Възпитание на.... мъжовете ви?

• 12 003
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
Ооооооооо, домакинстването въобще не е мерило за възрастен човек  Naughty
И това дали мъжа прави супа не го прави по-добър пример за децата му!

# 241
  • Варна
Та имам някакъв спомен, че някой някога ми е обяснявал, че  с мъжете се примиряваш, а не ги възпитаваш.

Ами така е. Такова чудо като превъзпитан мъж нема. С какъвто се събереш, с такъв ще се разведеш. Така казваше баба ми и колко е била права  Grinning

# 242
А аз като си мятам чорапите навсякъде, но не и в коша за пране:
1. Мъж ли съм?
2. Подлежа ли на възпитание?

# 243
  • София
Няма да оревавам форумите като стана на 60 г, че от домакинстване и гледане на деца съм нямала време за себе си.
Защото тези, които така яростно защитават тезата, че са държанки и искат да си домакинстват самички, се изгърбват.
О, още едно определение за "държанка".
Държанка= слугиня.
Виждам, че и "курвите" са вече в играта, определено темата навлезе в най-съществената си фаза.
Но вие пак се отклонихте в битовизмите и зарязахте съществените въпроси.

# 244
  • Варна
1. Мъж ли съм?

1. сигурно
2. Не
 Laughing

# 245
  • Насред хаоса
Viliko, мъжът ми е точно такъв, какъвто го искам - работи, но и поема част от домакинските задължения. Което правя и аз. В крайна сметка семейството се състои от двама (без децата) и домакинството трябва да се поддържа от двамата. А не единият, в повечето случаи жената, да се трепе сама, след като се е върнала от работа, докато мъжът е много изморен и непременно трябва да седне пред телевизора.
А що се отнася до това дали го прави повече мъж ... Ми не знам. Сигурно съм извратена, ама ми стига само да зърна мъжа си гол, само по дънки, да минава с прахосмукачката, за да му се нахвърля. Никога не е изчистил целия апартамент наведнъж.

# 246
  • София
Ох, аз нещо сигурно не съм в ред, но гледката на мъжа ми с прахосмукачка или парцал, никак не ми влиза в листата на афродизиаците.
Виж, не мога да кажа същото, когато готви.
За съжаление не употребява готварска престилка, но когато се завихри в кулинарен ентусиазъм, просто ми е неустоим.

# 247
Пак питам - това ли е критерия за  свестен мъж? За истински съпруг? Това ли е условието за семейно щастие  ooooh!

# 248
1. Мъж ли съм?

Вкъщи и тримата го правим. Мъже ли сме или не?

Ооооооооо, домакинстването въобще не е мерило за възрастен човек  Naughty
И това дали мъжа прави супа не го прави по-добър пример за децата му!

Ами за мен Е мерило. Всеки, който чака друг да го обслужва не е възрастен човек.
И не е задължително да е конкретно готвенето или нещо друго, важното е лично да допринася за уюта, а не само с присътвието си.

А аз да питам - мъж, който не разбира от коли не е мъж, така ли? Наистина ли смятате, че всеки има мислене, подходящо за тази област?

# 249
  • София
Е, стига де.
Аз обичам да ме обслужват.
Изобщо- самообслужването като концепция е извън рамките на моите интереси.

# 250
Ох, аз нещо сигурно не съм в ред, но гледката на мъжа ми с прахосмукачка или парцал, никак не ми влиза в листата на афродизиаците.
Виж, не мога да кажа същото, когато готви.
За съжаление не употребява готварска престилка, но когато се завихри в кулинарен ентусиазъм, просто ми е неустоим.

Всъщност силно се съмнявам, че не повечето мъже им действа възбуждащо и да гледат жена си как бърше прах например.
Животът не е само възбуда, има и отговорности.

# 251
  • Насред хаоса
Моите основни критерии за истински мъж са следните - умственото му развитие да отговаря на възрастта му; да е отговорен и сериозен; да не е егоист, което обхваща и поемането на част от домакинските задължения. Защото, когато и двамата се приберем, сме еднакво уморени. И това, той да ми заседне пред ТВ-то с ракийка и салатка, докато аз се трепя сама с домакинстването, не е нищо друго, освен признак на егоизъм. Демек, само аз съм уморен, затова само аз трябва да си почина. Да, ама работата няма да се свърши сама. И за да я свършим по-бързо, той също се включва независимо дали е уморен или не. От това и двамата сме доволни, защото няма разправии, а и после не се чувствам като парцал. Същото важи и за него. И така ни остава повече време да правим заедно или поотделно други неща извън домакинството.

# 252
  • Насред хаоса
Всъщност силно се съмнявам, че не повечето мъже им действа възбуждащо и да гледат жена си как бърше прах например.
Зависи от престилката, Не се сърди човече.

# 253
Зависи от престилката, Не се сърди човече.

Може, но ние не се гледаме един друг, обикновено успоредно правим различни неща (както казваш, за да приключим по-бързо) или единия извежда детето на разходка, а другият спокойно действа.
Пък и ако бърша прах, а някой мързелува в това време, че и дойде да ме натиска, направо ще побеснея  Mr. Green

... Защото, когато и двамата се приберем, сме еднакво уморени ...

Ти не разбра ли, че не трябва да работиш? Ще си седиш вкъщи (в неговата къща) и ще шеташ, това е положението.

# 254
И като гледам никой не споменава: да ме обича истински и да не може без мен,да е мил и сърдечен, усмихнат и забавен, умеещ да прави изненади, пълен с вицове и интересни истории...все неща, които на мен пък са ми по-важни от това дали ми мие чиниите вечер  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт