Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 476
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Oх, момичета  Shocked Какво ви се е наслучило  ooooh!

Аз бях на село и изтървах всички срещи. Дари бе във възторг от фауната - само обикаляше по двора и по поляната и гукаше: "кутье, кутье" (две кучета имат бабини Simple Smile), видя и "котье", научи как казват пиленцата и се впечатли дълбоко от гъските, но не можа да им научи езика, нито името  hahaha

Прогнозата за времето ме зашемети - за сряда в София обещават мин. -2, макс. 7 градуса.

Дони, много си хубава Simple Smile Само за грима - струва ми се, че лицето тъмнее доста повече от шията и деколтето - може би не са сложили на тях фон дьо тен. А може и от снимката да е.

Алави, какво всъщност може да се направи в такъв случай? Освен панадола, който веднага си дала, нещо друго ефективно има ли? То да не се случва, де - ужасно е било.

# 301
Сега се замислям, че не знам течния панадол/нурофен колко след даването действа. Свещичката е до 2 часа ми каза доки.

Ние бяхме на изследвания на Ния. СУЕ-то пак й е високо. Не е мръднало всъщнст. 60 си стои. Доки препоръча консултация утре с УНГ и да записваме час при детски нефролог. Препоръча едно доки в Токуда. Не стигаше това ами като се качихме на Копитото, Ния както си игра изпадна в истерия, че не й дадах чашата си от кафето. Като започнаха едни крясъци половин час. Като се успокои и взе да се хили. Тотално съм изтощена психически. Не ми се пипа нищо вкъщи. Имаме карт бланш за яслата от док де, та утре сме пак на бойното поле.

# 302
Привет!

Джоли, на една приятелка момиченцето в един момент почна така да се разболява и в последствие установиха някаква бъбречна аномалия по рождение, която оправиха с операция, оказа се, че можела да бъде видяна още на феталната морфология, но при някои състояния не е гаранция, така че наистина се консултирайте
Най-добрите детски специалисти за това май са в Пирогов, поне операциите там се правят само
Нейният случай е различен, защото и откриваха бактерия в урината без да е видимо болна но пък като се разболееше трудно и минаваше

Да разкажа каквото знам за опита на майка ми с гърчовете на сестра ми
Била е и тя така малка като нашите деца, от температура е правила гърчове и изследванията, които и правиха бяха с някакви иглички, които се набождат по скалпа, може би Ра трябва да обясни, предполагам има по-модерни методи, аз говоря за 80-тте години в Плевен
Бяха и казали, че понеже се е родила недоносена *в 7ми месец, кило и половина* нервната и система не е била доразвита като на останалите и затова прави тези неща
В последствие се надраства, но помня, че майка ми много настояваше да не я дразним и да е спокойна, може да има резон, може да са били само тревоги
Постоянно имаше едни бисептоли май вкъщи и едни други хапченца
Сестра ми сега си е здрава, развита и нормална
Заради това не ходи на ясла, направо тръгна на градина

Днес бяхме в едно село до Ловеч, много приятно, Старо Стефаново, прилича на Боженци, но по-широко и разгърнато, по-слънчево
С много стари къщи с хубави дворчета, води се архитектурен резерват, децата обаче още от сутринта ни се качиха на главите и не ни беше най-отпочиващия ден, на моменти се панирам много като си представя и още едно бебе

# 303
ДеЩо, не се панирай за третото, ще се справите, дотогава Яна и Ели ще са още по-големи  Simple Smile
Алави, много бързо и добре си реагирала, значи, браво! Дано не се повтаря и нямаш поводи за притеснения повече!  Hug За ваксините прочети и помисли!  Peace
Елика, много кофти случка  Confused Бързо оздравяване! Добре, че майка ти ще ти помага за Маги!

И ние се числим към неспалите снощи - Никола имаше гадна хрема и не можеше да спи изобщо, съответно и нас не остави. По едно време и Т вдигна, но бързо я свали. Днес от 9.30 сутринта сме в Борисовата, че аз нали съм от организаторите на Есенния празник. Съжалявам, че покрай ангажиментите не успях да се видя с никоя юлска мама. А имах и още доста познати.
Надявам се празникът да ви е харесал и децата да са се забавлявали. Да ви кажа, че събрахме 552 лв. за Поли и бебчето й. Останаха още много дрешки и неща от благотворителния базар, които прибрахме и сигурно ще дарим на дом Св. Параскева.

# 304
О! Забравих Стандарта вчера. Дали има качено в нета?Снимката я видях тук, но ми е интересно да прочета статията.
Колетите ви с Роси пристигнаха, пристигнаха и паричките от Чирпан не се притеснявайте, всичко 6.

# 305
Ох, говорих с братовчедката на Пепи, която е завършила вътрешни болести и освен това е и психиатър и майка на две деца. Прочетах й изследванията и каза, че трябва да се направят препоръчаните консултации, но не смята че ще излезе нещо обезпокойтелно. Причинта е, че другите показатели на Ния са в норма. На СУЕ-то му трябвало 20-30 дена, за да започне да спада. Като се има предвид, че първото изследване, което сме правили е било след прекаран грип и миналият уикенд също сме след грип при правенето на изследванията, не е имало време утайката да започне да спада. Поуспокоих се, защото ми звучи разумно.

# 306
Ето в Интернет изданието на Стандарт:
http://zahorata.com/?menu=1&page=rubric&id=4&subrubric=1026

# 307
Джоли, супер, дано нямате поводи за притеснения повече  Hug

Евредика, то и името ти такова, много приличаш на снимката на певицата Миленита, аз много я харесвам
Милена от Сливен и тя ми приличаше на нея по аватарите.  Laughing

Добре звучите двамата с Максим

# 308
Джоли и на мен ми звучи логично и се надявам да е така  Hug Кога пак ще правите изследвания?

Евридика, много ме впечатли мъжа ти на статията.  newsm10

# 309
Оле, отваряла съм си очите, пък и за човек с канадски паспорт съм се омъжила - кеф ти да живеем в БГ, кеф ти в Канада  Laughing
ДеЩо, приличаме си с Миленита май само по професии (тя е журналист преди всичко, не певица) и по фамилиите - и двете сме Милена Николова.

# 310
ЕЕГ, поставят се електроди на скалпа, плоски, мънички, нищо не се боде, просто се поставят върху кожата. Детето обаче трябва да е спокойно и неподвижно, да не шава, да не се опитва да свали електродите. Записът трае различно време, ако детето е спокойно, за 15-ина минути би могло да мине всичко. Евентуално, по преценка - скенер или резонанс.
На момента няма какво да се направи, да се внимава да не се нарани, да е с главата настрани, ако повърне, да не аспирира, евенуално да се постави нещо в устата да не си прехапе езика. Внимаването за температурата продължава с години.
Джоли, СУЕ 60 е доста високо, направи каквото те съветват, за сигурност.
Така. Продължение на историята с моите кукувици. Днес младата кукувица ме сюрпризира, че се обажда от ... КАРЛОВО! #2gunfire Зарязала е майка си, на която много държи и много обича сам-сама, неподвижна, в болница. Пропускът за придружител е на нейно име. Предупредих я, че не мога да ходя всеки ден. Тя си замълча и днес ми го казва по телефона.  Още вчера са го решили, снощи говорихме, но едва днес е благоволила да ми го каже. Леля ми вече има наченки на рани отзад, вчера още й казах да махнат памперсите, за да не се задълбочават нещата от урината. Днес  на свиждането - тя пак с памперс. Попитаех младата като говорихме - тя "А, аз забравих..."  Казах на леля ми, че според моите разбирания така не е редно, а тя "Ти сега се дразниш, че не е минала твоята!" ooooh!. И коя е моята?! Нормално ли е това или аз не съм редовна? Или моята задача е с8амо да наливам пари, без право на глас?!

# 311
  • София
Цял ден откарах в Борисовата, ни празник видях, ни юлки Confused

Какво му харесвате толкова на тоя парк, не знам, аз всеки пък аха да се напикая. Как е възможно такова грамадно обществено пространство без нитова една тоалетна, недоумявам Crossing Arms

# 312
Белинда, вземи си gogirl Mr. Green

Аз пък си взех вчера Стандарт, но нямаше никакво прилжение в него, така че отивам да чета.

# 313
  • София
Божкеееее, какви неща измислили 'ората Joy

# 314
  • Варна
Ра, много е гадно, когато хората не оценяват това, което правиш.
Алави, стискам палци да не се повтаря.

Ние, всички, сме болни. Диана уж имаше само хрема, от днес започна да покашля, може ли е от стичащи секрети, уфф, утре сме на лекар. Сто пъти я преслушваха.

Имате ли впечатления от хотел "Калина палас" в Трявна? http://www.kalinapalace.com/. Как се оправяте с храната на децата? Диана е на кухня, а ако отидем в Трявна какво ще яде  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт