Бодливка абе те ако пара искат аз да дам, ама тук нали всичко е безплатно, та няма и как да им предложа. Аз и утре няма да мога да отида, че рано сутринта има някакво тържество на Бояновия клас, та трябва да съм там, и няма да мога да си запиша час. А час се записва м/у 8:30 и 9:30, и е само за деня, не мога да си запиша за другия ден. За спорта и аз много се чудя ама като го питам винаги ми отказва.
Иначе Яна днес ми събра очите, яде 7 пъти и то всеки път път м/у150 и 200гр. солидна храна. Само дето не мога и на памперсите да и насмогна, имам чувството че все е насрано това дете.

Глафира честито ви зъбче.
Elwing честито и на вас трето.
Окич аз че ще свикна, ще свикна, но много се възмущавам че ако не ги накарам няма и да я пипнат. Да си призная много ми липсват консултациите с нашата Бг педка. Тя като си ги хване и двете деца, на шега на игра прегледа всичко, пипне където трябва, обсъдим хранене, развитие, упражнения, а тук нищо. Ако не ги накараш зорлем да ги прегледат, няма и да ги докоснат, а ако забравиш да кажеш нещо те сами не пипат. Добре де ама аз мога да не видя нещо или да забравя нещо. Направо не мога да си го обясня, като се има в предвид че маса от хората не знаят, колко трябва да е нормалната телесна температура (не се шегувам наистина е така) как се оправят.

Както и да е.
Обещавам да се опитам да прочета предишните страници и да не изчезвам така. Лека ви вечер,
много ви прегръщам
не мога да разбера защо,иначе я отварям цялата,след като я запаметя и ми излиза почти само главата
ще се мъча още пък каквото стане,ще измислим друг вариант на пращане на снимка 

за колажа,нямам търпение да го видя готов
,да им е живо и здраво ,малко не е по темата,ама нали съм му фенка
и сга ще я караме само на пуйка и пиле
незнам за какво става дума, но успех и кураж занапред ти пожелавам

Радвам се, че делото ти е минало успешно и ще се радвам да се видим!!!
, че да са по-малко пораженията
Някъде четох, че футболистите правели момичета. Та ме е яд, че мъжО се е отказал, хем е тренирал като юноша заедно с гореспоменатия.
Така ме е страх да не се разболее, че и утре ще си ходим на село, направо ужас....все това ми е в главата.Дадох му половин ампула витамин Ц.