне и кафепиене в мола - разходка.
"Преход" по Витошка: събираме се 9.50 ч. пред Съдебната палата, чакаме до 10 ч. и тръгваме: по Витошка, НДК, моста, Сити Център София: зелено човече

Моля, записвайте се!

Прогноза за времето от http://btv.bg/weather/bg_forecast.pcgi: В петък ще бъде облачно и  на много места, главно в южните и източните райони от страната, ще продължи да превалява дъжд. В Източна България  температурите слабо ще се повишат. В събота се очакват временни намаления на облачността, а валежи са малко вероятни. В неделя и понеделник ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд. Температурите ще се задържат под обичайните за средата на октомври.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 10:11 от зелено човече

# 325
  • София
Привет!
Аз не мога да открия чувалчето на количката  newsm78 не че ще стоим много навън, ако излизаме днес, но все пак...
Кикоикрис, и Алекс определено предпочита оранжеви пюрета. Изключение е чистият пащърнак  Crazy , който обича и често предпочитам да яде това навън  Blush , че да са по-малко пораженията  Whistling
За Бербатов и аз чух, да им е жива и здрава щерката  Grinning Някъде четох, че футболистите правели момичета. Та ме е яд, че мъжО се е отказал, хем е тренирал като юноша заедно с гореспоменатия.  Crossing Arms
Бебе Мони, чакаме да видим красотата!  Hug Само се чудя дали да сложа някоя нахилена на Алекс, като гледах повечето са такива  Blush

# 326
  • Варна
Здравейте!
Днес чакам свекърва ми да дойде от Добрич да погледа Симона, а аз тръгвам по живот - ще ходя на фризьор и на гинеколог Mr. Green
КаЯна, винаги съм си мислела, че нашата система е сбъркана, а там всичко им е наред, а ти направо ми разби илюзиите. Да не сме се оплакали повече от нашите лекари и учители! Яна изглежда чудесно с тия мерки. И ние сме на вашите килограми.
Нагаина, и аз мисля като Крисче, че още им е рано за гърне (в смисъл, че епизодичните успехи в момента, няма да доведат до осузнаване на нуждата и махане на памперса, което е крайната цел). Кристина си играеше на гърнето и й замръзваше дупето, но работа не вършеше. Като стана на 1,5г. за 3-4 дни я оставих по гащи и махнахме памерса.
Вчера се опитах да дам на Симона карфиол с картофи на Хип - това е първото зеленчуково пюре, което категорично ми отказа да яде.

# 327
Привет Simple Smile
Ние днес май ще си стоим в къщи....ми то вънка е 1 градус. ooooh! Пуснала съм климатика в кухнята и радиатора в нашата стая.Уффф, и Радо пак взима да кашля нещо. Tired Така ме е страх да не се разболее, че и утре ще си ходим на село, направо ужас....все това ми е в главата.Дадох му половин ампула витамин Ц.
Злати, добре дошла!Верно ли Симонка не можа да те познае? Crazy
Зеленко, едрички сме да....на предната консултация лекарката каза че сме имали мерки за едногодишно дете, НО в никакъв случай не е дебел....така каза.А бе да са живи и здрави! Hug

# 328
  • София
Ама какъв е студ днееес! Но пък за сметка на това е слънчево!  Hug Трябва да гледаме по-позитивно, че тези температури ще ни охладят страстите (от всякакъв вид май.. )
А, не така  Blush От студът все повече ми се иска да се постопля  Mr. Green А, относно умората, ами таковата, аз да си кажа - ми, и аз съм многоооо изморена и силици нямам, ама апетитът идва с яденето  Embarassed Нали така, Деска  Wink
И да почерпя, по повода (това с черпенето и на мен много ми досмеша) Но, пък гледам и кафе никой не е сервирал тази сутрин:

# 329
  • Варна
Всички правят закуска на бебетата, няма кой едно кафенце да сложи Simple Smile  Оооопс, Роси ме изпреварила  Embarassed Нищо, да има Simple Smile

Мерси на Елвинг и Вероники за отговорите и комплиментите Simple Smile

Еееййй, голям рев! Забравих какво щях да пиша  Close

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 10:47 от Бухтa

Общи условия

Активация на акаунт