Педиатри, вътрешни болести, GP-та - гр. Пловдив

• 140 194
  • 225
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Момичета имам нужда от помощ - преди 9 дни родих моето слънчице , понеже се роди само 2120 гр още е неонатологичното отделение в Окръжна болница , за частни прегледи съм избрала док Стойчева, но спешно трябва да избера педиатър и по ЗК . По принцип съм от Кичука , но по важното е човека да си разбира от професията и най-вече да има опит с по-малки бебенца - ако познавате такъв моля помагайте   Praynig

# 91
вече четири години ползваме услугите на д-р маткунска от дкц4.  bouquetза нея.за мен тя е страхотен педиатър,няма да изпадам в детаили,но детето ми е меко казано болнаво.ходили сме при доста от тези за които прочетох тук,но тя е наистина добра.друг добър д-р е бифшият завеждащ отделение на 1ва градска болница пулмолог-доц.пачев.след изписана смъртоносна направо доза АБ от Миленков и диагноза много тежък бронхит,поставена пак от въпросния се оказа че изобщо не сме за антибиотици #2gunfire и добре че беше доц.пачев,ако имате проблеми мамета ходете при пачев,работи с здравна каса в частен кабинет,а за джипи препоръчвам маткунска.за унг пък д-р милинич от каспела

# 92
Никак не съм доволна от Д-р дамянова (ДКЦ1). Там се чака часове, с или без записан час. С час чакаме над 1 ч, оправданието и е че тя не е спряла работата си с пациенти. Има много записани при нея, но не е нормално да се чака толкова.
Освен това не е никак любезна, държи се сопнато напоследък, никога не е на разположение  на JSM.

# 93
Дамянова е ужасна!!! Беше ми навремето личен лекар. За 1 болничен ме е карала да чакам ученици, които имали профилактичен преглед. Наложи се да дигна скандал понеже бях с ужасен мигренозен пристъп и не издържах да чакам евентуално по някое време да ми издадат болничен. А и като специалист нищо не струва.

# 94
Доволни ли сте от доктор Дюлгерова,Тракия?Бяхме при Велева,но тя се премести в Кичука,а и отношението и се промени и ни се налага незабавна смяна

# 95
Моите деца също са при д-р Корудова- момиченца на 2мес и на 4г..Много сме доволни.Моя приятелка също са при нея.Живеем в Гагарин и си правим една разходка покрай р.Марица до кабинета й  Simple Smile .От там вземаме и детската кухня.Пиши ми ако си наблизо .Може да ходим заедно.

# 96
Днес направихме опит да си осигурим услугите на педиатър от ДКД1 - Пловдив. За съжаление д-р Заимова е с твърде много пациенти. Д-р Баева прояви вече описаната в тази тема "любезност" и се държеше като богопомазана. Та при всички допитвания до работещите педиатри /няколко бяха в отпуск/ единствено д-р Попова се ангажира. Тъй като от всички прочетени мнения в този и др. сайтове, никъде не намираме отзиви за нея искам да помоля някой, който има впечатления да ги сподели. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 97
Момичета,бихте ли ми дали координатите на доц.Пачев,благодаря ви предварително,а всъщност някой ползвал ли е услугите му и дали сте доволни?

# 98
Здравейте! От доста време не е писано тук. Дали ще може някой да ми препоръча добър личен лекар в Кичук Париж или Смирненски. Прочетох цялата тема дотук, запомних името на една препоръчана от вас лекарка - д-р Шопова, днес бях в ДКЦто в К.Париж, но ми казаха, че няма такава. Може ли някой да ми даде по-актуална информация? Тъкмо се връщам от гореспоменатото ДКЦ и ми е противно в душата - пълна, вмирисана на застояло чакалня, лекари(явно доста добри) с табели на вратата, че не приемат нови пациенти, сестри или не знам какви на информацията, които се държат сопнато и  като полугосподари на вселената. И ние си плащаме за тази тотална мизерия. ....... Знам, че тук коментирате най- вече детски лекари, но все пак ако някой може да ме посъветва ще му бъда благодарна

# 99
Marigue,аз съм писала назад в темата за д-р Шопова,но наистина от доста време не е вече там кабинета й,а на ул."Малгара"/това е пресечка на ул"Димитър Талев",втората вляво след бензиностанцията,като се движиш от автогарата/.Аз,вече не съм нейна пациентка,/но цялото семейство се записахме при д-р Дипчикова,която е педиатър на децата ми от доста време и сме много доволни-тя също е в Кичук Париж,на ул"Кичево"/,но за д-р Шопова мога да кажа,че е много мила и внимателна,изслушва...вдига си тел. и има почти винаги лекар на разположение в кабинета/когато нея я няма,има заместник/.Минус е,че има много баби пациентки които честичко я посещават заради милото отношение и рядко се случва да не се чака при нея,но това да е проблема.....Ако те интересува-пиши на ЛС,ще ти дам телефон и по-точни обяснения.
А ако искаш повече мнения по темата,прочети и попитай тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.0

# 100
Препоръчвам доктор Велева!Наскоро е в Кичука,беше в поликлиниката в Тракия,но се премести!Специалист е и  е много внимателна!
Кабинета и е до РУМ Родопи

# 101
Благодаря на всички за отговорите, златни сте момичета!!!!!

# 102
Първо пробвах с д-р Велева, че ми е най-подръка. Каза ми, че приема само деца...Продължавам по-нататък

# 103
Момичета, спешно ми трябва мобилен телефон на  д-р Виолета Груева-педиатърката Praynig Praynig Praynig

# 104
Момичета,дайте и на мен съвет. EmbarassedДъщеря ми роди преди 3 дни,чака ни избор на педиатър,а отскоро е на присечка на Капитан Райчо.Не ни е познат много района.Изчетох темата,освен Д-р Пепеланов,(така ли беше) някой друг?!Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт