107 книги и филми,храна за дуШата.Нова средиземноморско италианска диета

• 31 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
А,ако няма сапун се прибягва към план Б- тестерчета на течни сапуни, които си нося в чантата винаги хахах.

Деска, пак ще си сменям снимката на десктопа май Simple Smile Как ми се ходи и на мен малко сред природата...

# 541
Здравейте, момичета! Отдавна не съм ви навестявала, смятам да прочета  постовете назад, дано да остане малко повече време  При мен няма кой знае какво ново , освен новата ми работа, която ме удовлетворява напълно
Като че ли съм доволна от моята парочистачка, подът ми е в полуидеално състояние! Донесох си я от Бг, все още събирам впечатления от нея и пестя време, което не е никак за подценяване За обществените тоалетни - кърпички антибактериални и измиване с течен сапун  две в едно общо взето прилагам
Бих се радвала да ми предложите няколко интересни заглавия на ит книги Прочетох 2 и установих, че не е зле работата като за начало
Радвам се, че Кала, Навел и Ники са се появили! Приятна вечер засега и надявам се да се включвам по-често  bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 13:00 от Holly1

# 542
Много моля, някоя от вас мами в Италия да сподели впечатления от гр. Терциньо или Кастелламаре в Южна Италия. Работила съм там през 2006 г. но се прибрах окончателно. Е, поне за сега Wink
Благодаря предварително. Hug

# 543
А,ако няма сапун се прибягва към план Б- тестерчета на течни сапуни, които си нося в чантата винаги хахах.

Деска, пак ще си сменям снимката на десктопа май Simple Smile Как ми се ходи и на мен малко сред природата...
Благодаря ти   bouquet
Между другото са правени с апарата, за които говорихме и ми помогна да избера 10 cent's

# 544
Много моля, някоя от вас мами в Италия да сподели впечатления от гр. Терциньо или Кастелламаре в Южна Италия. Работила съм там през 2006 г. но се прибрах окончателно. Е, поне за сега Wink

Коки, била съм за няколко дни в Кастелламаре ди Стабиа (ако имаш това предвид), провинция Неапол, но като турист. Предполагам обаче, че те интересуват предложения за работа.

Холи, за италиански автори ли питаш или за книги, които се предлагат на италианския пазар? Сподели, кои книги си чела? Simple Smile
Каква работа си намери, ако не е тайна Wink Пожелавам ти много успехи и без проблеми там Simple Smile

Дани, радвам се да те чета. Разминаванията в имената на майка ти техническа грешка ли са или става дума за промяна на фамилия поради изменение в семейно положение?

Доктор Спок го имам в някаква внушителна книга с твърди корици, така и не го изчетох целия. Аз съм привърженик на предложенията на основателя на компания "Сони" М. Ибука в негови книги от края на 60 -те години на миналия век. Той е и създател на различни детски центрове.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 14:52 от Tsugumi

# 545
Тук се вихри такава буряяяяяяяяяя  #Crazy всички капаци са затворени и се чудя дали ще издържи външната врата  #Crazy

Белламоре, чудесни снимка  Grinning искрено ти завиждам за курса  Heart Eyes

Тук масово майките носят ей това флаконче  Peace дезинфенцира нез отмиване...за мен е малко странно и още не съм се обзавела  Crazy

Наоколо съм,докато имам нет  Crazy

# 546

Коки, била съм за няколко дни в Кастелламаре ди Стабиа (ако имаш това предвид), провинция Неапол, но като турист. Предполагам обаче, че те интересуват предложения за работа.

Холи, за италиански автори ли питаш или за книги, които се предлагат на италианския пазар? Сподели, кои книги си чела? Simple Smile
Каква работа си намери, ако не е тайна Wink Пожелавам ти много успехи и без проблеми там Simple Smile

Дани, радвам се да те чета. Разминаванията в имената на майка ти техническа грешка ли са или става дума за промяна на фамилия поради изменение в семейно положение?

Доктор Спок го имам в някаква внушителна книга с твърди корици, така и не го изчетох целия. Аз съм привърженик на предложенията на основателя на компания "Сони" М. Ибука в негови книги от края на 60 -те години на миналия век. Той е и създател на различни детски центрове.
Не, наистина не ме интересува работата. Аз съм работила там и имам възможност пак да се върна, но засега не искам. В България работя по специалността си. Просто все още ли е толкова красиво, природа, морето  улиците?

# 547
Коки1, аз не познавам това място:)

Кала, и аз искам такова, само че ми е малко странно без отмиване да се 'мия' с нещо  Grinning

Деси, много приятни снимки, познах някои места, по които и моя крак е стъпвал ...

Аз този сезон не съм лишена от планина, тъй като средно не 3 седмици преминавам  през прохода Muraglione, който е невероятно живописен и има стар и още и по-стар (дори още по-красив път) и ако нямаше ужасни завои щеше да е дори приятно изживяване:)

# 548
  • UK
Лени, пеш ли вървиш или с кола? Там, в Сан Бенедетто има страхотен ресторант. Много е красиво, знам, че има и някакъв водопад, но не съм ходила още.

# 549
Коки, не вярвам мястото да се е променило драстично в негативна посока, така че би било оправдано спокойствието ти, че красотата и чарът са останали Simple Smile Преди в темата пишеше едно момиче, което живее там.

# 550
Tsugumi, спокойна съм, момичето се свърза с мен. Благодаря на всички, които взехте отношение по въпроса.

# 551

Ами явно е по технически причини , защото по всичките ми документи на мен , а и на сестра ми излиза , че е с 3 фамилни имена и две ЕГН-ета . Та не ми е ясно как ще се оправи . Но трябва да се справим , защо искам да направя на сестра ми тукашни документи .

Днес бях извънредно на работа и тайничко се надявам шефката да си смени идеята и да стане за постоянно .

# 552
Х-Х-Х какво да ти кажа,и ние сме в постоянни битки с мъжът ми Crazy.Според него и аз съм вманиа4ена в хигиената на къщата и бла бла бла,макар,4е това не е така Naughty.Просто оби4ам да си ми е 4исто и подредено,още пове4е,4е с малко дете което ти се въргаля цял ден по земята няма как да не поддържаш хигиена  Crossing Arms
МЪЖЕ Twisted Evil хем ги мързи да помагат каквото и да било,хем имат претенции.В4ера така ми вдигна нервите моя,4е ме беше изкарал от равновесие.В петък се с4упих от 4истене,пране,гладене и т.н а в4ера ги оставих за два 4аса малкия и баща му за да напазаря и като се върнах какво да ви говоря Shocked.Къщата беше обърната с главата надолу.На вси4кото отгоре двамката хубавци решили да си правят и меренда в леглото та цялата спалня беше пълна с трохи от бисквити.4ак под душека и във калъфките на възглавниците  имаше трохи Twisted Evil.
Най-много ме е яд,4е после вси4ко мене 4ака да оправям,а моят хубавец ме 4акаше с усмивка на вратата.Скъпа ела да видиш какво направихме със Габи.
Да ама не...................връ4их му прахосмока4ката и му казах,4е докато не из4исти вси4ко тази ве4е нама да лягаме Crossing Arms.
Айде излях си мъката и на вас Laughing
Между другото не знам дали сте я обсъждали тази тема,но ако не какво мислите за този нов вирус А.Страх ли ви е? мислите ли да се ваксинирвате и въобще какво мислите и за ваксинана сама по себе си? Про о контро ли сте ?
О4аквам отговори Simple Smile

# 553
Ама как бе, Льоли, аз пеша и до супера не ходя  Confused
С кола ходя до Тоскана и после се връщам Simple Smile Този ресторантчик ще го проуча, аз спирам горе на самия връх има бар или малко по-натам, Cavallino. Там ( ако познаваш пътя) се разклонява на 2, т.е има и надясно Форли, което води към Predappio, основния път минава през Dovadola. Този, който е през Predappio е малко по-дълъг, но е адски красив. Всички отбивки бяха заети тази есен, хората явно или кестени, или гъби берат:)))
Исках и аз да се пробвам, но мъжът ми каза, че за гъби трябвало либреттино и че рисуваме глоба. Много ми е праволинеен

PS: По въпроса за хигиената се радвам, че не съм ви мъж  Mr. Green

# 554

PS: По въпроса за хигиената се радвам, че не съм ви мъж  Mr. Green
Да бе, ти така говориш,щото на теб има кой да ти по4иства къщата Crossing Arms Laughing

Общи условия

Активация на акаунт