[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Бекъмчо го бива с шалчетата обаче Sunglasses

Мъж ми има едно шалче...само ведъж се засука и така си седи Laughing

# 616
http://www.theglamourai.com/2010/07/glamourai-diy-scarf-dress.html

Ако някой прояви интерес   Laughing  Flutter

и нагледно как се връзва шал. Мисля, че Djane беше обяснила някъде:

http://www.netegel.com/vid/video.swf?v=zZLmft0rgBnY

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 13:44 от Суха Мащерка

# 617
# 618
Суха Мащерка, първият ти линк е естрахотен!Бих го направила за другото лято на блуза!

# 619
Здравейте на всички! От доста време само ви чета с голям интерес, без да пиша. Днес съм при баба ми за тази вечер и ми харесват много шаловете синджири и ми се искаше да ми оплете 1, ако може да ми помогнете малко, че се интересува как точно се плетат. Ще съм много благодарна Опитах се да потърся, но съм с глобулски интернет и едва едва отваря страницата, ако все пак реши да отвори..

# 620
В каталога на Кауфланд гледах закачалки за шалове-с форма на пеперудки някакви ,цена 2 лв/1,99/ тази седмица/от днес/

# 621
  • Казанлък of all places
Само да усна мухата,че се връщам от Истанбул само с 3 шала , но ще компенсирам тази седмица .
Честно, момичета, това е Мястото! Няма вкус, който да не е удовлетворен, няма цвят, който да го няма...

# 622
Кажи им, Аnge, кажи им Mr. Green Laughing. Аз от кога поватрям за една шало-ескурзия до 'СтаMбулско. Днес си взех трета Whistling ooooh! Thinking Crazy закачалка от IKEA (онази с 28-те дупки Mr. Green) ... да не казвам още колко шала стоят така по шкафовете newsm78 Whistling .... за всичко cа виновни NY и Истанбул  Crossing Arms Whistling...

# 623
  • София
Момичета, помагайте  Praynig
Търся си бежов шал : искам да отива на тъмнокафяви дрехи, а и не само  Wink Среднодебел, без вълна и да не е и чист найлон  Rolling Eyes А, да, да не е супер скъп - 30 лева няма да дам за шал  Peace

# 624
Момичета, помагайте  Praynig
без вълна и да не е и чист найлон  Rolling Eyes А, да, да не е супер скъп - 30 лева няма да дам за шал  Peace

Имаш взаимно изключващи се изисквания. Помисли и пак пиши. Памучен шал ли искаш за студ?

# 625
Само да усна мухата,че се връщам от Истанбул само с 3 шала , но ще компенсирам тази седмица .
Честно, момичета, това е Мястото! Няма вкус, който да не е удовлетворен, няма цвят, който да го няма...
Хайде, миличка, снимай да ги видим Simple Smile

# 626
Приемате ли новички? И аз съм привърженик на шала и фишуто като аксесоар  Peace

# 627
  • София
Цитат
Имаш взаимно изключващи се изисквания. Помисли и пак пиши.
Мислиш ли? Преди време видях такъв в Скай Сити, но го взеха пред мен, а аз взех зелен  Sunglasses Повече не получиха бежови, но на етикета пише "кашмир", нашенски са и бяха по 18 лева. Айде сега в кризата да са ги вдигнали на 25  newsm78

# 628
Кашмир е 100% вълна. Но в този вариант, за 18 лв. са продавали пълен боклук и то машинен.

# 629
  • София
Пиши от къде си. В Красна поляна, както и на Я. Сакъзов има един вариант, в кафяво- бежово- убито светло оранжево....на кафяво подхожда - 6 лв е. В темата съм показвала същия, само че в лилав, черен и сиво-бял вариант

Общи условия

Активация на акаунт