Работа на кораб, круиз

• 348 667
  • 842
  •   1
Отговори
# 555
Кетапи не за ми искали, възрастова граница няма. Сервитьорите и барманите по мое време взимаха по 15% от всяка продажба. Сервитьора респективно продава повече от бармана защото може да се движи. Вашата работа е да пуширате, тоест да продавате колкото може повече. Може да бачкате и по 15 часа принципно ако искате смени. Колкото повече, толкова повече пари. Като серви съм си докарвал по три хиляди на месец.

Можеш ли да ми препоръчаш компания , аз сервитьорството го мразя, това с %-та не ми харесва  newsm78

# 556
Oceania и Celebrity. От тях съм доволен. Имайте впредвид, че на кораба принципно почивен ден няма. В магазините има почивки и за офицерите. Инак работите всеки божи ден с договори средно по осем месеца. Освен това имате тренировъчни дрилове, при ембаркация пак трябва да обяснявате на гостите за жилетките и подобни тъпотии, като в самолетите примерно. Ембаркация може да имате всеки два три дена. Зависи какви круизи правите. Това е като качвате нови гости. Нямате право да се биете. Ако ви ударят дори подлежите на терминация. Физически контакт с гостите - терминация. Дори докосване. Грешно изхвърляне на боклука-терминация. Ако някоя жена каже, че сте я изнасилили - терминация плюс ФБР и екстрадация.. Има ужасно много неща за които трябва да внимавате

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 17:28 от Pluckmuckel

# 557
Христос Воскресе! easter пожелавам ви много здраве и любов!
И един почти не коментиран въпрос, от къде се снабдихте със slip resistant обувките? Особено от БГ?

# 558
Христос Воскресе! easter пожелавам ви много здраве и любов!
И един почти не коментиран въпрос, от къде се снабдихте със slip resistant обувките? Особено от БГ?
Воистина воскресе!
На кораба предоставят, ако работиш на такава позиция, на която е задължително условие наличието на safety shoes.Аз си работя със лични обувки. Peace

# 559
Мда, аз си купувах от Маями от 1 dollar shoes или няква такава дивотия беше

# 560
Благодаря ви, просто всички казват, че там били грозни, та за това   Confused

# 561
Предстои ти вече заминаване?

# 562
Здравейте, предстои ми интервю за работа на кораб. Можете ли да ми дадете някакви насоки, защото съм притеснен? Praynig

# 563
  • Fort Worth, TX
позиция

# 564
Администратор

# 565
  • Fort Worth, TX
сори не мога да ти помогна.Предполагам че ще са стандратните въпроси.Защо искаш да работиш на такава позиция и бла, бла , бла.

# 566
Рецепционист?

# 567
# 568
Не знам за коя компания ти е интервюто.Общо взето работата на рецепция е комплексна.Изисква се перфектен език, поне един (в зависимост от пазара, може да се изискват 2, и повече езика).
Позитивно отношение.Готовност да си на крак 12 часа с усмивка.Предишен корабен стаж ще ти бъде огромен плюс.
Задълженията на кораба ще бъдат повече от тези за същата позиция на сушата.
Успех.

# 569
С коя компания ти е интервюто?

Общи условия

Активация на акаунт