опасно ли е

• 2 727
  • 48
  •   1
Отговори
Здравейте,може въпросът ми да ви се стори глупав,но аз много се притесних!През ноща мъжа ми е налял в стерилизатора на бебето минерална вода,знам че то не трябва да пие такава,та въпросът ми е като съм му давала после от тези шишета дали и колко от тази вода може да е попаднала в организма на бебето?Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 16:08 от Сесил

# 1
Не, не е опасно Peace

# 2
Е, чак пък опасно, не се притеснявай.  Peace

# 3
Аз отначало помислих,че е пило бебето от минералната вода,и щях да ти пиша,че не страшно.Пък ти си се притеснила дали не е останало по шишето Laughing
Категорично те успокоявам,че няма абсолютно никакъв проблем bowuu

# 4
  • Варна
Не е опасно. Не е страшно и ако веднъж пийне минерална вода. Не се шашкай толкова PeaceМоже да е бебе, но не е толкова крехко, че няколко капки вода да го повредят

# 5
  • Някъде там на юг...
Спокойно  Stop Не се шашкай толкова от една вода, че после не те виждам  Crazy

# 6
Благодаря за бързите отговори,наистина много ме успокоихте!

# 7
  • Пловдив
Не е опасно.  Simple Smile Ама мъжът ти друг път да те пита преди да прави нещо за бебето, че може да стане някой гаф.

# 8
Аз отначало помислих,че е пило бебето от минералната вода,и щях да ти пиша,че не страшно.Пък ти си се притеснила дали не е останало по шишето Laughing
Категорично те успокоявам,че няма абсолютно никакъв проблем bowuu

Laughing И аз така!

# 9
Не се притеснявай.Аз стерилизирам с изворна вода и до сега нямам проблеми.

# 10
  • варненка от София
Не е опасно, разбира се. И защо си мислите, че водата от чешмата няма никаква минерализация? Според мен е излишно такова втелясване по въпроса. Гледай си детенце по-лежерно и с по малко притесния и ще ти е в пъти по-лесно и приятно.  Peace

# 11
Спокойно, бъди сигурна, че няма никаква опасност за бебето.

# 12
Не, не е опасно не се притеснявай.

# 13
  • София
чак опасно не е, и аз не мисля че от малко нещо може да му стане, все пак не ви е практика а единичен случай  Peace

# 14
Не, не е опасно не се притеснявай.
И аз съм на същото мнение! Peace

Общи условия

Активация на акаунт