Козметиката на NUXE - 4

• 67 289
  • 504
  •   1
Отговори
# 480
На пробите обаче наистина пише:

-за суха кожа
-за всеки тип кожа

Иначе аз 2ри ден ползвам Aroma Perfection мостричките, миризмата на флуида ми напомня за някакво лекарство от детството ми  newsm78 но ако има ефект бих го преглътнала. Засега обаче май ефектът е по-скоро изсушаване, от което принципно не съм доволна, а и имайки предвид настъпващото застудяване и нуждата от хидратация (вместо изсушаване  Naughty) и аз си мисля за Nirvanesque. Предполагам, че ще имам за още 2-3 дена от тази мостра и после ще пробвам и Nirvanesque, та ще пиша, въпреки че си е до кожа.

Мария, а как ти се струва кремчето с киселина за излющване примерно вечер, а през деня Nirvanesque за хидратация. И двете май сме новобранки по темата, та се надявам на компетентна подкрепа  Praynig

Хубава вечер на всички ви.

# 481
  • София
Аз от Aroma Perfection също не съм впечатлена,на мен ми създаваше усещане за запушени пори,той е по-скоро за смесена към мазна кожа,твоята каква е?
 Може да пробваш също така Crème Prodigieuse.

# 482
  • София
Аз от Aroma Perfection също не съм впечатлена,на мен ми създаваше усещане за запушени пори,той е по-скоро за смесена към мазна кожа,твоята каква е?
 Може да пробваш също така Crème Prodigieuse.

С натуралната козметика много често се получава така
NUXE е среден клас козметика и съставките ну не са на висота
Ако искаш по-добра  натурална козметика - пробвай- Дарфин, Деклеор, Деларом

Няма значени какъв е типа кожа - всичко е до качество на съставките и поносимостта на кожата към тях. 

# 483
Ползвам вече 3 седмици серума за хидратация и съм много доволна

Не мога да кажа същото за Декльора. Ползвала съм доста техни продукти и явно нямам поносимост към тях и май ще премина за 1 сезон поне към Nuxe.

# 484
  • София

Няма значени какъв е типа кожа - всичко е до качество на съставките и поносимостта на кожата към тях. 
Така е определено,моята кожа на доста кремове не реагира добре.
 Иначе на Деклеор и Дарфин съм ползвала кремчета,доволна съм,нямам проблеми с тях.

# 485
За който ще си купува олиото на Нюкс ето тук е много изгодно, би трябвало и в техните дрогерии Би Фит да е толкова: http://befit.bg/eshop/NUXE-PRODIGIEUSE-%D0%A1%D0%A3%D0%A5%D0%9E- … 0%9C%D0%9B.470115

Нюкс са пуснали нов сет:

# 486
  • Europe
Здравейте, по-напред в темите за автобронзантите и тениращите продукти Kabiv беше споменала за т.нар. Д-ефект. Имате ли прадстава какво означава?

# 487
  Здравейте! От къде мога да си закупя този сет он лайн:

# 488
Продава се в аптеки Ремедиум, а те имат добре развит уебсайт... пробвайте  Peace

# 489
  • Europe
Ама, какво става тук!!! Струва ми се че ракламите валят ли валят. Темата не върви и тука се чувствам малко като сам сред вълци.

Днес си поръчах от http://kozmetika.bg крема Арома Перфекшън, много се двоумих между него и Ефаклар Дуо, но Нюкс надделя. Ще пиша отзиви. Много съм доволна от Етиенселент, и с ужас разбирам, че май вече са го спряли. Много хубави продукти за кожа с акне в зряла възраст, които съм ползвала са Ефаклар Ка, Ефаклар А.И, Крема за акнеична кожа със фактор с/у слънце на Юриаж (забравих му името), на Виши нощния тъмно зелена тубичка за акне, но малко реших да ги сменя сега, да разнобразя храната за кожата.

# 490
Ама, какво става тук!!! Струва ми се че ракламите валят ли валят. Темата не върви и тука се чувствам малко като сам сред вълци.

Днес си поръчах от http://kozmetika.bg крема Арома Перфекшън, много се двоумих между него и Ефаклар Дуо, но Нюкс надделя. Ще пиша отзиви. Много съм доволна от Етиенселент, и с ужас разбирам, че май вече са го спряли. Много хубави продукти за кожа с акне в зряла възраст, които съм ползвала са Ефаклар Ка, Ефаклар А.И, Крема за акнеична кожа със фактор с/у слънце на Юриаж (забравих му името), на Виши нощния тъмно зелена тубичка за акне, но малко реших да ги сменя сега, да разнобразя храната за кожата.
Здравей!
А може ли отзиви? Peace

# 491
  • на последния етаж
Ще бъда благодарна да споделите впечатленията си от този нов продукт.

# 492
  • Europe

Здравей!
А може ли отзиви? Peace

Да, кремчето не е лошо. Има си миризма (е не е като на Етинселент), приятна е, лекичка, нежна. Върши работа, но не е за тежко или средно-тежко акне. По-скоро е за подръжка на вече излекувано акне или просто за кожа, която е склонна към пъпки, просто да я подържа чиста и с отпушени пори. Но си трябва към него и съответния измивен продукт със същите функции.

# 493

Да, кремчето не е лошо. Има си миризма (е не е като на Етинселент), приятна е, лекичка, нежна. Върши работа, но не е за тежко или средно-тежко акне. По-скоро е за подръжка на вече излекувано акне или просто за кожа, която е склонна към пъпки, просто да я подържа чиста и с отпушени пори. Но си трябва към него и съответния измивен продукт със същите функции.

А дали са био или не знаете? Peace
Благодаря.  bouquet

# 494
  • Europe

А дали са био или не знаете? Peace
Благодаря.  bouquet

Ами по-принцип Нюкс е природна, натурална козметика. Но все пак "био" е тежка и отговорна дума. Не съм наясно с всички съставки в Арома Перфекшън. Трябва да се пита kabiv, тя е любезна и доста компетентна.

Общи условия

Активация на акаунт