В петък и на мен ми сложиха диагноза Свински грип или по точно: "грипа, който върлува из София".
Аз не пия лекарства, под никаква форма. Нито хапчета. Та се ужасих от вероятността да започна да пия, дори и едно хапче, само защото навсякъде всички са се психясали с този грип и веднага диагностицират: Свински е. Лекарката каза, ако не се оправя до следващият ден, да започвам с Тамифлу. Слава Богу, температура не вдигнах повече, нито кашлям, нито нищо.
Стилияна, и аз имах гръдна болка тогава. И главоболие.Отгоре на всичко, никъде няма маски. Няма и Тамифлу. С триста зора открихме и купихме една опаковка, ей така за спешен случай за баща ми. Ако се разболее. Явно масово хората са се запасили или го пият профилактично.
Пожелавам на всички болни - бързо оздравяване.

Поне аз така мисля.Ето моята дъщеря от две седмици не е излизала на вън.Алек също.Само аз излизам за храната.Баща им ходи на работа де.Иначе сме ограничили контактите и въпреки мерките Дая се разболя.Което за мен е показател че явно някой от нас е станал преносител на вирус без да е болен..........

Ако не ще да яде да не я зоря.