МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 206
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да са здрави, ученолюбиви и успешни всички студенти/тки и майки на такива! Само хубави вълнения и поводи за гордост!   bouquet
Така си е то - тапия си трябва за някои работи и всяка мозъчна клетка принесена в жертва на нАуката си струва.  Mr. Green
Аз пък мойте мозъчни клетки си ги пазя .... за снахите един ден и за внуците - те висшУ нема да ми искат - ще ги подкупвам с торти. Mr. Green

Украсих си хола...подредих го горе-долу...Сега съм хвърлила око на детската и кашоните с играчки - голямо хвърляне ще падне..и подреждане...и УКРАСЯВАНЕ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Обичам го това време на годината...лампички, бляскави малки топчици....аромат на сняг и портокали.....

# 541
  • София
Много ви благодаря за поздравленията за прохождането на Гали!  bouquet

Тя всеки ден се усъвършенства и увеличава скоростта на придвижване. Grinning В събота ще правим прощъпулник. Очертава се следобедно парти с около 10-ина гости и още толкова бебета на възрастта на Галето! Не съм събирала толкова много гости досега и леко се притеснявам как ще се справя с кулинарната подготовка. Rolling Eyes  Мисля да спретна известно количество сладички и соленички неща плюс малко студен бюфет. Очаквам купонът да е много щур и весел, дано от моя страна всичко да мине без издънки! Praynig

Маминкаваня, имаш чудна снимка в подписа, много ми харесва! Heart Eyes

Айла, на патерици, да е жива и здрава Николета!   bouquet

# 542
Здравейте мили майчета Hug
Ето ме отново Laughing За съжаление напоследък не ми оставаше много време или по точно можеби нямах муза и се оправдавах с липсата на време. Първо искам да поздравя всички които са празнували скоро.Да са живи и здрави и много щастливи! Честито и за прохождането на Галинчето. Сега мама ще трябва да вдига всичко на високо. А за партито не се притеснявай сигурно ще мине чудесно.После обаче ще искам снимки photo .
МаминкаВаня браво на теб smile3501 че си намерила време за да украсиш.На мен нещо не ми достига Embarassed И на мен снимката много ми харесва.
Kami_vas пожелавам ти всичко да се нареди добре, да се разберете с таткото и наистина ти и децата да бъдете много щастливи! Hug
Искаше ми се да отговоря на много мами,но нямам толкова време да прочета всичко и да пиша на всички досега. Иначе много се забавлявах с романтичните ви спомени. Доста се посмях, а си спомних и за някои от мойте. Та накратко   Joy -това е силно казано щото аз нещо не мога да съм кратка- ще ви разкажа част от тях.
Бях 7клас в спортното училище. Много хресвах едно момче-прилича доста на Жан-Клод. Той тренираше петобой и беше хубав,много хубав. Та харесвах го аз,ама нали съм си срамежлива си гохаресвах тайно. Само вееднъж питах едно момиче за него, какво тренира,кой клас е. Мислех че е за първа година в училището. А той бил там от две ама предната не го бях забелязала.Момичето ми отговори че са гаджета и за мен вече беше приключена историята, макар че тя беше 12 годишно дете и ми се видя странно, но на чужд мъж не се посяга.(оказа се после че няма нищо между тях, тя сама ми каза.Просто го харесвала) Та дойде месец декември, наближи бала на училището. Една сутрин си стоя в клас-часът по математика. Решаваме задачи.Изведнъж се отваря стаята и някой моли учителя да пусне точно мен. Той обаче отказва.А отвън се чува-моля ви се бе господине,много е важно. А той: Ами катое толкова важно влезте и кажете какво има. И така в стаята влязоха три момчета.Едното беше това което харесвах. И пред всички ми даде едно писмо и си излезе. Аз си го прибрах, ама учителя вика я като е толкова спешно да го прочетем. Ща, не ща извадих го. Трябваше да чета на глас а целия клас се струпа около мен. А в писмото пишеше:" Здравей! Знаеш кой съм, къде уча и какво тренирам,но не знаеш най важното нещо-че съм влюбен в теб".
После имаше стихотворение написано за мен и покана за бала, да съм неговата дама. Всички съученици бяха много развълнувани, учителя също а аз бях червена като домат. На следващия ден беше бала. Имахме среща пред залата където даваха на учениците почерпка. Аз се наредих с моята близначка и една приятелка и си бъбрим. По едно време някой ме попита :добре де, къде е твоя кавалер. Аз тъкмо викам не знам, и чувам зад гърба си- Тук съм!Прегърна ме и каза: отидох да ти взема кола. Краката ми се подкосиха.Това беше първия ни разговор. Беше хубав бал  Grinning . После разбира се скъсах с него защото искаше да се целуваме  Joy и да му кажа че го обичам. Ама аз не го обичах и не му го казах.А пък и не исках да се целуваме.Така че след два месеца скъсах с него. Но си пазих писмото дълго, докато не отидох на планина.Там разбира се беше и Мишо-моята половинка, който ме закачаше тогава и ми беше взел писмото и голям смях падаше на мой гръб. А като станахме гаджета той поиска д скъсам писмото.Е, скъсах го! Нали си бях намерила вече половинката.  
Ох момичета сетих се още много романтични истории,забавни и смешни. Когато бяхме на планината с моя мъж-ама тогава не ми беше мъж де Laughing, това беше когато ми беше взел писмото и се хилеше Laughing . Та една вечер го чувам да свири една много хубава музика на китарата си.Нежна и тъжна. Харесах я много. Питам каква е тази прекрасна музика и той отговаря : траурния марш- и всички се заляха от смях. Наистина беше траурния марш. Ама той тогава тъкмо се учеще да свири а и работеше в Траурна агенция. Е като се омъжих за него и аз отидох да работя там.
А последната ни романтична история беше скоро, преди 5-6 дена. Бебчо спинка на леглото. То е широко 1 метър-детското.Та Лиска спинка най отвътре.Аз спинкам с нея. Но половинката ми дойде да се гушнем и да си побъбрим.Та Лиска най отвътре, аз посредата, а тати открая. Бъбрим си, бъбрим си и аз решавам да се обърна на другата страна, че се схванах.Иначе бях с лице към него. И за да се обърна с гръб към него трябва да легна първо по гръб и така да се завъртя. Та се обръщам по гръб и после към детето, но усетих как леко бутнах моя мъж със задните си части  Laughing . Е за мен беше леко, но... направо го изстрелях на земята  rotfImbo Само чух едно БУМ smile3517 и той полегнал на земята. Е нищо не каза, а аз направо се търкалях от смях Joy  Joy  Joy rotfImbo Разбира се след като се освести той също се посмя с мен. И на всичкото отгоре се оказа много смел, щом още идва да се гушкаме  hug
Да, да! Пак се разприказвах. И то уж накратко, добре че не е на дълго и че съм изморена  Wink
Е за сега ви оставям, да си починете от мен Simple Smile Само да вметна че много мами ги няма нещо. И се усеща липсата им. Няма да ги изброявам, че мога да пропусна някоя,но го моля мили майчета пишете Praynig . Дори само по два три реда. Да знаем как сте. Новите майчета също не пишат. Пишете бе хора, иначе трябва да четете моите глупости. А празници идват. Нека да не изтезавам много много останалите които пишат и четат. Сега пожелавам на всички ви много здраве, радост, любов и празнично настроение. Бъдете щастливи и усмихнати! Прегръщам ви  Hug До скоро wavey
Най-сърдечно моля за извинение първо за дългия пост и второ за правописните грешки. Ама сега не ми се оправят. Вече ми се спи newsm46

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 03:21 от МАМА СУЗИ

# 543
Здравей те и от мен ! Hug
МАМА СУЗИ Аз съм тук ,но все не ми остава време да пиша или не съм в настроение.  EmbarassedОбаче се смях с глас и се разчуствах на историите ви.  Joy hahaha JoyCrazy Mr. Green Mr. GreenБях на легло известно време, че бебата и без това я нося много ниско , ами и беше решила май да излиза рано...рано.Но сега съм по добре. Peace
Първо на всички ,който са празнували с повод и без повод  Mr. Green Честито! Tada newsm18 Живи, здрави , диви и много щастливи! hahaha Joy
Kami_vas стискам ти палчета и да седнете да се разберете с таткото, за да не се травмират децата,те са най-важни напомни го на бившия си. Praynig Hug
МаминкаВаня определено не може да се подмине снимката в подписа ти.Имаш прекрасни деца  Hug Hug Hug
OlympiaPappas , Aila потекоха ми лигите от рибата толкова апетитно изглежда  Mr. Green smile3521
И аз да си кажа мъката,онзи ден малката дигна температура,но за няколко часа се пооправи и сега е само с променен глас и смърка.Тя е с по силен организъм. Praynig Снощи обаче и каката се включи.Смъкнах ме температурата,но всичко я боли ,кашля и е с ей  Shocked такива сенки под очите.Тя ми е по проблемна и все вземаме имуностимуланти.Сега остава и аз и татито да се заразим ,това ще пирона в купона. ooooh! Rolling Eyes
Боже колко историйки си спомних и аз,но няма да ги разказвам сега... Joy Joy Joy
Лек ден ви желая и много  Hug Hug Hug
П.П. Имам специална молба към Мама Цоцоланка.Видях, че още не съм прибавена към 1-вата страничка.Ако трябва пак да ти пратя ЛС с данните ни,ми кажи?А ти как си бебката ритали , не остана много май?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:07 от mama Iv

# 544
Честито на всички Ани  и техните производни  имена.Да са живи и здрави.
Мамо Иве мама Цоци чак в новата темичка ще може да ви добави ,защото редакц.на първия пост е само 24 часа след публикуването му.Ти все пак и прати данните.

# 545
Благодаря ти любЕТО , че ми каза това не го знаех  Peace Hug Аз съм пратила данните преди известно време. Peace

# 546
Срамота! Вчера Вълшебна е празнувала скришом и за нас ни попочерпка, ни нищо Crossing Arms! Веднага да се поправи!
Днес празнуват Ани -те, на прима виста се сещам за Ани69 и Пролетната....да са ни живи и здрави и деца и мами (ако има и татковци) именници на този ден!

Сузииии, умрях от смях! Направо още се хиля ...."каква е тази прекрасна музика..." Joy Joy Joy

Ив, стискай зъби и не бързайте с бебо! Да го погалиш от мен!

Любе какво стана с твоя крак ?

Маминко Ванче, ти си извор на мъдрост и спокойствие, винаги ми се приисква и аз да съм така но....

# 547
Какво ли? Онзи ден ми извадиха част от конците и раната се отвори.Та сега всичко ще се проточи с месеци.Иначе крачето вече е със здрава кост и ще се възтановява.Просто иска време ,но точно по празниците когато всички са ми на главатаи май няма много да се вихря с точилката тази година.
Добрата новина е ,че имам оправдание да посетя свекито само за няколко часа и то неангажиращо. Joy Joy Joy Joy

# 548
Любе, радвам се за теб!

Нали ви бях обещала нещо...Ако на някой му се четат стари разказчета... ще ви копирам тези за кучето ми Ромео...
И аз имах куче... Ромео се зовеше, порода - полу-идиот, полу-булон... Това куче беше с психически отклонения - честно! Отгледах го от съвсем бебе, обаче то никога не израсна пубертета. На 5 години продължаваше да краде чорапи от прането, да ги изяжда и сътветно повръща където свари . Когато се научи да гризе кабелите - надлежно прибрах всички в един разклонител зад дивана, обаче НЕ! Горе-долу се случваше следното - квииик, квииик, квиииик - демек прегризал е поредната жичка, на бегом изчезва в неизвестна посока и след 20 мин. - квииик, квииик... сещате се, нали. Най любим номер му беше да търчи от хола - коридора- кухнята- балкон - хол, пълен кръг се получаваше, естествено озвучаването на ниво - оглушително. И седиш си и покрай теб едно профучава едно размазано бяло петно, 1 -2-3 ...26 пъти, като темпото се засилва. В един момент толкова му се завива свят, че не уцелва вратата, забива се с пълна сила в стената и спира зашеметен / очите му се въртят - съвсем като на анимационен филм/. в мига в който се съвземе - обръща посоката и...продължава...
Аз да ви доразкажа за Ромео.
Та, Ромео беше развил необяснима страст към доматите. Те нямаха отношение към него, но той компенсираше с ентусиазъм! Трябва ли ти Ромео, просто режеш един домат и на мига се озоваваш с домат и куче под ръка. Проблема идваше от факта, че и ние искахме да ядем домати... чат-пат. Обаче не! Замирише ли- Ромео се строява и започва да скача като луд! Наложи се един да стои да пази салатата, докато останалите приготвят масата за вечеря примерно. Салатата не можеше да се остави никъде, щото наш Ромео се беше научил да скача бая високо. Нали сте гледали по филмите аеробика в парка? Скачаш разтваряйки крака и ръце, на следващия скок ги събираш... Та и пазача на салата изпълняваше този номер, обаче много по бързо! Нещо като ускорен курс по аеробика!
Друг любим на Ромео, не и на нас - неговите притежатели, номер беше - когато цял ден не е имало никой в къщи и на Ромео му е доскучало да сваля тапети в коридора... Ромео ни целуваше! То повече приличаше на яко фрасване в зъбите, ама нейсе! Обикновенно го отнасяше първия влязъл... Отключваш си тихичко / с напразна надежда, че песа е внезапно умрял/, от коридора ни звук ни стон! Благодарствено обръщаш очи в безмълвна молитва и точно в тоя миг торпедото изскача от някъде си като ракета! Беше много трениран - целеше се направо в устата / нали споменах, че скачаше доста високо/, усещането е точно като юмручен удар, само че гарниран със зъби юмрук. Не само удря устните, ами и зъбите му непременно се тряскат в твоите... И всичко това с най искрена радост в очите, сякаш си му отдавна загубен роднина...

# 549
... И всичко това с най искрена радост в очите, сякаш си му отдавна загубен роднина...

Joy Joy Joy

Ооох нищо не мога да напиша от смях!!!
Отивам да се хиля в кухнята, че ще събудя малката!!!

Само да честитя на именниците -

ura  Да им се повтори името и само с хубаво да се чува!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:04 от Ivira

# 550
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyИ аз така.

# 551
Здравейте мили мамчета!
Да се запиша и аз вече. От скоро съм във вашите редици. Роди ни се третото детенце. Баткото е на 7г., каката на 3г., а най-малката на 36 дни. Чета във форума на многодетните от няколко дни. Много сте забавни и ви чувствам много близки. Честито да пожелая на всички именници днес - да са живи и здрави, да имат много късмет!  bouquet

# 552
Дива ирландска пешеходка (LSD) , ти си уникум!!!
Седя и цвиля 10минути вече със сълзи в очите....
 Joy  Joy  Joy
Няма такъв смях просто....
Книги издавала ли си, да си поръчам онлайн?

# 553
Здравейте, момичета! Влизам да ви почерпя, че днес съм именица.

Мислех и да напиша нещичко, но Пешеходката няма милост - заболя ме корема от смях, сълзи ми потекоха, а аз още продължавам да се треса от смях.
Ще трябва да се върна в нормалното си състояние, преди да мога да натракам нещо що-годе свястно.
Целувки.

Добре дошла на новата мама. Ние тук много обичаме новите попълнения.

# 554
Здравейте мами!По повод домашните любимци смятам и почти съм 100% убедена,че приличат на един от стопаните си(особено кучетата).Брат ми е много своенравен и неговото куче преди време беше същото (сега вече нямат),моята приятелка е много добричка и нейното куче е прекрасно,една моя позната възрастна жена пък много вика  и се кара,но е добър човек(както кучето и лае ама не хапе) така,че вадете си извода .Аз обичам кучетата ,но не бих ги гледала в апартамент,а само в къща ако живея,а бездомните много много не ми се нравят защото не трябва да са там на улицата,а в приют за кучета,защото много се озлобяват и нахапват и деца и възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт