Крисче, имаме и ние такъв аспиратор, но изобщо не мога да и сложа подобно нещо в носа - няма начин. Такава е борба и рев, че предпочитам да я лъжа с клечки, а и тя понякога дава и за сега се справяме, пък вече запушено носле нямаме.

За спането - и Рая свикна да заспива само на леглото, дори в количката вече почти не спи.
Зеленко, тъкмо щях да пиша, че ще вали и виждам, че срещата се отменила. Дано другата събота и неделя да е по-хубаво времето и да успеем да се видим, тъкмо и ние ще сме съвсем здрави, че да не разнасяме бацили.
SZA, абе то стана историческо нашето заминаване, ама покрай тази криза, явно и европейците не назначават на работа вече току така...
Да видим дали няма да искат още куп неща, след като изпратим каквото поискаха до сега. Мъж ми ще работи - дай Боже - в един референтен център към Еврокомисията в Белгия и се готвим за там. 
Казаха до 10 дни а вече минаха 16, след което след малко скандалче( както бях подпалила), днес ни звъннаха и ни заявиха, че в нашия квартал нямали мрежа за телевизия 
после ставаме няколко хиляди пъти и така до 7
Всеки ден около 12 часа почва да ми се реве като знам какво следва, но си казвам - ще прояде, спокойно, надъхвам се, супер позитивно и с надежда сядам ухилена до ушите и .... пак същото
Та си излизаме, обличам я с потник, боди дълъг ръкав, дънки, жилетка с качулка да не отвее ушичките, чорапи и обувки. Онзи ден слижих грейка без ръкав за да спира студа, но още сме без чувалче на количката, без чорапогащтник и без одеала - е вярно че по пътя имаше само 3-4 майки, които бяха опаковали децата така че не се виждаха, и всички ме помислиха за луда, ама на Вики нищо и нямаше, само ръчичките и бяха студени, ама нормално, те не са облечени.
И седи доста стабилно седнала. Туй то - зъби, пълзене и такива екстри - не 

Иначе, като сме си двамата у дома, много се забавлява в кухнята - слагам го на столчето му (от тези, които се завинтват на масата), давам му пластмасови неща (много обича черпака и фунията) и за известно време се занимава сам (е, не много, де, но все е нещо). В стаята редувам игра на спалнята, на пода и в креватчето, това са ни опциите
) и още няколко по-големи платнени играчки, останалите се събират в една кутия за играчки от тези, които са на колелца, ако се сещате. Но това включва всичко: и гризалки, и дрънкалки, и книжки всякакви, и брошури "за четене", и малки платнени играчки, и всичко.

. Но ти пък много държиш - евалла! Понякога чак ти се чудя и много ти се радвам.

, от баткото са ни.