ПЛЕТЕМ плетеници на блузи, рокли, ръкавици

• 150 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм бясна не ми стигна преждата за шала, дори за шал-яка няма да мине, тъй като е прекалено малко - само 50 см, а с остатъка дано направи поне 60.  Praynig

Пепито, много ми хареса този шал. Може ли да те помоля за схемата  Praynig.

# 226
Здравейте, момичета,
Аз още нищо не съм показвала, но в момента довършвам един елек за домашно ползване от останала вълнена прежда - различни цветове и когато го завърша, ще го покажа. Вече си харесах следващото, което ще плета, но имам един въпрос към опитните плетачки, а тук май всички са такива, ревера на този модел допълнително ли е плетен или само горната част е допълнително, а другото е наддаване или...  newsm78 ? И още нещо - колко ли грама прежда ще ми трябва? Благодаря предварително!   bouquet
И от къде мога да си закупя такава прежда?
Извенете ме, много въпроси станаха, дано не досаждам.  Flutter

# 227
  • в баира
zoo и Steisi: Много са ви хубави терличките!
zoo: За колко време идва преждата от Пловдив и колко са пощ. разходи?
Queen of wind: NORO можеш да си я поръчаш от онлайн магазин от чужбина. Но цената й е непоносима.
dani t : Идеално за синьото сако.
Сбъдваща мечти : Ако можеш снимай дрехите. Още помня онези дебели плетива за зимата, много ми харесаха. Жалко, че не се виждаше кройката, за да изплагиатстваме.  Mr. Green

# 228
Привет, момичета, снощи нямах време да се сним с водораслото, но ... обещавам да се.

Аполонче /Луна/, браво бре. Аз и това немога да докарам с едната кук.  Hug

Зоо, Стейси - направо сте за номинации пак с тия шукаритетки.

Нел_66, реверът според мен е плетен заедно с жилетата. Само якичката горе на вратлето е отделно зашита. А за преждата - кашмир пише. Намерих ти я тук! Успех в плетките и да показ после.  Heart Eyes

Ей, шлаусите на чантите голяма мода, мамета плетачки.  Joy

Това, с което е прикрепен шлауха се нарича "свинска опашчица", прикрепят се кабели с нея по принцип.  Blush

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:28 от big pufana

# 229
нещо сладурско
суха мащерка благодаря  Grinning

# 230
моля да ми кажете как се плете двоен ластик

# 231
Здравейте дами, от време на време хвърлям някой поглед на темата ви и се възхищавам на умението ви да създавате такива красоти.   bouquet Аз не умея да плета на две куки, но се справям на една. В друга тема видях тази книжка Мисля си че съм я мяркала сканирана със всичките схеми в нея из линковете, които давате, но не успях да я намеря. Много много ви моля някоя от вас знае линк да ми го изпрати. Спомням си че имаше доста интересни моделчета. Благодаря предварително   Hug

# 232
Нел_66, реверът според мен е плетен заедно с жилетата. Само якичката горе на вратлето е отделно зашита. А за преждата - кашмир пише. Намерих ти я тук! Успех в плетките и да показ после.  Heart Eyes
big pufana , много ти благодаря!   bouquet Ще покажа, разбира се, но не знам кога ще е ... Като гледам модела - иглите са дебели, плетката е предимно лицева, май бързо ще стане, само тоя ревер ме притеснява доста, може и да го променя... ама пък е хубаво така...  newsm78

# 233
Момичета да почерпя днес моята дъщеря става на 1 годинка  bdbaloni

# 234
  • София

Ами Коутс ги продават - можеш и да поръчаш - ама цените им са малко...  Party

# 235
Аз сега завършвам шапката на една кука за детето и после,непременно ще я снимам и ще ви я покажа Flutter

# 236
# 237
янка милкова , да ти е жива и здрава   bouquet

# 238
  • в баира
моля да ми кажете как се плете двоен ластик
1 лицева, втората бримка се прехвърля на иглата без да се изплита - така се редува до края на реда. На другия ред същата работа.

# 239
благодаря за отговора

Общи условия

Активация на акаунт