Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 327
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Коремен беше прегледа
 Вярно, че преди са ме гледали с вагинален в тия първи седмици  Thinking

# 541
Аз бих отишла на друг лекар Blush

# 542
  • Бургас
Петицата на Либеро почва от 10 кг  http://www.libero.ru/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=18236

Аз пък знам, че не трябва въобще да се прави вагинален при бременност.

# 543
  • София
ДеЩо, около 6 седмица има вече пулс, да. Но причината, че не е доловен, може да е в ехографа, наистина. Отначало лекарите предпочитат вагиналата ехография, по-точна е. Ама и по-неприятна. Скоро и коремната ще ти даде точна информация. Изчакай още 1-2 седмици и не се притеснявай  Hug

Ками, как да не са известни "Врабчетата"  Laughing Поздравления! Дано й хареса много и се развива успешно!
А, Дуци, все забравям - браво за Пепи!

# 544
  • Добрич
Дещо, и мен в началото ме гледаха на вагинален ехограх и не откриха пулс, въпреки, че докторът каза, че за седмиците в които съм трябва да има. Sick Даже искаше да ми прави кюртаж, но като видя колко съм отчаяна се съгласи да изчакаме една седмица #CrazyНаправо бях ни жива, ни умряла, но така и не отидох при друг лекар Mr. Green Изчаках и след една седмица отидох пак. Пак ме прегледа и се оказа, че не само има пулс, а и много добре се развива, направо ми идваше да го удуша #2gunfire и много д(се чудих дали да остана да ми води консултацията newsm78
Може наистина да му е рано на мъника Crossing Arms Успех ти желая Hug

# 545
  • София
Дещо, на мен в 6та седмица дори не ми търси пулс, а ме накара да ида пак след седмица т.е. в 7ма.   Дано всичко е наред.  Praynig 
Ти споделяш ли с нас кога ти идва? Може да се поровиш из старите си публикации и да откриеш датата на последната М.

Пък и лекарката едва ли знае по-добре от теб около 19ти или около 14 е било... Моя до последно твърдеше, че бебето  е станало около 10-12ти, а едничкият път, в който бяхме правили секс този месец беше 7ми.  или нещо такова, сега не помня добре вече, но имаше разминаване от няколко дни.

# 546
  • София
Деси, отиди в Света Марина при д-р Стойков и искай вагинален ехограф. Ако наистина няма пулс, не дай Боже, не виждам защо да чакаш и да се тормозиш. Аз поне така бих направила.

# 547
...Аз поне така бих направила.
И аз, но ти си знаеш най-добре Peace Дано всичко е наред Hug

# 548
Здравейте мами, благодаря за топлото посрещане Hug

Мамаиви, не успявам да се включа, има ни на 1-ва страница /Деница, 16 юли, 3 кг, 51 см/

ДеЩо, с коремен ехограф търсят сърдечна дейност в 8 г.с.

Лека вечер от нас

# 549
  • София
И аз знам,че пулс има в 8-ма седмица,аз като отидох в 5-та видяхме само точицата Heart Eyesух,че ми стана носталгично Heart Eyes

# 550
После как да не ти се прииска трето, нали Crazy

# 551
Я ударете едно рамо на Алекс http://save-smile.org/sybitia/141-moeto-gardje-e-naihubavo  на втория ред е мадамата  Heart Eyes

ДеЩо,при мен в 5-та седмица не се видя плод,но в 6-та всичко си беше там.Аз си знаех де,но ехографа не го знаеше  Wink

Белинда,успех утре  Hug
 Lili_X,пиши по-често.Виж как ме обърка,помислих,че си съвсем нова  Hug

# 552
  • София
мамаиви, то май иска регистрация  Thinking

# 553
мамаиви, то май иска регистрация  Thinking
да,сега разбрах  Crazy

# 554
Гледах, гледах и не можах да видя как или по-точно къде да се регистрирам за да гласувам

Общи условия

Активация на акаунт