Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Досега е нямало май сезон, в който да отпадне цяло племе. Може би ще се формират нови племена  Thinking

# 256
  • Варна и...духом на Босфора
 Sad Ех ,ако отпаднат Таяк ще ми е много криво... Синовете ми преди няколко дена играха мач със Светльо Занев-същия образ бил -емоционален,подвикващ... Моля ,ако знаете пишете кой побеждава? Ама и Николай Койчев-голяма фога!

# 257
Бе как цяло племе това че остават две племена не значи че отпада цяло племе то иначе ква е логиката да съществуваше Минданао

# 258
Условието беше, че ако спечелят Минданаж, остават в играта, ако загуб си тръгват. Другите две племена могат да се разпаднат, но не и да отпаднат веднага членовете му.

# 259
Бе как цяло племе това че остават две племена не значи че отпада цяло племе то иначе ква е логиката да съществуваше Минданао
Точно така сега ми казаха че не отпадало цяло племе.
Щяло да има голям племенен съвет и разпределение на хора между племената.
Споко а част от Минданао оставала.

# 260
  • София
Но пък Милошев каза,че ще има велик племенен съвет. Според мен ще отпаднат няколко човека, но от всяко племе по един-двама и другите ще ги разбъркат в две племена  newsm78

П.П. Писала съм заедно с Марианкаа

# 261
  • Русе
Занев с тия емоции си проси изгонване. Племето му едва ли ще го трае мн. време а на мен ми харесва и искам да остане до края.
Тази седмица се очертават интересни серии....

# 262
Ако отпада цяло племе ще е Таяк, защото Ива, Крика и Христина са на финал.

# 263
# 264
Отпадат само отделни участници от племената.

# 265
Аз мисля ,че Крика не е на финала .Още докато се снимаше Сьрвайвьр гледах едно клюкарско предаване по канал3 и едни журналисти му взимаха интервю на летището.Каза ,че се врьща от там.Може и да се бьркам нещо ,но имам такьв спомен.

# 266
  • София
Няма да отпадне цяло племе , иначе защо чакаха две седмици .
Мисля , че третото племе ще бъде разбито в другите две , което си е убийствено за участниците му.  Sad
Като гледам , най-многолюдно е Таяк - като нищо ще са те.
Ако е Питого - Минданао ще станат 8 , а Таяк - 10
Което ми подсказва , че и двама изгонени ще има.
Ако Минданао победи , ми е най-несправедливо , нищо че са ми симпатични. Но да си почиват две седмици и с една игра да разбият племе...  Sad

# 267
  • Русе
Като ви чета ми се къса сърцето  Confused Не искам да отпаднат любимците ми. Добре че поне Занев взе имунитет.

# 268
Отпадат само отделни участници от племената.
Embarassed сори, не съм чела внимателно.

# 269
... Като гледам , най-многолюдно е Таяк - като нищо ще са те.
Ако е Питого - Минданао ще станат 8 , а Таяк - 10
Което ми подсказва , че и двама изгонени ще има.

Какво значение има, че са най-многолюдно? И защо мислиш, че трябва да останат по равен брой? Според мен племето, което загуби, ще се разформирова между другите две. Може пак с избиране да стане, човек по човек newsm78
Ще гледаме днес каква гадост са измислили. Днес ще бъде, нали!?

Иначе вчера ми хареса как посрещнаха Минданао. Нямаше злобарски изцепки, зарадваха им се. Може просто защото е още на ранен етап, но си спомням в предишните сезони как посиняваха, като виждаха "изненадките" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт