145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 391
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
найн , найн.
ако има с какво да се хваля в темата - ще се похваля  Hug
Айде една хвалба  - полуих игрите от клевер кидс и вива топо е много готина игра  Wink

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 20:38 от jabata_dil

# 706
  • Немция
Гея, дано се оправите бързо! Praynig Hug
Този грип тепърва ще се разраства в Германия, още не е достигнал своя пик. Преди да дойде към Европа, се говореше не само за една евентуална епидемия, а за опасност от пандемия. Дано тези прогнози останат само на думи. Confused

Сесилия, нямам опит с посочената пералня от теб. Предполагам, че не е лоша. Виж й показателите за шум, това също би ме интересувало, когато избирам такъв уред.

Ако на някой му се гледа усмихнато бебоче, мой ген и моя кръв, да кликне тук

# 707
хух, кво сладко мило малко бибитче Heart Eyes

# 708
Ах какво сладко бебе  Heart Eyes Разкошен е, бибитке, пу пу  Heart Eyes

Впрочем свински грип.... Тази нощ детето изведнъж се задушаваше, слава богу само леко, докато се качих горе при нея беше отминало още. Каза ми че гърлото сърбяло. Тази сутрин се събуди с рев и 39Т, освен това се оплаква че я боли челото, после и корема. Сега е по-добре, без да съм й давала нищо. Чакаме мъжът ми да кацне и отиваме до болницата при дежурните.....

# 709
  • в сърцето на един мъж...
Татяна, съжалявам Sad Много е неприятно и ужасно продължително поне при децата. Алекс го кара 5 дни със зверска температура, а от снощи и Мила вдигна. Надявам се при нея да не е сериозно, въпреки че изследванията показаха свински грип Confused Намерете си рецепти и пийте тамифлу - аз го пия от два дни и минава в пъти по-леко, отколкото без - снощи имах чувството, че умирам Sad Протича със силни болки в ставите, мускулите, силна хрема, кашлица. Вдига се висока температура, като едновременно гориш и ти е студено.

# 710
Гея, аз го имах вече това, което си описала  Wink Но лекарката каза че не вярвала да е било свинския и не ми направи тест. Тамифлу доскоро не беше разрешен за деца под 6 години  Thinking
Иначе, да не дърпам само дявола за опашката, Милена е по-добре, играе си, не е топла, може би има повишена Т но не вярвам да е над 38. Важното е че тя се чувства добре, но ще ходим до болницата, Алекс каца след 7 минути и е само с ръчен багаж, та го чакам до един час да си дойде и отиваме. Задушаването ме притеснява малко, другото не. Ако е свинския, нямам нищо против, нека си минем реда и не треперим повече  Wink

# 711
  • Germany
Ако е свинския, нямам нищо против, нека си минем реда и не треперим повече  Wink

Добре казано! И аз дебна от къде ще изскочи "зайчето", но предпочитам да не изскача  Confused Praynig Praynig

# 712
  • в сърцето на един мъж...
Ми при нас правиха тестове и изобщо вярва или не вярва докторката - излязоха положителни. А това са симптомите на новия грип.

# 713
От днес сутринта се влача с някаква полутемпература, боли ме ухо, лошо ми е... Малката Слава Богу, та3и сутрин беше бе3 температура, само пре3 ността и давах "Парацетамол". И тримата сме с хрема... Tired

# 714
Бибитка, много е сладък, усмихнат, лъчезарен... Да го нагушкаш и от мен.

Всички болнички Hug да оздравяват.

# 715
# 716
Ето ни след 2 часа чакане  Whistling Не направиха тест. Нямало смисъл, понеже какъвто и вид грип да е, лечението е едно и същото. Да се излекувала хубаво и по-продължително от обикновенно.
Четох, че от вчера вече не се правили тестове, понеже не вирлувал друг грип. Който има симптоми на грип, по презумпция бил болен от свинския  Crazy

# 717
Buon Giorno  Laughing

Да ви се изфукам с племеничката си  Wink

# 718
Чудесни бебоци! Чудесни! Hug

# 719
Момичета, извинете ме, че нахълтвам в темата, но се надявам някой да ми помогне. Харесала съм едни обувки в немския и-бей, но продавачите упорито отказват да приемат PayPal. Ако платя от БГ с банков превод ще ми излезе безмислено скъпо. Може ли да пратя на който се съгласи сумата по PayPal,  а вие да ги преведете на продавача...доколкото знам няма такса. Ще дам 3 евро комисионна за услугата. А обувките ще струват около 30 евро.
Моля, пишете на лични. Благодаря ви  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт