Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 134
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Здрасти, мацоранкитейййй..., как е празничното настроение?!.... Mr. Green
Хай`честити ни 20 години демокрация! bg
Ейййй, обещаха че ще ни оправят.....и верно държат си на обещанието - вече 20 години ни "оправят" smile3560

Да ви кажа, не че имам някакъв соцалистически уклон в мирогледа.., ама понякога с носталгия си спомням "старото време".... и най-вече колко чистосърдечно-наивно беше детството ни.. Whistling....
Аз например за първи път чух думата педер*ст към 11-12 годишна, вървейки към училище зад едни какички и неволно слушайки разговора им /едната обясняваше на другата как еди-кой-си от техния клас бил голям педер*ст  Stuck Out Tongue Winking Eye/..... Та аз идея нямайки си какво значи тая дума, но още тогава питаейки дълбок афинитет към учебните предмети литература и бълг.език fiuuuuuu..., изпаднах в дълбок размисъл и семантически разбор.., в следствие на който, разделяйки думата на две части "педи" и "раст" Mr. Green стигнах до гениалното  ideauu заключение, че най-вероятно това е друг образен начин да се назоват хора с много нисък ръст - т.е. на една педя /от "педи"/ порастнали /от "раст"-раста/ от земята rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao .................... Мдамммм smile3560 Joy....
Докато днешните 11-12 годишни не само, че хубавичко ще ти обяснят значението на думата педер*ст, ами ако не дай си Боже им направиш забележка че как не ги е срам да използват подобни думи..., някои по-отворковци може и да те пратят да любиш биологичния си родител от женски пол /или друг близък родственик/, като при това ще ти дадат подробни указания като как да реализираш тяхното мило пожелание... #Silly Twisted Evil smile3544 tongue

Ех, поотплеснах се малко....
А иначе преди 20г. бях в 8-ми клас... и като гръмна новината, че Бай Тошо е свален целият клас дружно се грабнахме да отпразнуваме събитието на лунапарк /виенско колело и още 1-2 уреда/, какъвто нямаше постоянен в Бургас, а предновогодишно бяха изтипосали на площада пред църквата "Св.Св. Кирил и Методий"...и на всякъде цареше едно еуфорично настроение... непознати хора вървяха усмихнати и се поздравяваха....

Линка, това да не е "кашкаваленото суфле на Демокрацията" Mr. Green..., щото по ония години и кашкавалът си беше луксозна храна Wink

mama naci, за съжаление хич не мога да съм ти полезна... Rolling Eyes.... мойта госпоЙца е вече почти на 12г. и от бебешките елачи почти нищо не си спомням Rolling Eyes.... Навремето когато тя беше бебе и имах като твоите проблеми - безсънни нощи, колики, гъбички, и т.н. ми се струваше безконечно и не вярвах на хората като ми разправяха че се забравяло след време.... Ама наистина се забравя - просто всяка възраст си има своите проблеми и на човек му се налага да расте заедно с детето - т.е. съсредоточава се върху решаването на настоящите и постепенно му избледняват предишните трудности в процеса на отглеждане...

Пепита, `ай стига бе.... сериозно ли викнахте полиция заради разсипани бонбони Joy Joy....

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 14:03 от Miss Blondy~Redhat

# 586
  • Larnaca, Cyprus
Ето ме пууууууу най накрая да се вредя до компа Party Party
Пепи екскурзията мина супер .....успяли са да си опазят електронните  игрите слава богу Praynig.....а тия съседки брех голям купон му ударили hahaha да се карат кой хвърлил бонбонките .....утре идвам на кафе и ще им подхвърлим някой друг М&М пред вратата smile3508 smile3508
Линчетези Гюзлеми от вчера приличат на тукашните ПИТЕС сто САДЖИ така им викат обаче тукашните са без нищо вътре но се правят по същия начин  Peace
а по отношение на готвенето с мама най много ми харесваше деня преди Нова година то беше курабийки , готвене, ядене на корем после ей така  261uu
Муцееееееееееее де се покри нито на Скайпчо amiiii нито тук newsm78
мама Нансиза болки след секцио съм чувала че са големи .......пък и зависи как са те клъцнали .....дали не са те заклали повечко  newsm78..имам малко въпроси за да ти помогна ....доколкото разбирам още сте болнички .........интересува ме как му издухваш носа ..... newsm78 питам защото има огромно значение ако не се духа както трябва всичко слиза надолу и предизвиква пустата кашлица .....второ ....гъбичките в устата ли са  newsm78 ако да е възможно да му излизат от антибиотика който му е предписан .....ако има такъв  newsm78
БЛОНДИ ПИШЕМ ЗАЕДНО МАЙЙЙЙЙЙ  Laughing Joy Joy

# 587
Здравейте!!!
Айде и аз да си кажа къде бях преди 20 год на тоя ден. Бяха ни организирали дискотека в училище (голям лукс за нас щото за нормална дискотека трябваше да показваме лична карта на входа, а ние нали все още се водехме малолетни - нъцки). Та идва при мен по едно време класния ни ръководител (нали помните - имаше и такива?) и ми казва на уше: "Съветвам те по най-бързия начин да си обирате крушите с Бенито (тя ми беше най-добрата приятелка, и слава богу- все още е), че след малко ще настане голяма тарпана, защото са свалили бай Тошо". И ние разбира се се изнесохме веднагически. Имахме му голямо доверие на тоя даскал, дано да е жив и здрав и да е все така "голям Човек", дори не го попитах вярно ли е, за мен беше достатъчно че ми го съобщи той. Та изнесохме се от училището и бегом на центъра. А там народ, веселие голямо, наизнесли касетофони, хората се прегръщат и целуват и т.н. Та с това ми е останал в спомените днешния ден.

# 588
Ееееех мацоранки Grinning  Добре е и аз да знам  Sunglasses Че си спомням само прехода и малко преди него, нали съм негово отроче  Wink

Блондева, точно суфлето на Демокрацията е това  Mr. Greenразказваш за педите и растежа  Joy Ей-на, те хората одухотворени от малки  Wink И аз така, само че майка ми скоро ми напомни за една моя детска изцепка: с нея сме на плажа на Балчик, ранните години на демокрацията. Аз съм във водата и след дълго умуване над думичката, започвам да викам към майка ми, която се е излегнала доволно на плажа: "Мамоооо... какво е клитор???"  Mr. Green И така като сирена поне 10-15 пъти, докато жената се опитва да ме прикотва да дойда по близо до нея, че да ми обясни  Laughing

За мъжкия еквивалент пък има друга завладяваща история - мъжете от семейството на моичкия имали традицията да ходят всички на мъжка баня /дядо, татко и 3 момчета/. И нали най-малкият му брат е израснал без майка, след един такъв хамам и докато се разхождали из столицата на острова в неделен ден, изведнъж изтичал пред една жена, почти й смъкнал полата като викал: "Тя има   condomuu, но го крие"  Joy

Днес по случай Демокрацията разказвах на мъжа ми един БГ-гръцки виц, ама хайде после  Wink

# 589
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
Много празна трапезата днес newsm78

Хай`честити ни 20 години демокрация! bg
Ейййй, обещаха че ще ни оправят.....и верно държат си на обещанието - вече 20 години ни "оправят" smile3560

.... newsm10...то,че 20 год.ни оправят да ,напълно съм съгласна...обаче и нии да си сервираме да хапнем пък нека ни е лошо smile3532

обяд на бяла покривка newsm78...дали така ми се струва или навремето бяха модерни мушамите newsm78...на цветя,на плодове и т.н.,но белите покривки кътахме само за гостите newsm78 smile3534......а на тази бобина яхниика все съм се чудела на хората newsm78като кажат ,,днес съм готвила бяла патица,, newsm78брей та горе-долу през ден ,,патица,, hahaha...добрече мама ме светна по въпроса smile3538
Блонди...май-май нашия квартал е хванал влака за лудницата  ooooh!...и то не бързия а експреса tooth...чудя се вече на тяхната простотия...те наистина се чудят как да им мине деня,и ского да се скарат #Crazy...,но това да извикат полиция за бонбонки smile3532...и в приказките го няма Peace
....утре идвам на кафе и ще им подхвърлим някой друг М&М пред вратата smile3508 smile3508

smile3534...малииии  Кате newsm78 ти по-лоша и от сина ми....той като чу,че го обвиняват без да е виновен...  :малко ме е срам да кажа какво направи,и аз даже забележка не му направих Embarassed,но все пак той искаше да си отмъсти,понеже все те двамата със сестра му са виновни...та взе 1 пак дъвки и дъвчи и плю #Crazy...успя 3 да хвърли и му казах,че е достатъчно Blush
Лина...интересно...какво обяснение ти е дала мама newsm78
Мама Нанси...и майта голяма вече(2 год.)беба...я бяха научили в клиниката на биберон...аз имах кърма,но трябваше да се истискам,че да го сложа в биберона и да пие.... #Crazyи така по цял ден..почти нищо не правех...само мляко стисках #Crazy...и ми се разраниха гърдите newsm45..много бях бясна,когато един ден казах,че няма да я кърмя повече Twisted Evil...просто много ме болеше..и реших да започна на сухо мляко(беше на 3 мес),но уви смених много видове и нищо newsm78детето се скъсваше да реве..пробвах с прясно no...накрая снаха ми каза,да пробвам с бисквити и млако Peaceно аз не сложих кис.мляко а прясно...и започна да пие и да се храни..но не и стигаше...и аз започнах с домашни супи и дец.каши преди да има 5 мес....но детето се успокои Peace...а като кажех на някои,с какво го хранех и започваха blahblah blahblah..и предпочитах да си мълча Peace..а на педиятъра и дума да не става да му кажа smile3505...моя позната я съветва до 9мес.само на пюрета и то готови и всичко смляно #Cussing out.....а сега е на прясно мляко ,но рядко пие...сина ми и той спря на 8 мес.да пие мляко и му правих прясни сокчета Peace...а проблема с автите newsm78имах го до 6 мес...постоянно...докато се изчистят и пак на ново smile3511...кремчето е ефикасно Peaceмажи колкото време е нужно,и това ще го израсте....това бяха думите на педиатъра след като 4 мес.не можахме да се преборим с тях ooooh!..какво ли не опитахме...и наистина от самосебе си спряха newsm78...просто беше пораснала newsm62...незнам...успех и не се притеснявай много....така са децата newsm10

# 590
здравейте кукли4ки,днес моя дивак не благоволи да поспим като хората ooooh!
кату6сополките ги махам с помпи4ка,а за това 4е може да е от антибиотика сега като ми каза се сетих,4е вярно има вероятност да излизат гъби4ките.Гъби4ките са в усти4ката му и аз се притесявам да не да са отишли навътре newsm78освен по ези4ето да има и в гърлото му и за това да продължават да излизат.А за това как са ме срязали незнам,но след тия 3 дена мъка после не усетих кога е минала болката,щом на 2-я си преглед бях се нагиздила с рокля.... GrinningАбе то да ти кажа забравя се,само дето незнам кога ще смъкна щкембенцето smile3506
рерita-1977вярно е 4е като кажа на някой 4е не яде мляко и се по4вааааа...големи приказки #Crazy сега хапва сутринта в полузаспало състояние колкото го излъжа мляко в 11h зелен4уково пюре(цяло) и дояжда с каша следобед в 16h плодово пюре (цяло) и пак с каша дояжда и ве4ерта пшени4на каша и десерт плодово пюре колкото иска.А за това тук какво казват педиатрите,вода да не се давало до 4-я месец аз съм против,тук много късно дават други неща.На нашия педиатър като му казах 4е харесва кашите каза ми да яде каквото му харесва.И така  Simple Smile

# 591
Блонди...май-май нашия квартал е хванал влака за лудницата  ooooh!...и то не бързия а експреса tooth...
Пепиткин Joy Joy....викаш кварталът целият е тръгнал към изчуруликване.. ku-ku smile3532.... Да знаеш, това ще е само от големите жеги дето ги има у Кипрото и траят горе-долу половината година... та от тая гледна точка имат извинение хорицата за лудостта си hahaha особено местните...ъм`чи то тях жегата си ги е повредила по рождения... smile3534 /разбира се вашите мъжове правят изключение Mr. Green  bouquet/

Муцондре, айде бе.... изчака ми се чакалото да гледам снимките от РД на твоята бонбонка Алекс
Дани и ти нищо не си качила още в Кукунделата... Whistling от РД на адаша на гореспоменатата госпоЙчка newsm78

Весич, много кратко и тясно по темата включване направи днес... - досущ кат`едно пионерче рапортува.. smile3560

Хъммм.... Outta Joint..... fiuuuuuu..., пък на мен Линче, ми`Й по-интИреснУ Ут`де твойте малки невинни детски ушета са я чули тая думичка насред моретУ...  angel008

# 592
Здравейте
и Честит празник на празнуващите   Hug  Joy  Joy  Joy

Добре дошли на новите мами  Hug

rokita   едно телефониране до посолството ни мисля,че ще ти даде по-ясен отговор на въпроса.Роси ако си я спомняте роди тук и си поиска на детето да бъде издаден български акт за раждане.Не се е оплаквала,че детето е с две имена и т.н.Значи може  Wink

Кати нали вече ходя в болницата и там са едни младоци...та затова не могат да кажат със сигурност децата какъв пол ще е бебчето Grinning  Laughing  Mr. Green

Лина и на мен ми се доходи в "студентския" ми град Пловдив.Айде другия път ме вземете и мен  Mr. Green
Много ми хареса детската ти изцепка  Joy Joy Joy

Оставям ви,че напоследък не ми остава време за нищо.После пак ще допиша,за да дам по-подробен отчет  Party

# 593
 Mr. Green
И на мен ми е интересно, но не си спомням... а мамето не смея да питам, че да не я притеснявам още  hahaha Но и аз да трябва да обяснявам на мое или подопечно 6-7 годишно момиченце, и аз ще скалъпя нещо несмаслено на момента  Whistling
Хъммм.... Outta Joint..... fiuuuuuu..., пък на мен Линче, ми`Й по-интИреснУ Ут`де твойте малки невинни детски ушета са я чули тая думичка насред моретУ...  angel008
А това е още по-интереснУ.....Ни 'нам   154uu

Аааааа Цвети се появи... тъкмо мислих къде зачезнала  Heart Eyes Супер град за студентстване  coolcool А изцепката   nnnuu Пишем заедно  Hug

# 594
Блонди, верно като прилежно пионерче си израпортувах bowuu
Напоследък минавам на тагадък през форума и само телеграфно се разписвам. Нещо нямам настроение за многословни излияния.

Пепитке, много апетитна трапеза си наредила, ще се курдисам и аз на бялата покривка и "наздраве" на празнуващите, че то си е баш за празник - 20 години "оправяне" Laughing
А по повод на комшиите, навред ги има такива, абонирани за "Експреса за лудницата". С мъжа ми оня ден си говорихме, че ако бяхме записвали всички комични и трагични случки, на които сме били свидетели, сценарий за сериал тип "вразилианико" щяхме да имаме досега. Че и продължения щеше да има... Joy

# 595
Весич, и аз съм так на приливи и отливи със словоизлеятелността Whistling.., но глей`ш ли кви безотказни рефлекси ни е създал соц-строя, че и 20г. по-късно още се включват smile3560 ---> говори ни се , не говори... изрядно да рапортуваме smile3519

Линче, апропо като стана въпросза педе-растежа Mr. Green Whistling.., та се сетих да ви пусна тук, та да се посмеете, един уникален образ от "Комиците" Карл Педерфелд rotfImbo rotfImbo

Хубава вечер ви пожелавам аз- старата УФСЪ Блонди, овчици мои... и..

# 596
  • София
Ето ме....наистина нямам време за нищо!!!!  Rolling Eyes
Още не мога да прочета назад, а вие пишете ли....пишете...

В работата подготвяме едни проекти и
е меко-казано лудница! Crazy #Crazy А, пък и аз нали
отскоро съм в сферата на европейските фондове  Mr. Green доста ми е заето!
Но се справям все по-бързо и ефективно и ще ми остане надявам се
скоро повечко време.

Само да ви пожелая спокойна вечер и ще кача снимки...утре! Обещавам! Hug

# 597
В работата .....е меко-казано лудница! Crazy #Crazy А, пък и аз нали отскоро съм в сферата на европейските фондове  Mr. Green...
Аааа, ето значи кОго ще държим отговорен за източването на европейските фондове.... tongue hahaha Joy Joy

# 598
В работата .....е меко-казано лудница! Crazy #Crazy А, пък и аз нали отскоро съм в сферата на европейските фондове  Mr. Green...
Аааа, ето значи кОго ще държим отговорен за източването на европейските фондове.... tongue hahaha Joy Joy
Аааааа... и аз преброих всички Уфси по Сапарта, по документи, та ако нещо бат Бойко не е доволен, можете и мен да държите отговорна... Муцка май не е по фермите  Wink Joy

# 599
  • София
Не съм я.... Mr. Green
Аз съм по оперативните програми, пречиствателни станции,
водии и канализационни системи и ей таквиз европейски работи с местно значение... Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт