Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 768
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 420
На мен ми е любопитно какво трябва да е направила една жена за да и посегне мъж?
И на мен ми е любопитно. Обикновено побойникът просто си търси поредната причина, за да се начеплези. Няма постъпка, която да оправдава посягането над жена. Както беше отбелязано и на още едно място тук, това е углавно престъпление.
Да му покаже,че струва повече от него,да покаже че има СВОЯ  воля,да изрази несъгласие...
извинявай, ама ако трябваше да ме бият за това, че имам своя воля и изразявам несъгласие и занм колко струвам, щях да съм нонстоп пребита.
От личен опит ти казвам че бият и за това...Както се каза по нагоре-избиване на комплекси.

Е,за един бой ли да си тръгна?
Не съм аз човека който да ти каже кога да си тръгнеш.Границата на търпимост при всеки е различна.
Аз също не си тръгнах заради един бой...

# 421
Спокойно.Моите думи в тази тема не ги приемай насериозно.

# 422
Здравей!  bouquet
Моето мнение е че щом ведъж си е позволил ще те удари пак! Защото какво ще го спре следващият път когато го ядосаш? Той си мисли щом веднъж си му простила ще му простиш пак и пак и пак... Нима човек който те обича ще иска да те нарани? Аз лично не бих му простила ако ми посегне.  Crossing Arms

# 423
.... виждам ,че темичката е малко стара, но да се оплача и аз  Confused
Приятелят ми, с който сме  заедно от 9г ми е посягал точно 3 пъти....  първият път беше още в началото, аз 15годишна хоиках и го лъжех, накрая тои разбра за едно момче с което бях излизала 2,3 пъти и ми удари един шамар. Като всички момичета  и аз си мислех ,че ако някои ми посегне ще го зарежа на минутата, че повече няма да го погледна и така........да ама не! Даже аз се чувствах/м виновна за този случаи ,дори не се сърдя . Втория случаи беше 3,4 г по късно след голям скандал не помня за какво , ме удари за втория път!!, този трудно го преглатнах, тъй като по никакъв начин не го бях заслужила... за мен карането/викането не е причина да удариш някого. Naughty ..Последният случай беше съвсем на скоро, има отвратителен навик да се боричкаме ... и в момент на ярост без да искам му заших един шамар, тъй като ме беше захапал малко по силно .. Tired ужким на сега..при което тои ми отвърна  Shocked , да си го върна му издрах цялата ръка ,а тои се разбесня и ме удари този път го гърба...това беше... После не издържах станах и излязох от стаята, след като се успокоих се върнах и му казах ,че аз със него съм била до тук и да си събира багажа. Попитах го как може да ми посяга, а той взе да ми обръща темата и твърди, че аз съм виновна като съм го удряла тои нямало да ме търпи..И ако му ударя още веднъж щял да ме пребие  #Crazy  ... еее аз кат че ли някога ще тръгна да го ударя без причина  Crossing Arms.......
След всички тези случки много е съжалявал, никога не е имало побой, блъскане или някакво друго насилие освен тези шамари, но честно казано за мен и те не са малко...Много много съм сърдита и незнам какво да правя. Бяхме решили да се женим и да имаме семейство в края на тази година, но в момента изпитвам страх да не направя най- голямата грешка в живота си. От една страна е невероятна грижовен, би направил всичко за мен , никога не ме е лъгал и би бил най- страхотният баща... но от друга страна е толкова НЕРВЕН, че някои път не се търпи,има и навика да обижда понякога , трябва все по неговата да става   #Cussing out
   Не че и аз съм лесна , изобщо даже и все пак... опитвам се да мисля...но в главата ми е хаос, всичко онези гласове - удари ли веднъж ще го направи пак в комбинация с неговия нервен характер  ooooh! , от дурга страна наистина са били само шамари, не става въпрос за някакъв побой,... Притеснява ме ,че не сме даже женени още , а тои си е позволил това! ..а от друга страна -да оставя ли тази 9г връзка която съм градила толкова време, човек които знам със сигурност ,че  и след 9г ме обича безумно много, грижи се за мен,и би бил страхотех родител  newsm78.......наистина съм объркана.
  Много съжалявам за дългия и на части объркан пост, просто исках да бъда колкото се може по обективна и да представя нещата така както са.   Осъзнавам че решението, мога да го взема /и ще го взема/ само аз, а не този форум  ,.. но и винаги съм била на мнение ,че някои неща се виждат от страни много по-лесно. просто бих искала да чуя вашето мнение

# 424
  • Бургас
и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...
Откъде я изровихте тази стара тема, бе хора Mr. Green
На въпроса : НЕ. Мъжът ми никога не ме е удрял, дори не ми е крещял. Ако се случи (да ме удари), той знае прекрасно, че втори път няма да има, защото повече няма да бъде с мен. Naughty
п.п.1 Явно обаче съм имала щастието и късмета да съм заобиколена от истински Мъже, защото по принцип мъж никога не ме е удрял.
п.п.2 Ако те е ударил веднъж, колкото и да съжалява, ще те удари и втори път, почти сигурно.

# 425
   ! ..а от друга страна -да оставя ли тази 9г връзка която съм градила толкова време, човек които знам със сигурност ,че  и след 9г ме обича безумно много, грижи се за мен,и би бил страхотех родител  newsm78.......наистина съм объркана.

Толкова безумно те обича,че от обезумяване понякога ти лепи шамари?!И бъдещото ви дете ли така ще пошляпва,като го ядоса?!
Съвет няма да ти дам,защото тези неща всеки сам си ги решава.Няма как да налееш нещо в чужда глава.Само ще ти кажа,че когато един мъж един път удари,той ще и повтори и т.н.Всъщност ти вече знаеш,видяла си че е така.Нямам идея до колко,как и до кога ще те обича,но съм сигурна че шамаросване ще има и друг път.Да не говорим,че с годините,особено като се появи и дете и отговорностите станат повече,хората стават още по-изнервени.А ти сама казваш,че е нервен ...от сега.
Ако съжалявам за едно нещо в живота си,то е че не напуснах бившия си мъж още след първия шамар.

# 426
  • София
CSmile, аз също живея с нервак и то уникален. Но НИКОГА дори не му е минавала мисъл през главата да посегне на когото и да било, камо ли на мен. Така както ги описваш нещата, ми звучат много кофти. Не стига че те е ударил, но те е изкарал и виновна - за мен това е началото на системен домашен тормоз. Не си го причинявай!

# 427
CSmile , ударил те е три пъти,въпреки ,че много те обича...
Бъди сигурна,че ще има и четвърти,и пети, и шести път...
Когато нещо не му изнася,когато го нервираш,когато детето вика по-силно,отколкото "трябва" ,пак ще летят шамари...а може и нещо повече...
Щом досега не се е спрял,защо си мислиш,че никога повече няма да посегне?!
И какво ,като от 9 години си с него?
Била си на 15,значи сега си на 24...толкова си млада.
Има страхотни мъже,които изобщо няма да се сетят,че могат да те ударят,когато не стане на тяхната...
Не ти давам съвет,само ти казвам,че нещата няма да стават по-розови,напротив!   Peace

# 428
...прави сте ,да . Чудя  се на себе си ,как съм подминала и забравила старите случки толкова бързо newsm78 ....
Ако бях прочела някоя чужда тема преди време, щях да казвам тая луда ли е какво.. Shocked , но като ти е на главата е съвсем различно. Все търсиш  някакъв начин да го оправдаеш пред себе си- аз го предизвиках ,аз незнам си какво   #Crazy луда работа.
  А от къде ми е набито в тъпата кратуна ,че идеални хора няма и тези случки за толкова време не са нищо....Боже, чак се дразня на себе си  ooooh! Sick

# 429
  • София
Не ка се пробва.....Пък ще видим кой кого....

Откъде я изровихте тая тема Tired

# 430

Да ако те е ударил веднъж ще има и втори и трети и т.н
Мен не ме е удрял мъжът ми.

# 431
Що не си пусна собствена тема, а не да се чудим, откъде изскочи такава стара тема от нищото!

# 432
  • София
CSmile, ще те тупа и тогава ще ти още по-трудно да се измъкнеш, защото, видиш ли, ще сте женени. Бягай, от опит казвам,че шамарите на насилника никога не спират и че мъжете не са се свършили.

# 433
Не пуснах нова тема, тъй като  понякога се дразните ,че има подобна...... моя грешка

Наистина е трудно след толкова години да убедя най-вече себе си , че тези шамари могат да значат голям кошмар в бъдеще. Това съмнение ме изяжда отвътре.  Дали се вманиачавам в шаблоните..... Моя е грешката ,че съм стигнала до номер 3  Confused колко по лесно щеше да бъде преди години ,даже нямаше да се обърна назад. И пак казвам от една страна изключително нервния му характер, ме кара да настръхвам ,а от друга - изключително нежен и обичлив човек, в смисъл- абсолютно винаги съм се чувствала обичана, уважавана и т.нат..    побърквам се от мисли, че и вас занимавам   bouquet  .

# 434
Е, CSmile няма за какво да се извиняваш - има тема пишеш - стара , нова, все ще има недоволни. Ако беше пуснала нова - някой щеше линк да ти даде към тази и да промърмори. Не си насаждай чувство за вина за това, ти е подобно на това , че се чувстваш виновна, че приятелят ти те е ударил.
Но се спасявай момиче - докато е време. Hug

Общи условия

Активация на акаунт