ЮНСКИ бебета- тема № 93

• 24 247
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
somebody аз не мога да кажа че си гледам детето сама , ... много често го оставям на бабите , всеки ден се вижда с майка ми , със свекървата се вижда по-рядко , но няма проблем . Дори преди два дни излизахме на вечеря с мъжо и оставихме малкия на свекърва ми , той спеше тя като дойде , даже жената се притеснила като се събуди и види нея вместо някой от нас да не се стресно , но няма такова нещо при него , събудил се с усмивка . Явно Юли е циганско дяти и ходи при всички . Племенницата ми беше така , на тази  възраст ревеше от бабите , сега е на година и половина и се пречупва полека лека , но пак дели хората .  Peace

Иви , да го нацелуваш този твой сладур  Heart Eyes . И ние сме в същата позиция , само че Юли гледа към мен , не го обръщам наобратно все още , искам да си го зяпам , а на него сигурно му е втръснало да ми гледа ухилената физиономия  Mr. Green

Разкрасителни процедури не правя вкъщи  Peace Flutter

# 601
Гретич, утре съм на линия. Първо ще сляза до едно магазинче срещу зала "Универсиада" и после ще ходя към нашия парк. Ако искаш, можем да се уговорим и да ви забера отнякъде  Wink  А в парка няма да се дуелираме, а предлагам да се надпяваме. Да знаеш колко добра съм станала в народните песни, такива завъртулки ги докарвам, че и Азис ще ми завиди  Mr. Green

# 602
иви страхотни снимки и Стели е страхотен...ние имаме същата количка като вашата и след една седмица и аз ще го обърна Коко към света

# 603
Мерси за комплиментите Blush Отивам да правя вечеря (омлет)  chef

# 604
Аз пък да се похваля след днешния преглед, че Богдан е достигнал заветните 5 кг  Mr. Green! Докторът го одобри и каза да не дохранвам, нито захранвам, а да си продължавам смело само на кърма! Явно ще си остана в тон с последните модни тенденции, за което се радвам  Simple Smile.

Грийнлайф, отличен пост! И аз като Марведа помня, че когато навлизаха памперсите хората ги изтърбушваха и ги ползваха като гащички за многократна употреба, наистина еко и ико (от икономично...). И да знаеш, че не си станала център на внимание, няма как да се случи това в разгара на споровете за ваксинации, кърмене и прочие  Simple Smile. Но активността нарастна неимоверно, факт!

Somebody, да не би да има нещо във външния вид на свекървата - прическа, очила - което да плаши детето... Или пък да й се радва твърде шумно? Може би да промени нещо следващия път, за да пробвате. Не изключвам разбира се възможността просто да си има предпочитания детето.

# 605
  • Germany
Ivi, много доволен така бебо. И моя вече е в такова положение, но май не му харесва толкова (но и той хич не иска да стои в количката вече, преди толкова обичаше, а сега поспива 30 мин и почва да мрънка).
somebody, аз също си гледам сама детето, но моето е голям използвач Rolling Eyes Не го бърка кой го носи, важното е да е на ръце, обърнат към света да зяпа. Пък и толкова обича някой да му говори и да се занимава с неговата личност, че на никого не се мръщи. Обаче не обича много да го търмалачкат...общо взето да го носят или да му говорят,  но без мачканици...използвач Wink
Моето мило излезе с нашите приятели на биричка, а аз приспивам Тино. Така е като нямаме баби се редуваме, другия път съм аз. Сигурно чак другото лято ще излезем заедно вечер.
Като говорите за маски, сега ще отида и аз да си спретна една, яе с това ходене по цял ден по улиците, кожата ми на нищо не прилича.
Някой със силен косопад боядисвал ли се е? Купила съм си стрхотен цвят боя, но с това оплешивяване ме е страх да се намажа Thinking

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 20:18 от Promiscuous Girl

# 606
Sv. , страхотно  Hug.

Самбоди  , нормално , не се притеснявай. Нора също се опита да заплаче като видя свекърва ми  Mr. Green, но то е защото си бяха на вилата и явно вече разпознава близките й. Но сега свикна и няма проблем, но още като идва седи в началото да я погледа и не бърза да я вземе или да се надвеси над нея. Свекър ми пък го гледа странно точно заради очилата.

Иви, това много повдигнато ми се струва, колко градуса е. Аз все още повдигам на 45. А иначе момъкът е сладур  Heart Eyes.

Гъди, и мен ме забавляваш с постовете си , все забравям да спомена , особено  с   smile3502 .

# 607
Somebody аз го гледам сама малкия през деня а вечер с баща му едната баба не е в Бургас и я вижда веднъж в месеца другата веднъж седмично но нито при едната нито при другата плаче даже на тази която вижда веднъж в месеца се радва много Simple Smile
Иви малкия е голям сладур че и доволен в това положение  Heart Eyes

# 608
Ох, момичета, здравейте!  Hug Много ми липсвахте! Цял ден не мога да се добера до компа, защото детенце реве и не ще да суче, пуска се и реве, та се къса! Вече не знам какво да правя - кърмаческа стачка ли е това, какво е туй нещо? То и кърма почти нямам, ама една приятелка ми даде един чай - страшен бил и ще го пробвам. Няма да се давам! До дупка! А тия дни ще питам и педи. А и ваксина ни предстои и не знам просто - да я слагаме ли, да изчакаме ли още?

Един въпрос: Вие с какво мислите да захранвате? Знам, рано е още и аз мисля да изчакам поне до годинката, че с тия алергени.... От друга страна ония ден така жално ме гледаше, че дадох малко ябълка, дали е вредно?  newsm78  А и свеки все ме подпитва кога ще захранвам. Тя на сина си дала сокче още втория месец. Ей, аман от акъли!  #2gunfire

И да се оплача: снощи мъжо се прибра късно и ми замириса на женски парфюм. И един такъв отнесен беше. Толкова криво ми стана, че си поплаках в банята.  Cry Да го питам ли, какво ще ме посъветвате? Ох, сега като се оплаках, ми стана едно по-леко на душата.

Бебо пак реве, отивам да кърмя. Целувки и хубава вечер на всички!

# 609
 Popcorn Popcorn

Съжалявам за тъпата иконка,'клише' е ,но си имам своите моменти!

# 610
тук станало като риалити  Sunglasses Сиена и Дафодил в главните роли  Mr. Green Без обиди, харесва ми да ви чета, само се надявам да продължим да спазваме добрия тон, както отбеляза Аяс

Искам да взема отношение по  много от темите и по споделеното от вас и се надявам да приспим по-раничко момите, за да се развихря. Но ако стане като снощи, ще се полудява - Никол заспа в 4 сутринта след ревове и разнасяне. Май бяха зъбките, успокои се с гадния Панадол, който мразя да давам (все едно й давам приспивателно).

Сиена, на 28 ли си? Видях написаното от Грийн, не съм чела твоя пост за възрастта. Мислех, че си над 40 като каза, че си доооста по-възрастна Simple Smile кака ти Катеринка е на 32   Crazy Много е неприятно това с мъжа ти, питай директно, аз така бих направила! Иначе ми личи винаги, когато съм тъжна от ревност...

# 611
sienared, и ти ми липсваше.  Hug   bouquet  Hug  bouquet  Heart Eyes  Hug  bouquet  Heart Eyes
Не е кърмаческа стачка, сигурно вкусът на успокойтелното, което пиеш не му се нрави, но пиши в Хранене с АМ, там ще ти отговорят най-добре.
за захранването- мисля да почна с боб и карантия на година и половина. Алергия до сега проявавя само към попарата с хляб и вино, която давам от както стана на 25 дни. Алергията се изразява във вечен смях и много спане + повръщане. Ноооо, това не го пиша за захранване  Naughty Това е за кръвчица, мама ми е дала рецептата.  Heart Eyes

Оф, това лошо за мъжа ти  Sad Дано не се повтаря. Но по-добре да ти лъха на женски парфюм, отколкото на мъжки.
Може да му отмъстиш и ти! Срещнах обява, че някакъв тип търси за разни игрички майка- кърмачка. Давай, докато имаш кърма. Виж го ти мъжО ти, ти 9 месеца се деформираш и травмираш, пънеш се да раждаш, а той да ти изневерява  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Целувки и на теб! И утре първа да пишеш!  Heart Eyes

# 612
sienared, ти пък много рано ще захранваш, едва на годинка, то още ще е новородено - следвай модата, докато тръгне на училище, ще му изградиш страхотен имунитет    newsm62  Надявам се да не се обидиш, просто се шегувам, за разведряване на темата.

А това с мъжа ти е много гадно - сигурна ли си, че е парфюм?!? Не се майтапя, да не би пък да му переш дрехите с онзи прах, който рекламират по тв-то, дето мирише на парфюм  newsm78  (с извинение за глупаво поставения въпрос). Мале, аз ако хвана Жорката да ми намирисва на чуждо женско, ще му откъсна орехчетата, честно  #2gunfire  Надявам се да не е това, което си мислиш  Hug Praynig   По-добре поговорете открито и изяснете ситуацията, за да не се тормозиш.

Ох, извинявай, че си дадох некомпетентните мнения, но досега нямах възможност да се включа и аз по отношение на твои постове  Crazy

# 613
sienared - ето една статия за захранването : http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/

# 614
Гъди, Катеринка, Близначкова,

Сиена в случая се е наела да ни организира показно за най-обичайните теми и изразни средства в отчетните. Явно внимателно чете форума, което си е комплимент към всички тук. Иначе тя е над тия неща и подобни злободневни въпроси не я вълнуват. Затова и съветите на Франческа са най-уместните в случая.

Доста се забавлих все пак. Сиена, по коя част на тялото надуши парфюма? Това е доста важно, за да те посъветваме адекватно!

Общи условия

Активация на акаунт