Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 068
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
Ето едно преинтересно линкче за тези, които безрезервно вярват в безопасността на ваксините.

http://www.promedmail.org/pls/otn/f?p=2400:1001:53103::NO::F2400 … IL_ID:10001,76322

Baxter пратили замърсени ваксини в Чехия, Словения и Германия и по някаква случайност не е станала голяма беля.

# 646

ПП. Кристиян е с бан (от темата на Бърди) именно заради ваксините.
Не е ясно за колко време.

Защо Мулти?Последно там писахме по4ти вси4ки оттук,но пък и с право.Доктора там беше заявил категори4но неща,нямайки нищо общо с истината.Не видях обиди,за какво е бил банът?

Заради линка за 5-те смъртни случая на дечица от така прехваления Превенар (ако не се лъжа).
Предполагам Бърди се е оплакал, че му пишем в темата.

Не си ли забелязала, че извън този подфорум не се толерират мнения против ваксините (Кристиян беше постнал само линк, без коментар).
Затова пък тука всеки може да си развихря коня с усещането за безнаказаност.. ooooh!

# 647
Прави се умишлено, да става раздор.
Най-добре е да се подминават разни безмислици.

# 648
Персона, докога ще си позволявате да обиждате хората?
Явно наистина сте подставено лице или много близък на някои от собствениците/модераторите на сайта...Да не повтарям и други, изказани вече предположения за идентичността ви...
Освен добрия ви изказ и липсата на правописни грешки, аз не забелязвам други достойнства на постингите ви. Ще ни направите услуга, ако се отстраните от темата. Тя, видно е, не ви касае. Сейте зловредните си възгледи нейде, където има почва за тях. Тук само си губите времето и злорадствате.  Peace

# 649
  • в матрицата
Защо изобщо обръщате внимание на тези изказвания, нека си говорят да си вярват в тяхната теза, подминете ги и толкова. Аз не веднъж съм казвала, че изобщо нямам намерение да " оправя света", живеем в свободна държа и ИСКАМ ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР!!!! Аз съм видяла ползата от това да не ваксинирам, те като са видели ползи да ваксинират, нека се бодат на воля  Mr. Green
И още нещо, много е хубаво да наминавате в темата било то и на 3 години, явно нещо ви гложи отвътреза да го правите, нали???

# 650
Защо изобщо обръщате внимание на тези изказвания, нека си говорят да си вярват в тяхната теза, подминете ги и толкова.
Да права си. Просто започна да ми писва тази ситуация: Ако някой противник на ваксините пусне линк в тема ЗА ваксините с инфо за починали от ваксина, бива баннат. Но ако някой пише в темата ПРОТИВ ваксините с единствена цел да коригира правописни грешки и да обижда, то той просто трябва да бъде подминат, защото така или иначе нищо друго няма да му се случи ooooh!
Иначе аз не пиша в теми за ваксините, нито в теми за секцио-то по желание, нито в които и да са теми, които не ме засягат. Трудно ми е да разбера хора, които го правят с цел да се заяждат....

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 10:36 от agneshka

# 651
  • Sofia
Добре ще е да не замесвате модератори и администратори в собствените си интриги.
Защото, когато прекалите резултатите са налице. Или това е целта, за да се оплаквате?
Да си ходите периодично на гости в темите и да разигравате "стражари и апаши", докато не дойде някои от нас да опука вожда?
Видно е, че има екстремисти и ЗА и ПРОТИВ ваксините. Ясно е, че са оперирани от толерантност или не са наясно с понятието за нея.
Те няма да престанат да проповядват и да търсят конфликта и скандала. Няма и да видят по-далеч от собствената си клетка.
Все по-често се забравя за КАКВО е тази тема и този форум.
Допуснете, че има хора, които се информират и четат и "тук" и "там". Те нямат нужда от проповеди, а от информация.
Не от зарибяване и анатемосване, а от отговори.

Моля, дюдюкайте си на ум и ми спестете подвикванията.

# 652
Копирам ви нещо, което една мама пусна в отчетната ни тема, ако някой иска да преведжда:

Попаднах случайно на информация за 7 смъртни случаи последните 3 седмици в Германия след ваксиниране срещу свински грип.  Опитах се да намеря информация и на български, но не успях. За който знае италиански, ето:

http://it.notizie.yahoo.com/7/20091117/tts-influenza-a-in-german … orti-c8abaed.html

# 653
Приблизителен  превод от чичко Гугъл: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en … p;sl=it&tl=en

# 654
В онази тема 4ета рядко.Сега съвсем няма да го правя,тъй като зададох въпроси,на които не само не ми бе отговорено,но и явно е дошло по-добре за автора да се изтрият мнения и да си зарови главата.Другото е,4е останах отвратена от на4ина на общуване,аз не съм комплексиран 4овек и не ползвам подобни изразни средства,а и ме шокира,4е се пишат лъжи.
Но,както практиката показва една лъжа е за предпо4итане пред това сами да си търсят информацията,така 4е щом са щастливи и задоволени в онази тема,нека си пишат по този на4ин.

# 655
не е само Германия!
за три дни ,два плода-единият на 34 Г.С. ,другият на 32Г.С. са умъртвени след ваксинация на бременните с новата ваксина #Crazy Praynig Praynig
нямало връзка #2gunfire

# 656
не е само Германия!
за три дни ,два плода-единият на 34 Г.С. ,другият на 32Г.С. са умъртвени след ваксинация на бременните с новата ваксина #Crazy Praynig Praynig
нямало връзка #2gunfire

Това къде?

# 657
в Португалия

# 658
http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=302771 "Децата са на възраст от 9 до 13 години и всички са били имунизирани срещу заболяването"
Червения цвят на шрифта е специално за Персона и след това, може да обясни защо са се разболели от морбили при положение, че са били изрядно ваксинирани?

# 659

Но,както практиката показва една лъжа е за предпо4итане пред това сами да си търсят информацията,така 4е щом са щастливи и задоволени в онази тема,нека си пишат по този на4ин.

Права си. Но когато някой, при това с претенции за лекар, пише откровени лъжи и заблуждава с невярна информация, е редно да се даде поне повод на хората да потърсят достоверна информация. За съжаление смисълът на това се интерпретира като "нахлуване" и агресивни "проповеди". А последствието е бан.. ooooh!

Все по-често се забравя за КАКВО е тази тема и този форум.

Каква е причината тогава хора като Персона да се толерират в този подфорум и конкретно в тази тема, след като ни уверявате, че темата е тук за да не предизвиква дразги и спорове?

Общи условия

Активация на акаунт