Гледам, че доста сте със сополи. Ангела беше така доста време, хремата не беше силна , но само с физ. разтвор не мина. Педито ми каза да давам по една ампула витамин С 5 дни и вече няма сополи. Малко й хърка нослето, но поне не текат и не стоят засъхнали по дупчиците на нослето.
А тия зъби явно много ги мъчат. Ангела за сега е спокойна и няма още зъбче, но за сметка на това и текат километрични лиги и нон стоп сменям лигавници. Предполагам по-късно ще и се появят зъбчетата. Иначе както Слънцето казва за Симона и Ангела е нон стоп на ръце и дори и не мога да ям и като я оставя за минутки и почва мрънкане, рев и пищене накрая.
Аз за хляба ще чакам да питам педи, че от повече от месец въвеждам разни неща и нещо ми стана яко каша с тия нови храни и чудесий.
Честито на всички пораснали бебета с месечинки.
Тук времето се опитва да се оправи и може да ходим на разходка.
Чао и хубав ден

(може и а не измериха правилно) и е 8 300гр. (близо 500 гр от предния път).
. Да се оплача -в неделя зверчето се изправи само в леглото си, само се обърнах да му взема хавлийката и той прав. Скоростно беше свалено нивото на леглото до най-ниското и сега е като в дупка и гледа мъчно. И свекърва ми си замина - беше толкова хубаво да ме отменя някой.
, обаче в събота ще кръщаваме малкия и не знам как ще я бъде тази работа /поне ще съм вече на ПЗ/. Имам чувството, че ще започна да дишам под вода и да кудкудякам/не че не го правя и сега

. Дано да нямаме температура 
. Затова ще като дочета всичко ще вляза по-адекватно, пък сега ще питам каквото ми е на акъла.

Днес пак бяхме на клубче за час с мойта приятелка и сина и.Ама докато изпия кафето и се наприказваме то стана време да си ходим,а и Ади заспа по никое време и после голям рев му рева,че не и дадох да яде преди да съм се събула и измила ръцете.
Дарина поне ми е лесна-прясно мляко с топчета. 

. Тео вече е 8100г. и 65см.