SportsDirect.com - 4

• 49 497
  • 802
  •   1
Отговори
# 735
  • у дома
badi
изичсти си кутията ,моля
Извинявай, изчистих я вече.

# 736
  • Балчи-Варна
badi
изичсти си кутията ,моля
Извинявай, изчистих я вече.
писах ти,и почти оформихме поръчката за утре

# 737
  • Варна
Искам да призова към коректност в темата! Naughty За мен не е особено нормално, да получавам лични съобщения от хора, искащи да се включат в поръчката, която организирам, и после същите да ми пишат, че някой друг, организиращ поръчка от региона, им е писал и ще се включат в неговата. Разбира се, всеки има право на избор към кого ще се включи, но ми е абсолютно непонятно това агитиране на ЛС и отмъкване на хора от други поръчки. За съжаление и в другите теми, същите хора, пускащи общи поръчки, действат по този начин. Sick Нали идеята на всички нас е да успеем да се организираме в определен срок?! Получава се така, че останалите хора трябва да изчакват по-дълго, за да се намери нов човек, който да допълни сумата до 300 паунда, за да излезе доставката толкова, колкото сме се разбрали Rolling Eyes

# 738
  • Балчи-Варна
чоколина-подкрепям те напълно-и на мен ми се случва често така и се бавим....и бавим другите,които са сигурни,но така ще е....

# 739
  • Дивия Северозапад
Gul4y, извинявай, аз пък помислих че ти си тази, тъй като си от същия регион, явно този път интуицията ми изневери.

# 740
  • Балчи-Варна
Gul4y, извинявай, аз пък помислих че ти си тази, тъй като си от същия регион, явно този път интуицията ми изневери.
ами то няма логика-та ние с нея сме от един регион-няма как да идват при мен-че да съм по близо

# 741
има ли някой свободно място за поръчка от около 100 паунда ? (за София става дума)

# 742
Харесал съм си малко дрешки от www.sportsdirect.com
Доставката до БГ е 30 лири.
Има ли желаещи да си делим доставката?

Условия:
- пускам поръчката като се съберем минимум 6 човека, т.е. делим по 10-12 лева
- за курса на лирата ползваме фиксинг "Продава на ДСК банк"
- при интерес ще пратя сметка, по която да ми преведете парите
- максимум по 2 две стоки на човек
- за София може и да се видим, за да предам пратката
- за страната ще ги изпратя с БГ пощи

Разгледайте www.sportsdirect.com и ако решите ми пишете на ЛС, но само сериозни.
Вече сме двама.
Още 5 човека и ще пусна поръчката.
Ние сме двама приятели и си търсим още хора.

# 743
  • у дома
Ако някой носи номер 42 може ли да ми каже в сайта на кой номер отговаря...

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 22:28 от svetlaem

# 744
Искам да призова към коректност в темата! Naughty За мен не е особено нормално, да получавам лични съобщения от хора, искащи да се включат в поръчката, която организирам, и после същите да ми пишат, че някой друг, организиращ поръчка от региона, им е писал и ще се включат в неговата. Разбира се, всеки има право на избор към кого ще се включи, но ми е абсолютно непонятно това агитиране на ЛС и отмъкване на хора от други поръчки. За съжаление и в другите теми, същите хора, пускащи общи поръчки, действат по този начин. Sick Нали идеята на всички нас е да успеем да се организираме в определен срок?! Получава се така, че останалите хора трябва да изчакват по-дълго, за да се намери нов човек, който да допълни сумата до 300 паунда, за да излезе доставката толкова, колкото сме се разбрали Rolling Eyes

много си права chockolina,постоянно ми се случва да разделям поръчки да ги пускам по-късно защото някой не е превел навреме или се е отказал защото ще пусне при друг.Тези хора които агитират на лични са същите които се бяха записали в моя поръчка ,отказаха се в последния момент и сега пускат сами.Те си знаят .Ама нервите остават за нас...

# 745

Александра85-да те помоля за сантиметри на този линк,който си дала:
http://www.sportsdirect.com/adidas-lk-trainer-iii-cf-infant-022010  размер  С6...за момченце на приятелка,страхотни са и аз ще поръчвам.

[/quote]

Стелката е точно 15см.... Hug

# 746
Не съм агитирала на лични. Но ако не се съберем достатъчно хора за поръчка за 300 лири, бих я пуснала до английски адрес. Малко ще се забави, но хората отново ще си получат нещата.

# 747
Не пиша много, но чета редовно. Е, сега не се сдържах...
Мисля, че някой хора, които претендираха с коректност и се възмущаваха на останалите, точно те превърнаха нещата в печалбарство. Мисля, че те си знаят кои са.

# 748
И аз да кажа че съм възмутена,опитвам се от две седмици да събера 5човека за да мога да пусна поръчка на 2 приятелки,всъщност да станем 7.Ама немога да се натпреварвам за да се запише някой при мен ooooh!И затова ще си чакаме може и още две седмици Thinking

# 749
  • Варна
Момичета, мисля скоро да направя първата си поръчка от сайта (като се включа в някоя обща поръчка за Варна), но имам преди това няколко въпроса.
Тази долничка на Барби http://www.sportsdirect.com/barbie-jog-pant-infant-308009 някой ако я има в размер 4-5 или 5-6 години, много моля да ми измери крачола от чатала колко см е.
Този суитчър на Airwalk http://www.sportsdirect.com/airwalk-logo-hoody-infant-312050?colcode=31205002 ватиран ли е или тъничък и въобще хубав ли е?
Този суитчър на Скуби ду http://www.sportsdirect.com/scooby-doo-lined-hoody-infant-boys-317018 знам, че много майки са го взели. Ако може да ми помогнете с размерите за 2г или 2-3г и въобще дрехите на Скуби Ду уголемени ли са или съответстват.

Предварително ви благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт