90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 442
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
vesyy,благодаря за следобедното кафенце.Много добре ми дойде.
Ами аз вече съм с нова главица- трябва да внимавам какви ги върша,че не оставих  smile3511( коса за скубане),но в армията ще ме вземат от раз. Joy
Харизанова- хапни и плод.И това с упойките е добре-дано скоро ти свършат мъките със зъбките и срещите със зъболекаря.
Хайде за сега толкова  от мен-после ще намина пак да ви видя. Hug

# 121
Гаргамелче , честита ти нова главица!Можеш да ни се представиш, при желание.

Аз от зъболекарката не се тревожа.Много е внимателна.Кофтито беше, ако пак ми избиеха алергиите.За плодовете ще видим.Искам да проверя себе си, дали мога да си легна само на вода.При други обстоятелства е ставало.Днес готвих зеле на мама, че предния път като го готвих за мен и само се облизваше.Каза, че било много вкусно.Днес беше осъвременен вариант-с дафинов лист. Wink Имах дилема дали да му слагам чесън, ама не исках да осмъртявам алерголожката и го оставих без.

# 122
gargamel честита ти нова глава.
Мимозка-та ти можеш да издържиш душа(за разлика от мен). Ето тя вечерята дойде вече.
Момичета аз днеска се издъних на плодовия. Пиемам бухалки от всички. Ядох 2 ябълки, 2 чушки със сирене(без яйце сурови) и 5-6 маслинки. До лягане ми се полага най-много една ябълка пък утре ще видим кантарев какво ще каже за безволието ми. Направих супа топчета на мъжо без ориз ама и аз ще ям утре от нея нали съм белтъчна пък те топчетата са уж от кайма.
Преди малко се върнах от разходка с малката - ма то много хубу времето направо да не повярваш. Днеска като викам на свекито че ще я изкарам болна тя вика де ще я водиш още да са разболее. Тя най-много да оздравее малката на чист въздух.
Ох стига съм спамила темата.
И последно за протокола - днеска съм изпушила само 4 цигари  newsm44
Хайде  wavey

# 123
Фиданчици,  Hug
минавам да се разпиша-на обяд хапнах прясно зеле на фурна и едно парче сирене,за вечеря ще е пиле на грил,купено,че хич не ми с готви тази вечер,нали неспах цяла нощ.

polq29 ,съжалявам,че ти е болно детенцето,дано бързо да се оправи  Hug

Гледам,че коментирате смесването на белтъците,та да се изкажа и аз-предния път като правих диетата съм ги смесвала и не съм спазвала правилото за едно и също и на обяд и на вечеря и пак съм имала добри резултати.За месец и половина свалих 7 кг.Но това е само мое мнение и мое решение  Peace
Да се изкажа и за водния ден-не веднъж и аз и Ели сме казвали,чи след водния ден много се зацикля и по-добре да се направи плодов.

Добре дошли на всички нови момичета   bouquet

# 124
Водния си го направих плодов.Да видим какъв ще е резултата.Хапнах половин банан, 1 киви и 2 сливи.Това ще ми е до 20ч.И после вода, вода и пак вода.Пък комбинацията от сливи и вода знаете къде води smile3550 , така че отвсякъде ми се струва благотворно. Joy

Тази вечер ще се  Praynig на Свети Кантарий Китайски, за да ме покаже утре по-малко.

# 125
Тъйййй,да се отчета и аз за деня-2 ябълки,1 кис.мляко,сега малко пил.месце на скара и в леглото,че да не се изкушавам.
До утре,че мъжо напира за компа Close

# 126
  • TX
Здравейте дебеланки, а скоро фиданки   bouquet
на новичките  welcome
Поля дано детенце скоро се оправи и моите като са болни и аз не съм таман
Бебок цигарите ги спрях началото на март и паралелно с тях направих една диета високо протеинова и небалансирана правих и замяна на дни , абе не както трябва от която не само не свалих ами качих мнооооооооооооооого 11кг , та мисълта ми е внимавай Naughty
Харизанче , като правих водния да не се дразня избягвах да влизам във форума, огладнявах  Blush сега другия ми воден се пада в сряда , но най вероятно ще бъде втори плодов, щото с предния много зациклих и почти не свалих кг. във втори цикъл Cry, ама с трети ще компенсирам  Flutter
Отчет: днес ми беше въглехидратен в МЦ и се поолях , мъфини онези на Мартинчето[/size], торта солети много малко ама опитах и закуска  #Puppy dog Animal Pig Animal Pig то като за последно преди плодовите и третия цикъл, в който най много ще се вталя ух много се раздращих
На въпросите за табличката данните се пращат на Жанета* или Звездичка
п.п Не смесвайте така храната де  Naughty ще прецакате режима

# 127
Момичета, здравейте и от мен, после ще чета и ще пиша повече, сега някой може ли да ми отговори бързичко, за глазурата от шоколад с която искам да залея кекса си, задължително ли трябва да изчакам да истине(кекса), или мога да го залея докато е топъл newsm78 Благодаря предварително Hug

# 128
# 129
Момичета, здравейте и от мен, после ще чета и ще пиша повече, сега някой може ли да ми отговори бързичко, за глазурата от шоколад с която искам да залея кекса си, задължително ли трябва да изчакам да истине(кекса), или мога да го залея докато е топъл newsm78 Благодаря предварително Hug

Аз го залях топъл, но го нарязах предварително, за да влезе шоколада и вътре.Добре се получи.

# 130
Murka, аз ако не вляза тук съм като болна.Някой ден седя и се чудя къде съм бляла, че не съм ви намерила по-рано. Hug Този следобед, докато баща ми си притопляше печено пиле, аз си наливах минерална вода.Ирония на съдбата!Важното е, че от утре започвам по нормалния ред.

# 131
  • София
ОО, изпуснала съм го този кейк с шоколадова глазура! Кой ще ми прати линк или малка насока къде е и кой е. Аз вече приключих с хапването за днес. А за утре съм накиснала един бобец.

# 132
harizanova1985 , благодаря ти за бързия отговор, ти си като линейка на ¨БЪРЗА ПОМОЩ¨,светкавично реагираш Laughingoki4 ,кекса по рецепта не е с шоколадова глазура, така искам аз да го направя  chef ,рецептата е от страничката с рецептите,аз му слагам освен орехите вътре и стафиди, става разкошен !!!!!Айде ,че на някои им потекоха лигите Joy

# 133
oki4, това са световноизвестните фидански шоколадови квадрати

http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=3

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 20:32 от harizanova1985

# 134
Светле, имам цяла чиния с квадрати, ама не им е сега времето.С радост установих, че са и много трайни.Моите ги ядох и след 12 дни, т.е 3 завъртания. Wink

Общи условия

Активация на акаунт